Azok a kedvenceim nekem is de kell alá a glitter primer mert nagyon potyog nem csak felrakáskor.
Akkor hó elején tuti be kell ruháznom egy glitter primerre
Nekem amim van nyáron vettem és sose használtam amíg nem lettek ilyen kis huncut színeim. Whitemerci ajánlotta, azóta is imába foglalom a nevét érte
A glitter primer isten áldása a szárazsampon és a szeletelt kenyér mellett. Sima fényes színek alá is használom, sokkal ragyogóbb a végeredmény.
És a füles konzervnyitó? A szeletelt kenyérhez legyen miből a májast kanalazni
Én is teszem a fényesek alá, sőt alsó pillatőbe is mindenféle színnel működik. Szuper cuccos!
Nálam az első helyen a hajfesték áll!
Imádom a hajam, mert hosszú és dús (az egyetlen, amivel világ életemben elégedett voltam), és teljes letargiába tudok esni, amikor azt látom, hogy mennyire ősz már…
A végén még nyitunk egy “Hálásak vagyunk…” témat.
Gyorsan száradó fedőlakk!
Mosogép!!
Haha poén lenne pocsék depcsis napokon beleolvasni
Mikró! Lift! Mozgólépcső! (borzalmasan lusta ember vagyok)
Én már önmagában annak is örülök, hogy nem az udvarra kell kiszaladjak az éjszaka közepén hóban-fagyban, mert túl sok teát ittam este. Na tényleg kell egy ilyen topik úgy érzem
Igen szerény elvárásokkal bíró hölgyek vagyunk, az Evianban való hajmosásért még senki nem adott hálát.
Miért nem tartottad meg? Nem tetszett?
Szemöldökcsipesz és mosógép Hála érte
mosogatógép, nem tudnék nélküle élni már
Mosogatógél! Aki használt már por állagú Ultrát, az tudja, miről beszélek.
Te próbáltál Ultrát? Dehát olyan fiatal vagy!
Anyám mindig azt vette, így kerültem szoros közelségbe vele.
Így már értem.
Mosógép szintén , hajvasaló, okostelefon! (Jegyvásárlás, ingyen hívás messengeren, multifunkciós cucc egyébként is na :D.)
Fogfehérítős fogkrém :D, szárazsampon, pirosító.
Betét (ne feledjük régen vatta volt, még anyukámnak is, szegénynek nagyon nem volt egy hatásos, áldás volt hogy megjelent.)
Akkor már az OB tampon is Lehet tényleg kéne egy hála topic