Swatchok, összehasonlító fotók

Hát aki szép az szép :relaxed: Nagyon csinos vagy egyben, mindenhogy, élőben is feltűnt, milyen szép összhang volt a ruhák a smink és közted :slight_smile:

Közelről szerintem senki se fog az arcodba bámulni, legalábbis remélem az fura lenne :smiley: Így fotón semmi oda nem illő nem látszik, laikusoknak meg pláne nem tűnik fel :wink:

2 Likes

De örülök, hogy ez volt a benyomasod :heart_eyes: Főleg azért, mert kicsit szakmai szemmel is nézed az embereket!
Kedves vagy, amiért biztatsz a korrektorral kapcsolatban, de ez a bőr téma nálam olyan központi, hogy muszáj tökéletesnek lennie, ez az én dilim :expressionless: A tesom örülni fog neki, vagy ha nem kéri, megy a zsibire :innocent:

3 Likes

Hát akkor már meg merem említeni, hogy még páromnak is áradoztam rólad, hogy milyen szép, helyes csinos lánytól vettem a rúzst, ő már csak megmosolyog, mert szeretek festeni is és azóta még jobban megnézem az emberek arcát. Na jó abbahagytam a dorombolást, azt hiszik a végén még belédszerettem :joy:

Tudom, hogy neked nagyon fontos a tökéletes bőr, csak meg akartalak nyugtatni, hogy semmi furiság nincs benne, de akkor majd maximum tesód örömmel elhasználja a zsibin szerintem 10 percet se élne :rofl:

3 Likes

Háát, kinek mi a tökéletes bőr.
Férjem nemrég megjegyezte, hogy mostanában néha olyan máshogy sminkelek, mint korábban, és szerinte furán nézek ki, régebben jobb volt. Nagy nehezen kihámoztam belőle, hogy akkor tartja furának a sminkem, amikor a Niod Photography fluidot használom primerként. Én imádom, hogy olyan tökéletes bőrt ad, neki viszont jobban tetszik, ha teljesen matt az arcom.
A vicc az egészben, hogy én is mindig a matt bőrt preferálom, kivéve a Niod esetében, mert azzal annyira szépnek látom az arcom, hogy imádom. :heart_eyes:

6 Likes

És a Niod fluid fényes?

1 Likes

Wow, a férjem kb azt sem veszi észre, hogy van-e rajtam smink :grinning: úgyhogy magamra vagyok utalva. A Pf primert én is nagyon szeretem.

@umpalumpa igen, egy elég sűrű, nagyon pigmentált fényes primer, de érdekes, hogy nálam valahogy nem jön át a fénye az alapozón, csak a színt egységesíti, az összes pír jellegű elszíneződést kiradírozza.

2 Likes

Igen, fényes.
Lehet majd megpróbálok kevesebbet szétoszlatni, de a sűrűsége miatt ez nem egyszerű.

3 Likes

De cuki vagy :heart_eyes:
közben fel is tettem eladásra, ez rövid barátság volt :smile:

1 Likes

Jaj de kis helyeske vagy :slight_smile:
Azert áldás, hogy soha nem kell neked sem szájfeltöltésen gondolkoznod(nemmegsétődni).
De tényleg, tök jó csókos szád van :))

7 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Na az biztos, hogy nem :blush: Dehogy sértődök meg, igyekszem mindenféle töltést meg botoxot elkerülni, ha lehet. Remélem, 10 év múlva is ezt mondom :smile:

2 Likes

Valóban :smiley: Remélem megveszi valaki hamar, de látom már jön a tesója is :smiley:

1 Likes

Muszáj, persze😊 De azt már Londonból.

1 Likes

Na az hamar megérkezik :relaxed:

1 Likes

Köszönöm, kedves vagy, Csak kìvàncsi fàncsi vagyok, mert màr többször meg akartam szerezni, de a felső narancsos- barackos es bordò krèmes szìn ùjra ès ùjra elriaszt. A barnàs 4- est - tan paletta- vettem meg vègül, es a nagy 6- os is itthon pihen. :exploding_head::biohazard::see_no_evil: @Amadea van 1 kèped?

Átküldöm neked, amit tegnap este csináltam, nem egy világbajnok, de az állapota jól látszik. A bordó szín nem olyan atomsötét, csak kicsit óvatosan kell vele bánni, és nem lesz bohócarc a vége, satírozgatni is jól lehet.

2 Likes

Én meg rólad áradoztam a páromnak, meg rengeteg barátnőmnek, hogy micsoda csodálatos ruhákat csinál az egyik kedves fórumtársam :heart_eyes:, mutogattam az oldalt meg minden. Totál bezsongtam, mert imádom a kosztümös ruhákat, és Sissi és a viktoriánus ruhák hatalmas kedvencek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Dédelgetett álmom, hogy egyszer rendelkezzek egy ilyen ruhával, a történelmtanításhoz tudnám is hasznosítani :sweat_smile:.

2 Likes

Jaj de aranyos vagy, irulok-pirulok :smiling_face_with_three_hearts: :blush: Örülök, hogy így tetszenek, egyszer el kéne jönnöd az ottani csoporttalira, nem beöltözős, inkább ismerkedős és kerekasztal beszélgetést tervezünk legközelebbre :slight_smile: Beöltözni se kell, arra Melinda szokott kastély látogatást szervezni :slight_smile: Nekem van eladó Sisi ruhám, meg pár másik, ha érdekel dobj egy üzit és megmutogatom, hátha pont olyanra vágytál és még társaság is lenne ahova fel is veheted :kissing_heart:

1 Likes

Pat McGrath Blitz Astral quad
IMG_0468
IMG_0469

14 Likes

Megjött ma a rég vágyott Inglot pigment és Duraline. Végül egy igazán univerzális színt választottam, ami a 115-ös. Barackos, pezsgős szín de ha úgy vetül rá a fény akkor inkább hidegebb rózsás árnyalat. Az egyik fotó mesterséges fényben készült, a másik természetes fényben az ablak mellett. Alul szárazon húztam egy csíkot az ujjammal, középen nedves ecsettel és felül a Duraline-nal applikáltam fel. Ez a cucc egy csoda. Tükörfényt eredményezett ami szerintem a fotón is jól látszik.
Kép
Kép
A karom pedig azért csupa csillám mert egy elrontott swatchot próbáltam lemosni. Sikertelenül…

14 Likes

Hú ez a duraline tényleg varázsszer!!

1 Likes