Swatchok, összehasonlító fotók

Azok a kedvenceim nekem is de kell alá a glitter primer mert nagyon potyog nem csak felrakáskor. :frowning:

Akkor hó elején tuti be kell ruháznom egy glitter primerre :smiley:

1 Likes

Nekem amim van nyáron vettem és sose használtam amíg nem lettek ilyen kis huncut színeim. Whitemerci ajánlotta, azóta is imába foglalom a nevét érte :sparkling_heart: :sparkling_heart:

3 Likes

A glitter primer isten áldása a szárazsampon és a szeletelt kenyér mellett.:smiley: Sima fényes színek alá is használom, sokkal ragyogóbb a végeredmény.

7 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
És a füles konzervnyitó? :smiley: A szeletelt kenyérhez legyen miből a májast kanalazni :smiley:
Én is teszem a fényesek alá, sőt alsó pillatőbe is mindenféle színnel működik. Szuper cuccos!

2 Likes

Nálam az első helyen a hajfesték áll!
Imádom a hajam, mert hosszú és dús (az egyetlen, amivel világ életemben elégedett voltam), és teljes letargiába tudok esni, amikor azt látom, hogy mennyire ősz már… :woman_shrugging::roll_eyes:

6 Likes

A végén még nyitunk egy “Hálásak vagyunk…” témat.:smiley:
Gyorsan száradó fedőlakk!
Mosogép!!:joy:

9 Likes

Haha poén lenne pocsék depcsis napokon beleolvasni :rofl:

3 Likes

Mikró! Lift! Mozgólépcső! (borzalmasan lusta ember vagyok) :smiley:

7 Likes

Én már önmagában annak is örülök, hogy nem az udvarra kell kiszaladjak az éjszaka közepén hóban-fagyban, mert túl sok teát ittam este. :smiley: Na tényleg kell egy ilyen topik úgy érzem :smiley:

11 Likes

Igen szerény elvárásokkal bíró hölgyek vagyunk, az Evianban való hajmosásért még senki nem adott hálát.:smiley:

5 Likes

Miért nem tartottad meg? Nem tetszett?

Szemöldökcsipesz és mosógép :smiley: Hála érte :laughing:

2 Likes

mosogatógép, nem tudnék nélküle élni már :wink:

5 Likes

Mosogatógél! Aki használt már por állagú Ultrát, az tudja, miről beszélek.:smiley:

5 Likes

Te próbáltál Ultrát? :hushed: Dehát olyan fiatal vagy!

Anyám mindig azt vette, így kerültem szoros közelségbe vele.

3 Likes

Így már értem. :blush:

1 Likes

Mosógép szintén :sweat_smile:, hajvasaló, okostelefon! (Jegyvásárlás, ingyen hívás messengeren, multifunkciós cucc egyébként is na :D.)
Fogfehérítős fogkrém :D, szárazsampon, pirosító.
Betét (ne feledjük régen vatta volt, még anyukámnak is, szegénynek nagyon nem volt egy hatásos, áldás volt hogy megjelent.)

4 Likes

Akkor már az OB tampon is :smiley: Lehet tényleg kéne egy hála topic :joy_cat:

4 Likes