Hát, az egyszer próbált jelző szerintem barokkos túlzás, de a képhez képest az árat korrektnek gondolom.
Most kövezettek meg🙈, de én lecsaptam rá :D. Tudom, hogy nincs a legjobb állapotban szegényke, de úgy éreztem egyszer van ilyen lehetőség :).
Igen a képhez képest gondoltam, az egyszer próbált khm Kicsit Piactéri furcsaság
@Szandika azért nem csúnya ezért is mertem megosztani és majd mesélj, milyen ha megérkezett
Ahogy írtam is, szerintem korrekt az ár.
Szerintem is, és ennél sokkal, de sokkal rosszabb állapotú palettákat is árultak már egyszer próbáltként.
De jó! UD a Notinon!
Azon viszont meglepődtem, hogy a Guerlaint, Givenchyt és a Kenzot meg már nem forgalmazzák.
Egyébként 8000-ért van fent krémmánián egy Nabla Dreamy. Hasonló állapotú mint a Soul Blouming, amit megvettem. El is gondolkodtam azon, hogy megveszem . Mert elég szép állapotú :).
Igen láttam, de postával 9 ezer lenne, lehet inkább kipótolom és megveszem pandán újonnan kicsit később
Lethal Cosmetics beszerzés, @Kokapu -val és @zalla -val közösen elkövetve. A kék az Insomnia, a nemistudommilyen narancssárgás-piros az Echo árnyalat, málnásabbra színre számítottam, de azért szép.
Ez pedig a MAC Totally Taupeless bronzer és a Blush, please! krémes pirosító.
A valóságban kicsit kevésbé melegek a színek.
Nekem ez a régebbi catrice matt rúzs van meg, @Szandika kérhetek swatch-ot az új catrice rúzsaidról?
Nagyon szèp ez melyik àrnyalat?
Nagyon boldog születésnapot kívánok.
Köszi… csak jobb lett volna otthon a családdal. Most látom, rossz lapra posztoltam, az unboxing… na mindegy.
Boldog szülinapot.
Boldog szülinapot!
Boldog születésnapot!
Köszönöm szépen! Én is gratulálok itt minden bikának, sokan vagyunk. Ezek szerint a bikák kencések.