Nincs mit
Sajnálom, remélem még vissza tudod fordítani Amúgy nagyon szuper korrektor, eddig ez a kedvencem, néha még alapozónak is használom, olyan a fedése
Ha nem tudod visszafordítani lehet jelentkeznék rá megvételi szándékkal
Oksi, egyelőre nincs válasz, ú.h. szerintem útjára engedik mielőtt észrevennék az üzimet. Kedden legkésőbb megtudom mi a szitu és írok
Rendben, ahogy alakul, nem sürgős csak ha alapozónak is jó, felcsillant a szemem
Mindenképp szólok, akár jó lett a szín (szinte esélytelen), akár nem jó. Te tudod meg elsőnek
Kedves tőled nagyon, köszönöm
Natasha Denona 08-as paletta
Sajnos csak mesterséges fényben tudtam fotózni. Ezek nagyon az én színeim, elsőre igencsak tetszik az állaguk is.
Nagyon szépek swatcholva, a panben nem fogtak meg annyira.
Még mindig lenyűgöz a Juvia’s pigmentáltsága
(A fotók lámpafénynél készültek és nincs rajtuk semmilyen szűrő)
essence wanna bee my honey paletta
essence wanna bee my honey rúzs
zoeva blanc fusion (az első 4 szín)
essence és az a bizonyos zoeva blanc fusion. kell mindkettő? valószínűleg nem, de… kellll.
Még a színek is cukkerek!
nagyon szépre sikerült ez az essence paletta tényleg nagyobb mint hittem amúgy, azt hittem akkora lesz mint pl. a ho ho ho volt, de nem, vastagabb meg nagyobb is
(sóhaj)
Tényleg méz illata van?
egyáltalán nem! úgy hirdették?
szokásos enyhe kínai műanyagszaga van.
Valahol ilyet olvastam.
Ez megnyugtató, nem szeretem a méz illatot. Bár nem hiszem, hogy megvenném, nem az én színeim…
Charlotte Tilbury Pillow Talk négyes paletta:
A Pat Mcgrath Sublime Eye Ecstasy paletta:
Nekem nagyon tetszenek a színei, ajajj . Milyen lehet a minősége? Van olyan jó, mint a HoHoHo volt?
szerintem nagyon jó minőségű, pigmentált, könnyű satírozni. de állagra másmilyen, nem az a (szinte szilikonosan) krémes, mint a ho ho ho volt.