BPerfect Clientele paletta.
Csak egyet mondhatok róla: vegyetek BPerfect palettát!
Bent:
Napfényben:
BPerfect Clientele paletta.
Csak egyet mondhatok róla: vegyetek BPerfect palettát!
Bent:
Napfényben:
Van előnye, hogy nem tudom festeni a szememet jó ideje. Nem csábulhatok el ilyen szépekre. Szóval egyik szemem sír, másik nevet.
Pat Mcgrath Eye Ecstasy paletta:
Meseszép Nekem is uton van vhol.
Imádom ezt a palettát. A párja valahol úton van.
Egyik lowbuy szerzemenyem lett. Ma probaltam ki. Na, ez az a minoseg, amit remeltem a natashadenona palettaktol, de nem kaptam meg. Hibatlan befektetes lett🤩 Milyen jo, hogy szoltatok az akciorol😘
Ha már péntek #postanappentek, akkor szombat #swatchnapszombat.
Nos, eljött a várva várt pillanat…dobpergéééés … Az izgalmat legyűrve megnéztem a Pupák wow lipstick kiadását.
Fentről lefelé haladva az árnyalatok: 007; 010; 011; 012 és egy paca
@Alsace Imádom a színeit, a csillogásról nem is beszélve. Felesleges volt izgulni, mert csodásak. Következő lépés az éles tesztelés lesz, nemsokára felkenem magamra Kíváncsian várom, hogyan bírja majd a strapát.
Jött még a rendeléssel egy matt rúzs is 031 Magenta Rose árnyalatban. Itt azért picit ambivalens érzéseim vannak, valahogy nem az igazi. Bár tény, hogy az eddigi legjobb színválasztás volt a márkától rúzsok tekintetében.
Hú, szerintem gyönyörű ez a matt rúzs!
Jaj de örülök, hogy bejönnek ugye milyen szépségesek a csillámok, hát nem lehet utálni őket Majd mesélj ajakra kenve hogy viselkednek a Pupákok
Nekem tetszik a sima rúzs is, olyan szép a színe
@Amadea @Alsace köszönöm. Nem is a színével van problémám (felkenve nem is rossz ) , inkább az állagával. Valahogy már annyira krémes, hogy az rémes. (Bocs, fárasztó napon vagyok túl )
Elmászik rólam, mindig ellenőriznem kell, nem mentem-e át Jokerba/be.
Rögös a kapcsolatom vele, de nem adom fel. Szeretni akarom.
3 a magyar igazság elvén kap még 1 újabb esélyt.
Próbálj esetleg hozzá ceruzát, hátha az megfogja a széleket.
Basszus székletet olvastam
Basszus majdnem kiesett a telefon a kezemből, a röhögéstől.
Aztán próbáltam elképzelni, hogyan tudná megfogni egy ajakceruza a székletet, de nem jöttem rá…
Na jól van, nem bírom
Biztos Melodee krémes rémes híg állagú rúzsa és a széleket megfogó ajakcerka összeolvasásának a szerelemgyereke lett ez a székletfogó ajakcerka
Mekkora mááár! Székletfogó ajakcerka, hogy ne legyen szófos@sod. (Bocsiiii )
Szerintem adjuk be fejlesztési ötletként a MAC-hez…
Amilyen drága ott minden, későbbi pénztárca fos@sra is jó lesz
Fordítsátok le angolra, hogy menő neve legyen, Jeffree Star biztos megvenné az ötletet.