Óóóó de szépségesek
A fehér valóban eszméletlenül szépséges az abszolút az én világom Hol vesztegetik ezeket a csodákat?
De gyönyörűek, atyám…
Nemrég rendeltem meg A Diffused Light-ot, most még jobban várom
Aliról zsebeltem be , a legesleglegleg megbízhatóbb eladótól. Tőle merek csak ilyen sminkcuccot venni. Iszonyatosan tartósak és gyorsan megszáradnak.
Gondoltam, hogy a fehér elnyeri majd a tetszésed.
Esetleg a pirosítóidról nem csinálnál hasonló fotókat?
De klassz köszönöm Én még félek Aliről rendelni bevallom De klassz, hogy találtál megbízható eladót és Ali legalább olcsón adja a portékáit Fülbevalókat szoktam onnan vadászni
Milyen márka ez, melyik eladótól?
Olcsóbban hozzájutsz, mint itthon, az biztos.
Füliket csak onnan szoktam rendelni.
Focallure Ha beírod a keresőbe, kidobja. Utána már az ő keresőjében írd be, hogy Liquid pigment eyeshadow.
A fehér a 01- diamond árnyalat.
Ahh, oké, köszönöm, jól sejtettem
Már itt van a kosárkámban egy ideje, de most megyek rendelni
2 hónapja rendeltem tőlük pigmentet és korrektort, mindkettő nagyon meggyőzött, a korrektor valami elképesztő, eddig kedvencem
Én pedig megnézem a korrektort. Azt még nem próbáltam tőlük. Egy próbát megér.
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Lipstick
Matt formula
Árnyalat: 4 - Fuchsia Excenrique
oooh
Úgy kellett levakarni a swatchot, még mindig látszik a kezemen. Az már tuti, hogy tartós.
De, nagyon szívesen csinálok ma
Ok várom!
Chanel krémbronzer és a Milk Makeup szintén krémes stick bronzosítója. A képen is látszik, hogy a Chanel narancsosabb beütésű:
Igen, én is
De szuper összeállítás. Wow! Nekem is a nudeok évekig a mályvás színeket jelentették. Imadom őket. Vagy max hideg, neutrális barnák johettek még szóba, de az uncsi. Most kattantam rá a színekre, nem is értem magam. Szorul is a szívem, most nem vonzódok a mályvás, taupeos nudeokhoz. De nem baj, amugyis pár év és öreg, ráncos leszek, aztán nem fogom magam tudni konnyen sminkelni. Most még kihasználom☺
@Mse Catrice Sungasm világos bronzere Az első egy húzás, a második kettő húzással készült. Élőben azért picit sötétebbek, de ennyit tud a mobilom sajnos.