Swatchok, összehasonlító fotók

Hát, az egyszer próbált jelző szerintem barokkos túlzás, de a képhez képest az árat korrektnek gondolom.

4 Likes

Most kövezettek meg🙈, de én lecsaptam rá :D. Tudom, hogy nincs a legjobb állapotban szegényke, de úgy éreztem egyszer van ilyen lehetőség :).

8 Likes

Igen a képhez képest gondoltam, az egyszer próbált khm :smiley: Kicsit Piactéri furcsaság :smiley:

@Szandika azért nem csúnya ezért is mertem megosztani és majd mesélj, milyen ha megérkezett :heart_eyes:

1 Likes

Ahogy írtam is, szerintem korrekt az ár.

3 Likes

Szerintem is, és ennél sokkal, de sokkal rosszabb állapotú palettákat is árultak már egyszer próbáltként.

4 Likes

De jó! UD a Notinon!
Azon viszont meglepődtem, hogy a Guerlaint, Givenchyt és a Kenzot meg már nem forgalmazzák.

Egyébként 8000-ért van fent krémmánián egy Nabla Dreamy. Hasonló állapotú mint a Soul Blouming, amit megvettem. El is gondolkodtam azon, hogy megveszem :joy:. Mert elég szép állapotú :).

2 Likes

Igen láttam, de postával 9 ezer lenne, lehet inkább kipótolom és megveszem pandán újonnan kicsit később :slight_smile:

1 Likes

@Alsace, nem vettem aztán meg, mert leküzdöttem a vágyat, meg igazad is van :D.

1 Likes

20200517_160704
Lethal Cosmetics beszerzés, @Kokapu -val és @zalla -val közösen elkövetve. A kék az Insomnia, a nemistudommilyen narancssárgás-piros az Echo árnyalat, málnásabbra színre számítottam, de azért szép.

5 Likes

20200517_161046
Ez pedig a MAC Totally Taupeless bronzer és a Blush, please! krémes pirosító.
A valóságban kicsit kevésbé melegek a színek.

3 Likes

IMG-5075
Nekem ez a régebbi catrice matt rúzs van meg, @Szandika kérhetek swatch-ot az új catrice rúzsaidról? :relaxed:

4 Likes

Nagyon szèp ez melyik àrnyalat?

1 Likes

Nagyon boldog születésnapot kívánok. :birthday:

1 Likes

Köszi… csak jobb lett volna otthon a családdal. Most látom, rossz lapra posztoltam, az unboxing… na mindegy.

3 Likes

Boldog szülinapot.:slight_smile:

1 Likes

Boldog szülinapot! :birthday:

1 Likes

@Amadea, @Alsace, köszönöm szépen!

2 Likes

Boldog születésnapot! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen! Én is gratulálok itt minden bikának, sokan vagyunk. Ezek szerint a bikák kencések.

2 Likes