Swatchok, összehasonlító fotók

Óóóó de szépségesek :star_struck: :star_struck: :star_struck: :drooling_face:
A fehér valóban eszméletlenül szépséges az abszolút az én világom :relaxed: Hol vesztegetik ezeket a csodákat? :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

De gyönyörűek, atyám…
Nemrég rendeltem meg A Diffused Light-ot, most még jobban várom

2 Likes

:wink:
Aliról zsebeltem be :see_no_evil:, a legesleglegleg megbízhatóbb eladótól. :grin: Tőle merek csak ilyen sminkcuccot venni. :smiley: Iszonyatosan tartósak és gyorsan megszáradnak. :slightly_smiling_face:

Gondoltam, hogy a fehér elnyeri majd a tetszésed. :wink::crazy_face:

2 Likes

Esetleg a pirosítóidról nem csinálnál hasonló fotókat?

1 Likes

De klassz köszönöm :blush: Én még félek Aliről rendelni bevallom :see_no_evil: De klassz, hogy találtál megbízható eladót és Ali legalább olcsón adja a portékáit :smiley: Fülbevalókat szoktam onnan vadászni :smiley:

1 Likes

Milyen márka ez, melyik eladótól? :heart_eyes:

1 Likes

Olcsóbban hozzájutsz, mint itthon, az biztos. :crazy_face:
Füliket csak onnan szoktam rendelni. :slightly_smiling_face:

Focallure :slightly_smiling_face: Ha beírod a keresőbe, kidobja. Utána már az ő keresőjében írd be, hogy Liquid pigment eyeshadow. :slightly_smiling_face:
A fehér a 01- diamond árnyalat. :gem:

1 Likes

Ahh, oké, köszönöm, jól sejtettem :smiley:
Már itt van a kosárkámban egy ideje, de most megyek rendelni :laughing:
image

2 hónapja rendeltem tőlük pigmentet és korrektort, mindkettő nagyon meggyőzött, a korrektor valami elképesztő, eddig kedvencem :smiley:

4 Likes

:grin::grin: Én pedig megnézem a korrektort. :smiley::smiley: Azt még nem próbáltam tőlük. Egy próbát megér. :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Lipstick :lipstick:

Matt formula
Árnyalat: 4 - Fuchsia Excenrique

IMG_20200829_090615
IMG_20200829_090440

11 Likes

oooh :drooling_face: :heart:

1 Likes

Úgy kellett levakarni a swatchot, még mindig látszik a kezemen. :sweat_smile: Az már tuti, hogy tartós. :slightly_smiling_face:

De, nagyon szívesen csinálok ma

Ok várom!

Chanel krémbronzer és a Milk Makeup szintén krémes stick bronzosítója. A képen is látszik, hogy a Chanel narancsosabb beütésű:

Kép

Kép

9 Likes

Itt láttam először:

Igen, én is :smiling_face_with_three_hearts:

De szuper összeállítás. Wow! Nekem is a nudeok évekig a mályvás színeket jelentették. Imadom őket. Vagy max hideg, neutrális barnák johettek még szóba, de az uncsi. Most kattantam rá a színekre, nem is értem magam. Szorul is a szívem, most nem vonzódok a mályvás, taupeos nudeokhoz. De nem baj, amugyis pár év és öreg, ráncos leszek, aztán nem fogom magam tudni konnyen sminkelni. Most még kihasználom☺

@Mse Catrice Sungasm világos bronzere :slightly_smiling_face: Az első egy húzás, a második kettő húzással készült. Élőben azért picit sötétebbek, de ennyit tud a mobilom sajnos.

20200903_102818

6 Likes