Én is csináltam egy interjús sminket a napokban, gondoltam megmutatom meg kikérem az itteni véleményeket, de eddig nyúl voltam…
Inkább visszafogott, mint erős párti vagyok, de látszódjon, hogy foglalkozom magammal. Persze a munkától is függ éppen, hogy milyen stílus lehet a megfelelő.
Én is elmélkedem Zendo és Glam között pont. Igazából mindkettő a listámon van, de először talán a mini Zendot fogom megrendelni.
Őszintén, szólva szerintem bármelyik palettát rendeled meg, rosszul nem jársz. Ha nem jön be, legfeljebb jó áron tovább adod (ND paletták másodkézből is igen kelendőek. ).
Én egy mini Nude palettát rendeltem először. A színekkel elégedett vagyok, és nem tapasztaltam irritációt sem. Azt terveztem, hogy ezután beruházok egy midi palettára. Aztán inkább mégis egy nagy 5-ös palettát rendeltem (12), mert annak jobban tetszett a színvilága. Remélem nem fogom megbánni.
Itt elfogadó és műértő a közösség, szóval nyugodtan gyűjts még bátorságot, aztán hajrá, ki vele!
Na muti csak meg azt a sminket, biztos szuper lett!
Aggodalomra nincs ok, itt jó kezekben vagy.
Fentről lefelé:
Mac powder kiss liquid lipcolour / More the Mehr-ier
Yves Saint Laurent Rouge pur couture the slim matte lipstick / Rose oddity 16
Bobbi Brown / Luxe Lip Colour - Neutral Rose
Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Rich Metal / Melting Point (élőben sokkal jobban és szebben csillog )
Azt hiszem kell B.B nekem is.
Nem lősz vele mellé, ha szereted az ilyen arany árnyalatokat. A méretén picit csodálkoztam, mert pindurka, igazi táskabarát. Viszont itt jön az, hogy kicsi a bors, de …
Eddig is szerettem Natasha Denonát, de ezután örök elkötelezett híve leszek a márkának. Ezzel a palettával engem megvettek kilóra. A sötétkék mattok pl. olyanok érintésre mint a bársony. Még szappanos vízzel sem tudtam lemosni, be kellett vetnem a kétfázisú micivizet.
A swatchok egyetlen húzással készültek, alap nélkül. Készítettem képet vakuval és anélkül.
Egyébként meglepődtem a paletta méretén, jóval nagyobbnak gondoltam.
1-2. sor (vaku nélkül)
3-4. sor (vaku nélkül)
1-2. sor (vakuval)
3-4. sor (vakuval)
Ó az a kék csodálatos
BPerfect Love Tahiti:
Nem volt időm minden egyes színt swatcholni, de próbáltam minél többet. A mattok közül volt amit azért építgetni kellett, hogy így nézzen ki, de elsőre nagyon tetszik ez a paletta. Nincs komoly indokom, hogy miért vettem meg, hiszen nem használok gyakran élénk színeket. De arra gondoltam, hogy nyáron is jó szolgálatot fog tenni pl egy csepp Duraline-nal és máris kész a bármilyen színű tusvonal. És bármily hihetetlen, simán összedobható vele szolidabb smink is. A lilák is a szívem csücskei, szóval biztos, hogy fogom használni.
Ezek a paletta fényes színei (fényesből az összeset swatcholtam)
Vakuval:
Vaku nélkül:
Az abszolút kedvencek
És a mattok egy része:
Óó, óó, gyönyörűek ezek a swatchok!
Nagyon tájékozatlan vagyok.
Ez melyik paletta?
Natasha Denona Metropolis
Csodaszép ez a paletta
Szerintem is! @Kokapu hatására vettem meg. Volt egy natúrabb színekből álló is de olyanokkal tele vagyok.
Jól döntöttél, hogy bevállaltad, kell egy kis szín néha megbolondítani a hétköznapokat
Kokapu rám is nagy hatással volt, hogy kívánságlistás legyen valamelyik BPerfect paletta
Spórolási tippek Kokaputól!
Ja, nem!