Mi azért adtuk neki, mert olyan kis pici volt, amúgy azt hittük kislány. Pár hónappal később erre rácáfolt
Van másik cicám is, ő benti, az ő neve Caca (vagy Cica, mindkettőre hallgat). Ő is tapadós, de ő abszolút olyan mint egy mini kis emberke, imádja ha szeretgetik, ad puszit, szól ha álmos, és ordít, ha éhes…
De jó fejek
Az ordítós részt átérzem! Ha látják a tányér alját, akkor jönnek utánam, és elviselhetetlen hangon követelőznek
Az én cicám Minike, aki mini cica volt fél évig szegény, mára már óriási kandúrrá vált, úgyhogy csak a neve maradt Mini :D. Függ tőlem, mindenhova követ, felugrik az ölembe, csillogó, hunyorgós szemmel néz ha akar valamit. Ha kap valami plusz kaját két lábra áll örömében, látszik a szemén hogy örül :D. Úgy hozzám szokott bújni, mint egy ember :D. Hihetetlen egyes cicák mikre képesek :D.
De éééédes Azt olvastam, ha a cica hunyorogva néz, akkor azt jelenti szeret De jó lehet!
@umpalumpa Ez igaz lehet :D, mert érzem :D. Mondja is a párom hogy belém van szerelmesedve a macska :D. Nagyon cukii :).
Charlotte Tilbury Red Hot Susan és Colourpop Foolish.
Sajnos elég szomorú vagyok. Azért szereztem be a CT-t, mert a Foolish megromlott. Temptalia szerint 90-95% az egyezés a két szín között. Sajnos szerintem a swatch alapján is látszik, hogy a két szín nem ugyanolyan. Mélységre stimmelnek de az egyik hideg a másik meleg tónusú.
Colourpop Matchmaker és theBalm Beach pirosító.
Nem kifejezett dupejai egymásnak, de azért hasonlítanak. Ami engem nagyon meglepett, az az, hogy a Matchmaker csillámos. Az angol nyelvű leírásban “visszafogottnak” mondták. Feltéve tényleg nem vészes, de a panben azért elég ijesztő volt.
Ha a CT a bal oldali és nem szeretnéd megtartani, átvehetem tőled. Nagyon csalókák a Temptalia swatchok.
Nagy túlzásnak tűnik a 90-95%-os hasonlóság…
Gondoltam, hogy nem lesz tökéletes az egyezés, de azért nem gondoltam, hogy ennyire különbözőek lesznek. Köszönöm a felajánlást, de este megmutattam a férjnek, aki szerint jól áll. Szóval megszavazta, hogy maradjon.
Éljenek a megbízható ízléssel bíró férjek. Én is el tudom rajtad képzelni ezt a rúzst!
Próbáltam összehasonlító swatch-okat csinálni, de az esti világítás nem az igazi. Tettem rá egy szűrőt, ami kissé élethűbbé tette.
Balról: EL PC Envy Rebellious Rose (meleg mályva), Pat McGrath Fever Dream (tégla), L’Oleal X Balmain Confession (barackos világos tégla), Sugar Cosmetics Better Call Salmon (lazacos mályvás) természetes fényben.
A lényeg a PM rúzs lenne, ami az ajkaimon totálisan téglaszínű, de a többi is hasonló színkategória az itthoniak közül.
A fura foltok meg nyuszitámadás maradványai. Rossz napja volt és az hitte meg akarom fogni és belém harapott
Ma érkezett. Egyetlen húzással, alap nélkül készítettem a swatchokat. Szerintem nincs mit hozzáfűznöm, a kép magáért beszél
Néztem is megrökönyödve, hogy mik ezek a foltok…
Hát ez váó!
Nem tudom, hogy írhatnám le nektek az Elsa paletta színei iránt érzett csodálatomat. Próbáltam képeket csinálni, illetve videót, de nem adja át a lényeget. Egy smink és a swatchok alapján is rengeteget tudnék beszélni.
Mert természetesen azonnal ki kellett próbálnom.
De szép vagy, nagyon klassz smink!
Idáig nem nagyon érdekelt ez a paletta, de gyönyörűségeset alkottál vele!