Jé, új kép! Önarckép?
Tetszik!
Szó szerint az Örülök, hogy tetszik Volt egy érdekes álmom, abból festettem ezt a jelenetet. Csak a múltkori nyilvános dolog megriasztott, jobb így, picit elbújva. Valamiért azt hittem zárt a fórum
Sydney Grace Enduring Love paletta:
A vaku nélküli képek már közelebbiek, ott látszik, hogy a matt árnyalatok sem rosszak, csak a fényesek brutálisan pigmentáltak.
Juj de szépséges, de jó, hogy lefotóztad Köszönjük
@BlackXentric, @Kokapu es minden kedves tag, akit èrdekel. A 6 DB pat rùzs + a pigmentek felvitelrő videò. https://youtu.be/j2PScs0L8hg
Pat Mcgrath alapozó és korrektor swatchok (+ a jelenleg használt Clarins)
L3 árnyalatú alapozót használok, ami elvileg egy semleges árnyalat, szem alá viszont hosszas gondolkodás után az L4 árnyalatra esett a választásom, mert a színkiegyenlítésben segít a barackos árnyalat. Sajnos hiba volt, nem gondoltam volna, hogy ennyivel sötétebb.
Balról jobbra:
Pat alapozó L3
Pat korrektor L4
Clarins Instant Concealer 00
2. kép: ugyanezek a swatchok a PMG Blurring powderrel fixálva
Végül pedig rendeltetés szerint alkalmazva, bal oldal Clarins, jobb oldal Pat. Mindent elfed, az tény. (Nappali fény, a kép természetesen nincs módosítva)
De legalább a Pat alapozó színe tökéletes lett.
Hahaha, igen, sokkal rosszabb lett volna, ha az sötét:)
Szeretném egyszer ezt látni az arcomon, hogy úgy illeszkedik a szín mint nálad, nem látszik, hogy hol kezdődik és hol a vége. A swatchon teljesen egybeolvad a bőröddel.
Tudom, hogy off topic: Úristen de elfogadnám a szempilláidat
De kedves vagy! Köszönöm, azon kevés adottságaim egyike, amivel elégedett vagyok Majd lehet, hogy teszek fel képet szempillaspirallal is
Igen, telitalálat lett, de az az alapozó számomra minden szempontból egy csoda. Egyébként a beolvadást az is segíti, hogy nem oxidálódik és nem erős fedesű, inkább közepesnek mondanám.
Tegnap érkezett zsibiről
Meg lett a Sultry, de jó! Tudom, hogy vágytál rá
Igen, tényleg! Azóta vágytam rá, hogy először megláttam.
Én is csak lestem a fotót, mennyire szép vagy és én bármelyik adottságodat elfogadnám Nagyon szép vagy, a bőröd, a szemed, a szád nekem fel se tűnt, hogy bármi “hiba” lett volna a választásodban
Akkor ez egy igazi sikersztori lett, nagyon örülök az örömödnek
Megkèrdezhetem, hogy mi lett a denona pirosìtò paletta sorsa? Megvetted vègül?
Nem vettem meg. Azt mondtam @Amadea nak hogy átgondolom. De nagyon szívesen átengedem a lehetőséget neked, mert márciusban is sokat fogok sminkekre költeni, szóval nem biztos, hogy ezt is megengedhetem magamnak.
Uristen, annyira kedves vagy🥰 teljesen zavarba hozol. Egyébként 20 cm-nél távolabbról már tényleg nem látszik, de közelről nagyon természetellenes a végeredmény, nem vagyok elégedett, bízom benne, hogy az L2 jó lesz majd😊