Köszönöm Sajnos nem volt sok időm a sminkre, így nincs olyan szépen eldolgozva, elsatírozva, de ahhoz képest nem lett rossz. Mondjuk ilyen színekkel… A képek alapján kék-bordó palettának hittem volna, de sokkal lilásabbak a színek. A smink erre jó volt, rácsodálkozni a színek valódi árnyalatára. Az örömöm látszik is a képen.
Az a konfettis milyen érdekes!
Nagyon jól áll a smink és a mosoly!
Nagyon szép a smink de ez a boldogan és büszkén mosolygó arc mindent visz!
Nagyon szuper lett ez a smink, szép vagy!
@koalace azt hiszem neked ígértem swatchokat az ND Glamről. Sajnos csak lámpafényben tudtam fotózni de azért a lényeg így is látszik.
Huh de szép Köszönöm. Majd érdekel a hosszabb véleményed is. Tényleg olyan jó, megeri megvenni, különleges?
Eddig 2 vagy 3 sminket készítettem vele. Ha még nem használtam volna és úgy készítettem volna a swatchokat, most kicsit meg lennék ijedve. Ugyanis a fényesek gyönyörűek terültek, viszont a mattok nagy része nagyon foltosan swatcholódott (micsoda szó) sokszor át kellett húznom a karomon mire ilyen eredményt értem el. Viszont szemhéjon meg teljesen máshogy viselkednek. És itt most tényleg igaz az a megállapítás, hogy semmit nem jelentenek az ujjal húzott swatchok, hiszen teljesen más terület a szemhéj. Ott egyáltalán nem foltosak, könnyű eldolgozni, nem kell órákig satírozni. Azért tetszik ez a paletta mert minden szín használható a hétköznapokon is. Na jó az ezüstöket azért nem fogom minden nap használni, de csodaszép alkalmi sminkeket is ki lehet hozni belőle. 5 matt és 10 fényes szín van benne. Akár csak matt smink is készíthető, mert van bőrszín, antracit szürke, matt sötétbarna, középbarna. A fényeseket én mindig ujjal szeretem felvinni mert így a leghangsúlyosabb, de ecsettel is szépen fel lehet őket venni. Viszont nem árt leütögetni a felesleget mert bizony nekem került a szemem alá is festék. (szinte minden palettánál így van nekem) Ha az aranyat használom a fényes csokibarnával akkor simán tudok készíteni meleg tónusú sminket is, de nekem ez továbbra is hideg vagy legalább neutrális tónusú paletta. Ha szereted ezeket a színeket akkor biztosan nem bánod meg a vásárlást.
Végem…
Köszi szépen a mintákat! Az általad preferált paletták és az elkészült sminkekről készült képek alapján tényleg a te palettád a Glam!
Én nagyon aggódtam, mennyire lesz hideg tónusú ez a paletta. Végül nem rendeltem meg, aminek kivételesen örülök. Nekem ebben túl sok a hideg árnyalat. A poén az, hogy a Bronzeban pedig túl sok a meleg.
Én is neutrálisnak látom, ezért szerettem bele, nagyon az én színeim.
Mivel még nem volt soha ND szemfestékem, nem tudom, mennyire lenne tartós a szemhéjamon, nem mertem egyből egy nagy palettával nyitni, pedig úgy érzem, hogy ezeket a színeket kihasználnám.
Ezért rendeltem most kezdésnek egy Retro minit.
Viszont a pirosítója Natasha Denona-nak nagy kedvencem, még az Hourglass pirosítója sem olyan tartós a bőrömön, mint az.
JSC Mini Orgy
Hjaj, en is ma vettem at. Azert az explicit szin meg egy gyenge drogerias szin szintjet sem uti meg, de a tobbi az nem okozott csalodast;-)
Én feltettem zsibire. 3 vagy 4 szín is gyatra szerintem
Na, tessek. En a swatcholason vagyok csak tul.
A többi tényleg krémes, de ez a néhány szín szerintem nem méltó a márkához.
Tényleg gyatra. Kívánságlistás volt, de így inkább mást veszek.
Sziasztok,
elmélkedni jöttem hozzátok, pláne ha már úgyis sok a ND poszt (számomra teljesen érhető módon, hiszen úgy vágyok a Glam és Bronze palettára, hogy kifejezni se tudim és szörnyű, hogy itthon el se lehet menni boltba megtapizni)…szóval én már több YT-ostól hallottam, hogy jó lenne ha ND kijönne valami olyasmi midi palettával mint a mini Retro, és hát én is díjjaznám:) Nekem ez a vadi új mini Zendó is bejön, nagyon !
De nem ruháznék be rá és a Retro-ra egyelőre, mert várok egy nagyobb midi palettára Nekem a kedvenc méretű palettáim a midi-k. A túl nagy és miniatűr palettákat se szeretem. Nektek is tetszene egy midi méretű a Zendó/Retro stílusában?
Nekem van 4 ABH palettám és úgy érzem abból pl (asszem kb van 8 arany/bronz szín bennük öszesen, egyszer megswatcholtam őket:) ) a bronz palettát lefedem, mert van választékom, mattok is vannak szép számmal stb…de pl a ND Glam plaetta ugye cool toned, olyan színeim nincsenek, akkor már azt venném meg, de a Retro/Zendo se túl melegek és kb várnék rá, hogy kijön valami ilyesmivel, mert néha nekem kell egy kis enyhe szín, csavar:) olyan jó lenne én is nude/neutral párti vagyok 90%-ban egy kis tapue/mályvával fűszerezve, idén kaptam rá egyéb színekre, és néha érzem, hogy kell is kis szín a hétköznapokra.
De tetszik Mse elmélkedése is, hogy ő előbb 5ös minire ruházna be, hogy egyáltalán bírja e a szeme, mennyire tartós stb a ND festék:) Jaj lányok olyan nehéz, pláne, hogy a cégem bezárja a Mo-i irodáját jan 1-el, és most ezerrel állást keresek, úgyhogy ha meg lesz az új állás/szerződés, meg fogom magam jutalmazni egy palettával. Csak melyikkel? Es még ott a karácsony is:) amikor ajándék csak jár egy munkanélkülinek is, igaz ?
Mintha magamat olvasnám, én is így szoktam elmélkedni, amikor palettaügyben kellene dönteni. Én is 5-ös palettára utaznék elsőnek, bár ebben részemről az is benne van, hogy a nagyobb paletták ára nem az én pénztárcámhoz való. Pont ezt a két mini palettát csekkoltam én is valamelyik nap. Talán a retro picit hidegebb, de a zendo is nagyon szép. Én egyébként kifejezetten nem vagyok nude párti, de ezek mégis megfogtak. Sok sikert az álláskereséshez, mindenképp érdemelsz a szerződés után egy palettát!
Sok sikert kívánok én is!
Már sokszor említettem, nekem sajnos az átlagnál olajosabb a szemhéjam, 24 órás szemhéjalapot használok, de sok festék nem tart még így sem a szemhéjamon. A szemem is érzékeny, vigyázni kell. Sajnos az Essence dolgaira sokszor allergiás vagyok.
Még mindig nem érkezett meg a Beautylish-ről a Retro minim. Evvan.
@dunaimano drágák vagytok mindketten, ha lesz időm lehet felrakok indulás előtt ma egy interjúzós sminket a “mit használtál ma” csoportba nagyon basic smink lett, kb meztelennek érzem az arcom, más meg a fele cucctól kiakadna ha ráraknák
Várom a mini retro-s beszámolód, nekem nem olajos a szemhéjjam, meg ha nagyon vékonyan rakok Mac Painterlyt szuperül tart minden kb, ha vastagon rakom még száraz is lesz a szemhéjjam és beráncolja. De hát tényleg sose lehet tudni kinek milyen termék válik be, bár úgy vagyok, hogy egy ND-t azért még mindig el lehet adni “könnyen” ha nem válik be.