Swatchok, összehasonlító fotók

Nincs mit :slight_smile: :kissing_heart:
Sajnálom, remélem még vissza tudod fordítani :frowning: Amúgy nagyon szuper korrektor, eddig ez a kedvencem, néha még alapozónak is használom, olyan a fedése :smiley:

3 Likes

Ha nem tudod visszafordítani lehet jelentkeznék rá megvételi szándékkal :kissing_heart:

1 Likes

Oksi, egyelőre nincs válasz, ú.h. szerintem útjára engedik mielőtt észrevennék az üzimet. Kedden legkésőbb megtudom mi a szitu és írok :wink:

1 Likes

Rendben, ahogy alakul, nem sürgős csak ha alapozónak is jó, felcsillant a szemem :smiley:

1 Likes

Mindenképp szólok, akár jó lett a szín (szinte esélytelen), akár nem jó. Te tudod meg elsőnek :smiley:

2 Likes

Kedves tőled nagyon, köszönöm :kissing_heart:

1 Likes

Natasha Denona 08-as paletta
Sajnos csak mesterséges fényben tudtam fotózni. Ezek nagyon az én színeim, elsőre igencsak tetszik az állaguk is.
Kép

Kép

Kép

16 Likes

Nagyon szépek swatcholva, a panben nem fogtak meg annyira.:slight_smile:

2 Likes

Még mindig lenyűgöz a Juvia’s pigmentáltsága :heart_eyes:
(A fotók lámpafénynél készültek és nincs rajtuk semmilyen szűrő)

Kép

Kép

16 Likes

essence wanna bee my honey paletta
essence wanna bee my honey rúzs
zoeva blanc fusion (az első 4 szín)

image

essence és az a bizonyos zoeva blanc fusion. kell mindkettő? valószínűleg nem, de… kellll. :smile:
image

11 Likes

Még a színek is cukkerek! :star_struck:

1 Likes

nagyon szépre sikerült ez az essence paletta tényleg :heart_eyes: nagyobb mint hittem amúgy, azt hittem akkora lesz mint pl. a ho ho ho volt, de nem, vastagabb meg nagyobb is

1 Likes

(sóhaj) :pleading_face:

1 Likes

Tényleg méz illata van?

1 Likes

egyáltalán nem! úgy hirdették? :thinking:
szokásos enyhe kínai műanyagszaga van.

1 Likes

Valahol ilyet olvastam.
Ez megnyugtató, nem szeretem a méz illatot. Bár nem hiszem, hogy megvenném, nem az én színeim…

2 Likes

Charlotte Tilbury Pillow Talk négyes paletta:

Kép

Kép

10 Likes

A Pat Mcgrath Sublime Eye Ecstasy paletta:

IMG_20200613_133512

IMG_20200613_133526

9 Likes

Nekem nagyon tetszenek a színei, ajajj :sweat_smile::heart::smiling_face_with_three_hearts:. Milyen lehet a minősége? Van olyan jó, mint a HoHoHo volt?

szerintem nagyon jó minőségű, pigmentált, könnyű satírozni. de állagra másmilyen, nem az a (szinte szilikonosan) krémes, mint a ho ho ho volt.

1 Likes