Swatchok, összehasonlító fotók

Jé, új kép! Önarckép?
Tetszik!

1 Likes

Szó szerint az :smiley: Örülök, hogy tetszik :blush: Volt egy érdekes álmom, abból festettem ezt a jelenetet. Csak a múltkori nyilvános dolog megriasztott, jobb így, picit elbújva. Valamiért azt hittem zárt a fórum :open_mouth: :upside_down_face:

7 Likes

Sydney Grace Enduring Love paletta:

IMG_20200226_135522

IMG_20200226_135740

IMG_20200226_135720

A vaku nélküli képek már közelebbiek, ott látszik, hogy a matt árnyalatok sem rosszak, csak a fényesek brutálisan pigmentáltak.

14 Likes

Juj de szépséges, de jó, hogy lefotóztad :star_struck: Köszönjük :heart_eyes:

2 Likes

@BlackXentric, @Kokapu es minden kedves tag, akit èrdekel. A 6 DB pat rùzs + a pigmentek felvitelrő videò. https://youtu.be/j2PScs0L8hg

3 Likes

Pat Mcgrath alapozó és korrektor swatchok (+ a jelenleg használt Clarins)
L3 árnyalatú alapozót használok, ami elvileg egy semleges árnyalat, szem alá viszont hosszas gondolkodás után az L4 árnyalatra esett a választásom, mert a színkiegyenlítésben segít a barackos árnyalat. Sajnos hiba volt, nem gondoltam volna, hogy ennyivel sötétebb.

Balról jobbra:
Pat alapozó L3
Pat korrektor L4
Clarins Instant Concealer 00
image
2. kép: ugyanezek a swatchok a PMG Blurring powderrel fixálva
image
image

Végül pedig rendeltetés szerint alkalmazva, bal oldal Clarins, jobb oldal Pat. Mindent elfed, az tény. (Nappali fény, a kép természetesen nincs módosítva)
image

16 Likes

De legalább a Pat alapozó színe tökéletes lett. :grinning:

1 Likes

Hahaha, igen, sokkal rosszabb lett volna, ha az sötét:)

Szeretném egyszer ezt látni az arcomon, hogy úgy illeszkedik a szín mint nálad, nem látszik, hogy hol kezdődik és hol a vége. A swatchon teljesen egybeolvad a bőröddel.

1 Likes

Tudom, hogy off topic: Úristen de elfogadnám a szempilláidat :heart_eyes:

3 Likes

De kedves vagy! :smiling_face_with_three_hearts: Köszönöm, azon kevés adottságaim egyike, amivel elégedett vagyok :blush: Majd lehet, hogy teszek fel képet szempillaspirallal is :wink:

2 Likes

Igen, telitalálat lett, de az az alapozó számomra minden szempontból egy csoda. Egyébként a beolvadást az is segíti, hogy nem oxidálódik és nem erős fedesű, inkább közepesnek mondanám.

Tegnap érkezett zsibiről :smiling_face_with_three_hearts:

Kép

Kép

19 Likes

Meg lett a Sultry, de jó! Tudom, hogy vágytál rá :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen, tényleg! Azóta vágytam rá, hogy először megláttam.

1 Likes

Én is csak lestem a fotót, mennyire szép vagy és én bármelyik adottságodat elfogadnám :sweat_smile: Nagyon szép vagy, a bőröd, a szemed, a szád nekem fel se tűnt, hogy bármi “hiba” lett volna a választásodban :kissing_heart:

1 Likes

Akkor ez egy igazi sikersztori lett, nagyon örülök az örömödnek :heart:

Megkèrdezhetem, hogy mi lett a denona pirosìtò paletta sorsa? Megvetted vègül?

Nem vettem meg. Azt mondtam @Amadea nak hogy átgondolom. De nagyon szívesen átengedem a lehetőséget neked, mert márciusban is sokat fogok sminkekre költeni, szóval nem biztos, hogy ezt is megengedhetem magamnak.

Uristen, annyira kedves vagy🥰 teljesen zavarba hozol. Egyébként 20 cm-nél távolabbról már tényleg nem látszik, de közelről nagyon természetellenes a végeredmény, nem vagyok elégedett, bízom benne, hogy az L2 jó lesz majd😊

1 Likes