Max. Ha vki megeszi a cerkát Erről jutott eszembe. A kutymòk egyszer ezüstös szürkéset kakált. Frászt kaptam egy pillanatra,azután beugrott, hogy a fiam grafit cerkàját ellopta. Ezek szerint ìzlett neki bocsi az offért.
Na, vannak itt sztorik, látom.
Jó sz@r téma
Nekem ma már van a fejemben helyett
Ma érkezett ez az Essence gyönyörűség a Pinkpandáról. Szerintem szuper minőség:
Ó de szépséges
A héten használatba vettem az új Morphe 35C everyday chic palettát. Mivel fontosnak tartom hogy dilinyósnak nézzen mindenki, muszáj elmondanom: egy éjszakát úgy töltöttem, hogy a könyök-, és térdhajlatomra felkentem pár színt és leragasztottam ragtapasszal. Nem volt tapasztalatom Morphe-vel és féltem hogy begyullad tőle a szemhéjam. Nem volt gond.
Így néz ki:
A felső két sor kivétel nélkül az én világom, biztos vagyok benne hogy el fogom tudni használni az összeset.
Az unalmas színek a többi sorból egy-egy sátoros ünnepnap alkalmával beeshetnek, pl. a lilákkal próbálkoztam ma és kaptam rá dicséretet is. Kettőt is, az egyiket magamtól (“iiily de szép monoklik lettek ezek”), a másikat a férfi munkatársamtól (“más színű a kontaktlencséd, mintha zöldebb lenne a szemed”)
Nem töltök fel fotót magamról mert még nem vagyok elég bátor.
A csillámosakat kipróbáltam, az eredmény ilyesmi lett, nem erőltetném a jövőben: https://www.youtube.com/watch?v=JFhqORL1cJs
Két szín van ami gyönyörű, rendszeresen fogom használni őket…,a kézfejemen . Megpróbáltam swatcholni de rájöttem hogy ez egy külön szakma lehet, mert akárhogy fotóztam, szürke lett. Mindenesetre eskü alatt állítom nektek hogy a kép ellenére nagyon szépek, az egyik egy lilában irizáló sötétzöld, a másik egy arany csillámos eperszín.
Wow, az a középső barnáskék szín!!
Azta, micsoda tartósság-teszt, muszáj lesz kipróbálnom!
Olyan szépek a színei ennek a palettának, de az egyetlen meglévő Morphe-ra is morgok, hogy milyen bazinagy és az állaga nem a kedvencem.
Á, nem érdekel ám a tartósság, csak ne váltson ki allergiás reakciót a szemhéjamon
Az ami nem öl meg, az megerősít mintájára elmondhatom, hogy amitől nem gyullaszt be, az tartós rajtam. Tényleg, ezzel az eggyel nincs gondom, ahová reggel felmókolom, ott marad lemosásig minden a szemhéjamon.
ABH Norvina
Visítva röhögök
Hello lányok!
Néhány kedvenc piszkos rózsaszínes/mályvás szemhéjpúderemet swatcholtam együtt. Az ilyesmi rózsás színek nekem mindig is jobban álltak, mint a barnák. Illetve bármennyire is akarom szeretni az élénk, különleges, színes szemhéjfestékeket, mindig inkább ezeket a visszafogottabbakat részesítem előnyben.
Megjegyzem, egyáltalán nem tűnik ki a sok drogériás cucc közül az urban decay naked 3 két matt árnyalata.
1 Maybelline Color Tattoo On And On Bronze csak az összehasonlítás kedvéért
2 essence in love with rose eyeshadow box 02 happily ever after felső sor középső
3 essence in love with rose eyeshadow box 02 happily ever after alsó sor középső
4 Urban Decay Naked 3 Limit
5 Urban Decay Naked 3 Nooner
6 trend it up eyeppearance eye shadow palette balról a 2.
7 Catrice Absolute Eye Colour matt 999 Don’t Cry For Me Aubergina
8 Alverde Lidschatten Quattro 50 Rose Garden balról a 3.
9 Alverde Lidschatten Quattro 50 Rose Garden balról a 4.
10 Bourjois Smoky Stories Quad 07 In Mauve Again jobb szélső
De szuperül összeszedted, és nagyon klassz a “jelmagyarázat” is!
Nekem is a mályvás árnyalatok a kedvenceim, úgyhogy külön köszönöm ezt a swatcholást.
Az összes szín gyönyörűséges, de nekem kifejezetten a 3-as és a 8-as tetszik. Érdekes, ezek drogériákban megtalálható márkák, simán kihagytam az UD színeit…
De szuper.
A Color Tattoo On And On Bronze lerobbanthatatlan szín.
Én sem szeretem a színes, túl élénk festést, koromnál, színeimnél fogva sem.
Én a bronzokkal voltam hasonlóan, legutóbb összeszedtem a bronz színeket. Olyan gyönyörűen mutatnak. Pl. a Mac Paint Potjából a Vintage Selection az én szemhéjamon gyönyörű bronz, és extra tartós. Még a Narsból van hasonló gyönyörű bronzom, és úgy szeretem, hogy van meleg, és hideg tónusú.
@anon27689852 itt 2 hourglass bronzer: balról jobbra.
- Luminous bronze light
- Diffused bronze light.
A luminous melegebb , kissé terracottás , a diffused hidegebb, hamvasabb, egyáltalán nincs narancsos- terrakottás alszíne.Mindkettő selymes vagyis nem matt de nem is csillog. A 3. Egy matt becca bali sands összehasonlításképp a matt és selyemfény miatt.
Az etherrnal bronze light pedig a 6- os ghost palettából,az alsó, a diffusednél egy árnyalattal sötétebb
Élőben sokkal jobban ragyognak! A fehér naggggyon durva!
@Isabelle, a nude light nincs meg véletlen? A Diffused Ligth nagyon teszik, de jó lenne ha a kettő látnám egymás mellett. Kifejezetten nem meleg árnyalat érdeklel.
Megnézem a többi 6-os palettát is hátha benne van vmelyikben