Swatchok, összehasonlító fotók

Max. Ha vki megeszi a cerkát :sweat_smile::laughing::yum: Erről jutott eszembe. A kutymòk egyszer ezüstös szürkéset kakált. Frászt kaptam egy pillanatra,azután beugrott, hogy a fiam grafit cerkàját ellopta. Ezek szerint ìzlett neki :stuck_out_tongue_winking_eye: bocsi az offért.

7 Likes

Na, vannak itt sztorik, látom. :smiley: :smiley: :smiley:

Jó sz@r téma :crazy_face: :rofl: :heart:
Nekem ma már :poop: van a fejemben :brain: helyett :crazy_face:

4 Likes

Ma érkezett ez az Essence gyönyörűség a Pinkpandáról. Szerintem szuper minőség:
Kép

Kép

Kép

15 Likes

Ó de szépséges :star_struck:

1 Likes

A héten használatba vettem az új Morphe 35C everyday chic palettát. Mivel fontosnak tartom hogy dilinyósnak nézzen mindenki, muszáj elmondanom: egy éjszakát úgy töltöttem, hogy a könyök-, és térdhajlatomra felkentem pár színt és leragasztottam ragtapasszal. Nem volt tapasztalatom Morphe-vel és féltem hogy begyullad tőle a szemhéjam. Nem volt gond.

Így néz ki:
image
A felső két sor kivétel nélkül az én világom, biztos vagyok benne hogy el fogom tudni használni az összeset.
Az unalmas színek a többi sorból egy-egy sátoros ünnepnap alkalmával beeshetnek, pl. a lilákkal próbálkoztam ma és kaptam rá dicséretet is. Kettőt is, az egyiket magamtól (“iiily de szép monoklik lettek ezek”), a másikat a férfi munkatársamtól (“más színű a kontaktlencséd, mintha zöldebb lenne a szemed”)
Nem töltök fel fotót magamról mert még nem vagyok elég bátor.
A csillámosakat kipróbáltam, az eredmény ilyesmi lett, nem erőltetném a jövőben: https://www.youtube.com/watch?v=JFhqORL1cJs

Két szín van ami gyönyörű, rendszeresen fogom használni őket…,a kézfejemen :slight_smile: . Megpróbáltam swatcholni de rájöttem hogy ez egy külön szakma lehet, mert akárhogy fotóztam, szürke lett. Mindenesetre eskü alatt állítom nektek hogy a kép ellenére nagyon szépek, az egyik egy lilában irizáló sötétzöld, a másik egy arany csillámos eperszín.
image

12 Likes

Wow, az a középső barnáskék szín!!

Azta, micsoda tartósság-teszt, muszáj lesz kipróbálnom!
Olyan szépek a színei ennek a palettának, de az egyetlen meglévő Morphe-ra is morgok, hogy milyen bazinagy és az állaga nem a kedvencem.

Á, nem érdekel ám a tartósság, csak ne váltson ki allergiás reakciót a szemhéjamon :smiley:
Az ami nem öl meg, az megerősít mintájára elmondhatom, hogy amitől nem gyullaszt be, az tartós rajtam. Tényleg, ezzel az eggyel nincs gondom, ahová reggel felmókolom, ott marad lemosásig minden a szemhéjamon.

3 Likes

ABH Norvina
Kép

Kép

14 Likes

Visítva röhögök :rofl: :rofl: :sweat_smile:

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Hello lányok!

Néhány kedvenc piszkos rózsaszínes/mályvás szemhéjpúderemet swatcholtam együtt. Az ilyesmi rózsás színek nekem mindig is jobban álltak, mint a barnák. Illetve bármennyire is akarom szeretni az élénk, különleges, színes szemhéjfestékeket, mindig inkább ezeket a visszafogottabbakat részesítem előnyben.

Megjegyzem, egyáltalán nem tűnik ki a sok drogériás cucc közül az urban decay naked 3 két matt árnyalata.

1 Maybelline Color Tattoo On And On Bronze csak az összehasonlítás kedvéért
2 essence in love with rose eyeshadow box 02 happily ever after felső sor középső
3 essence in love with rose eyeshadow box 02 happily ever after alsó sor középső
4 Urban Decay Naked 3 Limit
5 Urban Decay Naked 3 Nooner
6 trend it up eyeppearance eye shadow palette balról a 2.
7 Catrice Absolute Eye Colour matt 999 Don’t Cry For Me Aubergina
8 Alverde Lidschatten Quattro 50 Rose Garden balról a 3.
9 Alverde Lidschatten Quattro 50 Rose Garden balról a 4.
10 Bourjois Smoky Stories Quad 07 In Mauve Again jobb szélső

swatch

8 Likes

De szuperül összeszedted, és nagyon klassz a “jelmagyarázat” is! :slightly_smiling_face:

Nekem is a mályvás árnyalatok a kedvenceim, úgyhogy külön köszönöm ezt a swatcholást. :wink::smiling_face_with_three_hearts:

Az összes szín gyönyörűséges, de nekem kifejezetten a 3-as és a 8-as tetszik. Érdekes, ezek drogériákban megtalálható márkák, simán kihagytam az UD színeit… :smiley:

2 Likes

De szuper.
A Color Tattoo On And On Bronze lerobbanthatatlan szín.
Én sem szeretem a színes, túl élénk festést, koromnál, színeimnél fogva sem.

Én a bronzokkal voltam hasonlóan, legutóbb összeszedtem a bronz színeket. Olyan gyönyörűen mutatnak. Pl. a Mac Paint Potjából a Vintage Selection az én szemhéjamon gyönyörű bronz, és extra tartós. Még a Narsból van hasonló gyönyörű bronzom, és úgy szeretem, hogy van meleg, és hideg tónusú.

1 Likes

@anon27689852 itt 2 hourglass bronzer: balról jobbra.

1. Luminous bronze light
  2. Diffused bronze light.

A luminous melegebb , kissé terracottás , a diffused hidegebb, hamvasabb, egyáltalán nincs narancsos- terrakottás alszíne.Mindkettő selymes vagyis nem matt de nem is csillog. A 3. Egy matt becca bali sands összehasonlításképp a matt és selyemfény miatt. 20200828_150259 20200828_151247 20200828_151120

13 Likes

Az etherrnal bronze light pedig a 6- os ghost palettából,az alsó, a diffusednél egy árnyalattal sötétebb
15986206418028658046002022128870 15986206826697187628171711213538

7 Likes

Élőben sokkal jobban ragyognak! :blush: A fehér naggggyon durva! :ok_hand::hugs:

IMG_20200828_183306
IMG_20200828_182914
IMG_20200828_183759
IMG_20200828_184739

11 Likes

@Isabelle, a nude light nincs meg véletlen? A Diffused Ligth nagyon teszik, de jó lenne ha a kettő látnám egymás mellett. Kifejezetten nem meleg árnyalat érdeklel. :slight_smile:

Megnézem a többi 6-os palettát is hátha benne van vmelyikben :blush:

1 Likes