Swatchok, összehasonlító fotók

Myth swatch
Megidézlek @Melodee :wink:

Ajakra még nem kerültek, de fúrta az oldalamat a kíváncsiság mennyire lőttem mellé az Essence ajakcerkával. A rúzs maga gyönyörű, a telefonom nem tud a rendes napfénnyel mit kezdeni sárgít mindent, így egy picit árnyékban is lefotóztam.
Az ajakceruza kissé elüt (14-never too late), inkább lilás, de lehet ajkakon még elmegy a rúzzsal, de szerintem vadászok egy inkább bordós ceruzát még :slight_smile:

20200905_115309 20200905_115255

4 Likes

:ghost::ghost: Megidéztél, hát itt vagyok. :crazy_face: :genie:

Óóó, egy Lisa! :heart_eyes: De gyönyörű színe van! :heart_eyes::heart_eyes:
Az ajakcerka egy icipicit valóban elüt a rúzs színétől, de szerintem egyáltalán nem vészes! :slightly_smiling_face: Simán hordanám így párosban. :blush:

Ajkakon szintén jól mutathatnak együtt, oda mikor kerülnek? :crazy_face:

1 Likes

Hihi, jó, hogy jöttél :face_with_hand_over_mouth: :hugs:

Gondolod nem vészesek együtt? Amúgy Lisa rúzsait anélkül is szépen lehet használni, de tény, hogy a ceruza sokat segít az utómunkában :smiley: Mondjuk, ha már megvettem azért kipróbálom ezzel mielőtt a nyakamba veszem a várost hasonló árnylatú ceruzáért, hátha ezzel is szép :slight_smile:
Úgy érzem nagyon hamarosan sor kerül azaz ajakra kerül, már egyre jobban vágyakozom rá :smiley: Mint valami rossz randiszöveg vagy mi :smiley:

1 Likes

De jobb, ha megyek is, miiii? :crazy_face::face_with_hand_over_mouth::smile:

Szerintem egyáltalán nem vészesek együtt. :wink: Vaaagy esetleg még azt tudom elképzelni, hogy ecsettel rásegíteni a vonalakra.
Mindenképp próbáld ki, mielőtt vadászni indulsz. :smile::smile:
Huuuuh ez a szöveg… :smile: Ha nem tudnám, miről van szó…még félre is érteném. :see_no_evil:

1 Likes

Ugyan, maradj még, és akkor bekenlek téged is :stuck_out_tongue_winking_eye: :kiss:
Az ecsetes kedveskedés is jó ötlet, köszi, tuti kipróbálom :smiling_face_with_three_hearts: :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Hujujuj, ezt is félre lehet érteni… :smile::smile::see_no_evil:
Csak neked, csak most maradok, egy kenésért cserébe. :smile::smile:
Kíváncsi vagyok az alkotásra, majd jöhet a beszámoló. :yum:

1 Likes

Haha annyira bolond vagy te is :rofl: :rofl: :rofl: :heart:

1 Likes

:smile: Csak egy picit… :face_with_hand_over_mouth::crazy_face:

Aki követi a project panes posztokat, az tudja, hogy a SophXRevolution palettát gyűröm év eleje óta. Az ősz közeledtével inspirációkra volt szükségem új színkombinációk térén, ezért swatcholam egy kicsit :blush:20200903_203328 20200903_203355

11 Likes

Oh, de szépek! Nekem egyből lett 1-2 ötletem, tökéletes őszi sminkekhez, így kép alapján!

2 Likes

Szívesen veszek bármilyen ötletet :blush:

Nagyon szeretem a mohazöldet a mozgószemhéjra használni és a naranccsal elsatírozni, aztán a külső V-be mehet sötétbarna, vagy sötétbordó (matt), a szemzugba meg valami fényes szín. ^^

2 Likes

Én ma a hidegaranyat és a lilát használtam kicsi feketével a pillatőbe :slight_smile:

3 Likes

Ahogy említettem, teszek fel az új Makeup Obsession palettákról swatchokat :slight_smile:
Be Passionate With paletta:
20200916_153439

Makeup Obsession x Rady - Dusk:
20200916_153833
20200916_154143

Life is a Party paletta:
20200916_154507
20200916_154753

All we have is Now paletta:
20200916_155056
20200916_155411

Mindent egybevetve nagyon elégedett vagyok, főleg, ha azt nézzük mennyibe kerültek :smiley:
Vannak meglepetésárnyalatok, amik hihetetlen pigmentáltak swatch alapján is, vagy amiben van egy kis duokróm shift. Lesz mivel játszanom egy darabig :smiley:

14 Likes

Micsoda színkavalkád :star_struck: Van miből választani… :blush:
Nagyon tetszik a Life is a Party-ból a második képen lévő, felülről az 5. , és az All we have is Now első képen szintén az 5. szín. :heart_eyes: Meg a többi is. :smiley::smiley:
Jaaah! És cuki a háttérmodell! :smiley: :smile_cat: :cat2:

3 Likes

:heart_eyes_cat: :v:

1 Likes

Milyen cuki a cica az utolsó fotón.<3 Húúúú a be passionate with paletta nagyon megtetszett így a swatchok alapján.

2 Likes

Igen, erre a palettára nekem is fájt már a fogam régóta, 3,5 EUR-ért muszáj volt lecsapni rá :smiley: Szerencsére swatchok alapján nem okozott csalódást :smiley:

@zsazsi1, @Melodee, @lumena, köszönöm a cica nevében :smiley: Egész nap ránk van tapadva a kis szaros, Mogyinak hívják :smiley:

5 Likes

Nekem a kutyám volt Mogyi :blush: a színe miatt.

2 Likes

Imádnám, ha ilyen tapadós cicám lenne :grin:

1 Likes