Swatchok, összehasonlító fotók

Én is csináltam egy interjús sminket a napokban, gondoltam megmutatom meg kikérem az itteni véleményeket, de eddig nyúl voltam… :see_no_evil:
Inkább visszafogott, mint erős párti vagyok, de látszódjon, hogy foglalkozom magammal. :slight_smile: Persze a munkától is függ éppen, hogy milyen stílus lehet a megfelelő.

4 Likes

Én is elmélkedem Zendo és Glam között pont. Igazából mindkettő a listámon van, de először talán a mini Zendot fogom megrendelni.

1 Likes

Őszintén, szólva szerintem bármelyik palettát rendeled meg, rosszul nem jársz. Ha nem jön be, legfeljebb jó áron tovább adod (ND paletták másodkézből is igen kelendőek. :smiley:).
Én egy mini Nude palettát rendeltem először. A színekkel elégedett vagyok, és nem tapasztaltam irritációt sem. Azt terveztem, hogy ezután beruházok egy midi palettára. Aztán inkább mégis egy nagy 5-ös palettát rendeltem (12), mert annak jobban tetszett a színvilága. Remélem nem fogom megbánni. :slight_smile:

Itt elfogadó és műértő a közösség, szóval nyugodtan gyűjts még bátorságot, aztán hajrá, ki vele! :wink:

2 Likes

Már kapható is:

https://www.cultbeauty.co.uk/natasha-denona-mini-zendo-eyeshadow-palette.html

Na muti csak meg azt a sminket, biztos szuper lett! :blush:
Aggodalomra nincs ok, itt jó kezekben vagy. :wink::crazy_face:

4 Likes

Fentről lefelé:

Mac powder kiss liquid lipcolour / More the Mehr-ier

Yves Saint Laurent Rouge pur couture the slim matte lipstick / Rose oddity 16

Bobbi Brown / Luxe Lip Colour - Neutral Rose

IMG_20201016_180658

Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Rich Metal / Melting Point (élőben sokkal jobban és szebben csillog :star_struck:)
IMG_20201016_181340

9 Likes

Azt hiszem kell B.B nekem is.

1 Likes

Nem lősz vele mellé, ha szereted az ilyen arany árnyalatokat. A méretén picit csodálkoztam, mert pindurka, igazi táskabarát. Viszont itt jön az, hogy kicsi a bors, de … :wink: :slight_smile:

1 Likes

Eddig is szerettem Natasha Denonát, de ezután örök elkötelezett híve leszek a márkának. Ezzel a palettával engem megvettek kilóra. A sötétkék mattok pl. olyanok érintésre mint a bársony. Még szappanos vízzel sem tudtam lemosni, be kellett vetnem a kétfázisú micivizet.
A swatchok egyetlen húzással készültek, alap nélkül. Készítettem képet vakuval és anélkül.
Egyébként meglepődtem a paletta méretén, jóval nagyobbnak gondoltam.
Kép

1-2. sor (vaku nélkül)
Kép

3-4. sor (vaku nélkül)
Kép

1-2. sor (vakuval)
Kép

3-4. sor (vakuval)
Kép

22 Likes

Ó az a kék csodálatos :drooling_face:

BPerfect Love Tahiti:
Nem volt időm minden egyes színt swatcholni, de próbáltam minél többet. A mattok közül volt amit azért építgetni kellett, hogy így nézzen ki, de elsőre nagyon tetszik ez a paletta. Nincs komoly indokom, hogy miért vettem meg, hiszen nem használok gyakran élénk színeket. De arra gondoltam, hogy nyáron is jó szolgálatot fog tenni pl egy csepp Duraline-nal és máris kész a bármilyen színű tusvonal. És bármily hihetetlen, simán összedobható vele szolidabb smink is. A lilák is a szívem csücskei, szóval biztos, hogy fogom használni.
Kép

Kép

Ezek a paletta fényes színei (fényesből az összeset swatcholtam)
Vakuval:
Kép

Vaku nélkül:
Kép

Kép

Az abszolút kedvencek
Kép

És a mattok egy része:
Kép

Kép

19 Likes

Óó, óó, gyönyörűek ezek a swatchok!

1 Likes

Nagyon tájékozatlan vagyok.
Ez melyik paletta?

Natasha Denona Metropolis :blush:

Csodaszép ez a paletta :heart_eyes:

Szerintem is! @Kokapu hatására vettem meg. Volt egy natúrabb színekből álló is de olyanokkal tele vagyok.

1 Likes

Jól döntöttél, hogy bevállaltad, kell egy kis szín néha megbolondítani a hétköznapokat :slight_smile:
Kokapu rám is nagy hatással volt, hogy kívánságlistás legyen valamelyik BPerfect paletta :blush:

2 Likes

Spórolási tippek Kokaputól!

Ja, nem! :joy::joy::joy::joy::joy:

11 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Likes