Isten éltessen!
Isten éltessen nagyon sokáig!
Köszönöm! Ennyi jókívánság után nem fogok idén elpatkolni.
080 Pillow Fight
Köszönöm szépen!
Nagyon boldog születésnapot!
Köszönöm szépen @Isabelle és @Kokapu.
Tegnap volt, a szerzemények időben ideértek, csak a nagy részét sztornózták.
Boldog Születésnapot!
Köszönöm szépen!
Catrice matt pro ink 050-es árnyalat
Colourpop Making Mauve paletta:
Csajszikák, megvan valakinek a L’Oreal More Than Concealer otthon? Swatch-ot kérhetnék esetleg? Rendeltem, de valszeg túl világosat. Visszafordítanám a termékrendelést, ha megtudhatnám, hogy jó-e vagysem.
Első lámpafényben, második természetes fényben 322 Ivory a szín.
De kedves vagy! Ezt rendeltem én is. Jól passzol az arcszínedhez? Te nagyon világos vagy ugye? Általában a legvilágosabb alapozókat, korrektorokat használod?
Szerintem nagyon jól passzol, szépen világosítja a szem alatti területet, de szerintem nem világít. Elég világos vagyok, drogériás alapozóból biztosan a legvilágosabb kell (legalábbis ha itthon veszem - de sokszor nincs is az én színemből itthon). Korrektorból is mindig a legvilágosabbat veszem.
Pl. ami ez én színem volt eddig, az pl. Maybelline Superstay alapozó 105, Maybelline Fit me 102, NYX Stay matte but not flat Porcelain, Revolution alapozókból F3 kell mindig, Juvia’s Place Maricao, MAC Studio Sculpt NC15. Remélhetőleg valamelyik ismerős innen neked
Loreal Infallible 24h Fresh Wear is megvan, de az kicsit sötétebb szerintem, mint kéne, ott a Rose Ivory van meg.
Nagyon szépen köszönöm az alapos választ!
Ebből következtetve már biztos, hogy nekem túl világos lesz