Jó ég, ezek csodálatosak!
Catrice pirosító swatchok. Nehéz fotózni élőben sokkal szebb, a kicsi szép csillámos kicsit hasonlít a Nars Orgasmjához, de inkább barackosabb színű. Nagyon pigmentált. A nagy finom, diszkrét, kétszer kellett húznom a kezemre. Vajpuhák
@Alsace , íme a zzzén kedvenc rúzsom.
Amúgy krémesen matt, szóval nem az a full sivatagi érzés a számon. Felkenéskor selymesen siklik végig az ajkakon. Valamennyire szárít, de mégsem durván, hidratáló orvosolja. Jól pigmentált, fedése is szuper. Kopása az én esetemben egyenletes, nálam tulajdonképpen csak az ebéd után kell korrigálni.
Szerintem egy próbát megér.
Én is szeretem ezeket a Bourjois rúzsokat.
Milyen árnyalatokat probáltál? Van bőven színválaszték.
Atyaég, de csodaszép
Miért érzek bizsergést és hogy a maszkos időben is kell még egy rúzs a sok másik mellé? A leírásod lassan önmagában olyan vágyakat ébreszt aminek a létezéséről se tudtam
18-as szín 18.-án születtem szerintem ez isteni jel
Juuj,jaj, miket nem mondasz itt… Örülök, hogy tetszik a szín.
Nahát, kiváltottam a bizsergést? Kell és kész! Ilyen még nincs. Mondom, nincs!
Látod, a számmisztika is csak Téged igazol, plusz egy érv a beszerzés mellett!
Meglesz a következő DM-ezés áldozata is
Ezazzzzzz!
Nem tudom, a hűtőben vannak a rúzsaim Lehet közte van a kedvenced is.
@Szandika kívánságára a mai szerzeményekről a swatchok:
London’s Calling paletta:
LA Dreams paletta:
Keep it fresh minipaletta:
Ocean blues minipaletta:
Isn’t it peachy pirosító paletta:
A minipalettákról a swatchokat nagyon nehéz volt megcsinálni, alig fért bele az ujjam
London’s Callinggal sminkeltem ma, csodás volt, annyira könnyű satírozni, és brutál tartós volt a szememen, úgy mostam le, mintha akkor csináltam volna a sminket
A két mini kékből kijönne egy Blue Blood paletta
Nagyon szép swatchok!
Nagyon gyönyörűek , legjobban a London paletta és az Ocean mini paletta színei tetszenek .
Tudom, megfogom a lényeget, de nagyon cuki az anyajegyed!
Haha, köszi Én nem szeretem annyira, mert mindig félek, hogy baja lesz, de eddig semmi, szerencsére
Köszönöm a swatchokat, ezek a rúzsok elképesztően gyönyörűek
Nincs mit Én szeretem őket, nem a legtartósabbak,de engem nem zavar És isteni illatuk van
Világos színeknél nagyon elnéző vagyok, a sötétebbeknél kicsit nehezebb visszakenni, de azért nem megbocsáthatatlan bűn a dolog
Újabb kedvenc
Essence velvet matte 03 - Dusty Romance
Gyönyörű szín (az ajkakon mályvásabb) , kellemes gyümölcsös (?) illatú rúzs. Matt formula, mégis krémes.
Igen, a kezemen az egy korábbi swatch nyoma szintén ezzel a rúzzsal.