Swatchok, összehasonlító fotók

BPerfect Clientele paletta.

Csak egyet mondhatok róla: vegyetek BPerfect palettát! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

IMG_20200809_192822

Bent:
IMG_20200809_190336

Napfényben:
IMG_20200809_190224

16 Likes

Van előnye, hogy nem tudom festeni a szememet jó ideje. Nem csábulhatok el ilyen szépekre. Szóval egyik szemem sír, másik nevet. :cry: :relaxed:

2 Likes

Pat Mcgrath Eye Ecstasy paletta:

Kép

Kép

21 Likes

Meseszép :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Nekem is uton van vhol. :grin:

1 Likes

Imádom ezt a palettát. A párja valahol úton van.

2 Likes

Egyik lowbuy szerzemenyem lett. Ma probaltam ki. Na, ez az a minoseg, amit remeltem a natashadenona palettaktol, de nem kaptam meg. Hibatlan befektetes lett🤩 Milyen jo, hogy szoltatok az akciorol😘

3 Likes

Ha már péntek #postanappentek, akkor szombat #swatchnapszombat. :smiley: :smiley:

Nos, eljött a várva várt pillanat…dobpergéééés :drum:… Az izgalmat legyűrve megnéztem a Pupák wow lipstick kiadását. :shushing_face:
Fentről lefelé haladva az árnyalatok: 007; 010; 011; 012 és egy paca :see_no_evil:
IMG_20200815_170334

@Alsace Imádom a színeit, a csillogásról nem is beszélve. :blush: Felesleges volt izgulni, mert csodásak. :ok_hand:Következő lépés az éles tesztelés lesz, nemsokára felkenem magamra :smiley: Kíváncsian várom, hogyan bírja majd a strapát. :blush:

Jött még a rendeléssel egy matt rúzs is 031 Magenta Rose árnyalatban. Itt azért picit ambivalens érzéseim vannak, valahogy nem az igazi. :roll_eyes: Bár tény, hogy az eddigi legjobb színválasztás volt a márkától rúzsok tekintetében. :smiley: :smiley:
IMG_20200815_172640

12 Likes

Hú, szerintem gyönyörű ez a matt rúzs!

2 Likes

Jaj de örülök, hogy bejönnek ugye milyen szépségesek a csillámok, hát nem lehet utálni őket :star2: Majd mesélj ajakra kenve hogy viselkednek a Pupákok :smiley:

Nekem tetszik a sima rúzs is, olyan szép a színe :heart_eyes:

1 Likes

@Amadea @Alsace köszönöm. :blush: Nem is a színével van problémám (felkenve nem is rossz :crazy_face:) , inkább az állagával. Valahogy már annyira krémes, hogy az rémes. (Bocs, fárasztó napon vagyok túl :rofl::rofl:)

Elmászik rólam, mindig ellenőriznem kell, nem mentem-e át Jokerba/be. :clown_face::sweat_smile:
Rögös a kapcsolatom vele, de nem adom fel. Szeretni akarom. :smiley: :smiley:
3 a magyar igazság elvén kap még 1 újabb esélyt.:metal:

Próbálj esetleg hozzá ceruzát, hátha az megfogja a széleket.

1 Likes

Basszus székletet olvastam :rofl: :crazy_face:

7 Likes

Basszus majdnem kiesett a telefon a kezemből, a röhögéstől. :grinning:
Aztán próbáltam elképzelni, hogyan tudná megfogni egy ajakceruza a székletet, de nem jöttem rá… :rofl::rofl::rofl:

6 Likes

Na jól van, nem bírom :rofl::rofl::rofl:

Biztos Melodee krémes rémes híg állagú rúzsa és a széleket megfogó ajakcerka összeolvasásának a szerelemgyereke lett ez a székletfogó ajakcerka :smiley:

5 Likes

:smiley: Mekkora mááár! Székletfogó ajakcerka, hogy ne legyen szófos@sod. :smiley::smiley: (Bocsiiii :rofl:)

7 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Szerintem adjuk be fejlesztési ötletként a MAC-hez… :smiley:

Amilyen drága ott minden, későbbi pénztárca fos@sra is jó lesz :smiley: :crazy_face:

3 Likes

Fordítsátok le angolra, hogy menő neve legyen, Jeffree Star biztos megvenné az ötletet.:rofl:

4 Likes