Swatchok, összehasonlító fotók

A világért sem akarlak lebeszélni a Mothership V-ről, de esetleg a @whitemerci által is kiválasztott Iconic Illumination paletta is megér egy pillantást! Szuper mattjaid és senyefényűid már vannak, sok lenne az átfedés, ebben viszont 2 Blitz és 1 Astral árnyalat is van, a luxus csomagolás pedig az érzésnek is ad. Lehet, hogy csak az én véleményem, de sok más paletta mellé biztosan ezt választanám. És persze csakis 20% kedvezménnyel.

3 Likes

Szerintem csak saját bénázásból nem találtam meg ezt a terméket, köszi a linket! :star_struck: Egyébként igaz (kezdesz kiismerni :smile: ) valóban a különleges ragyogó formula izgat egyedül. Tényleg millió matt és selyemfényem van… Ezeknek még teljes áron is megfizethető az ára, inkább 2 ilyet választanék mint egy rendes palettát. Köszönöm az ajánlást, igyekszem figyelgetni mikor lesz akciós :slight_smile: Innen a kék (hű de meglepő :smiley: ) és ami most is elérhető rózsás tetszik :slight_smile:

3 Likes

Sajnálom az okot, ami miatt ezt juttatja eszedbe a tok. Engem egy gyönyörű új fekete Steinway vagy Bösendorfer hangversenyzongorára emlékeztet a letisztultságával és eleganciájával.
Igaz, a forma sokkal inkább koporsóra hasonlít :frowning:

1 Likes

Catrice pro neon Earth első sor:
IMG_20200223_093623_1

Második sor:
IMG_20200223_093831

I heart revolution sprinkles (ice cream sundae):
IMG_20200223_094059_1

5 Likes

@Anheszenamon, @Isabelle ahogy ígértem, hozom az első adag pigment swatchot :slightly_smiling_face:
Első kör Barry M pigment swatchok fentről le: Olaj, Smaragd, Fekete bíbor, Éjfél, Magyal és Opál.
IMG_20200223_104528
IMG_20200223_105403
Aztán NYX és egy Revolution pigment: Vegas Baby, Old Hollywood, Brighten up, Diamond, Ice, Metallic Velvet, Revolution Minted. Sajnos kb lehetetlen átadni a valós szépségüket. Itt csak simán alapozóra kentem fel ecsettel a pigmenteket.
IMG_20200223_110548 IMG_20200223_110914
IMG_20200223_110852

13 Likes

Hűűűűű a felső kör kék-zöldjeit én is elfogadnám, de mindegyik álomszép még fotón is :star_struck:

1 Likes

Hú, de gyönyörűek!

1 Likes

Ez igen, szép kollekció :wink:!

1 Likes

Még van bőven ezen kívül csak ennyire volt most türelmem :grin:
De majd egy következő körben készítek még swatchokat. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Úristen ezek mesések! Nem is tudnék választani, annyira szépek! Nagyon szép gyűjtemény :gift_heart:

1 Likes

Ma érkezett, zsibis vásárlás. Élőben sokkal szebbek a színek. A fényesekért teljesen odavagyok. A matt barnák elég hasonlóak, az egyik helyett el tudtam volna még képzelni egy fényes taupe-ot. A matt bőrszín annyira bőrszín, hogy nem is látszik a fotón mert teljesen beleolvad a bőrömbe. Most ismét a nude, barna, pezsgő, bronz és taupe sminkek felé húz a szívem, így azt hiszem ki lesz használva ez a kis paletta.
Sajnos csak mesterséges fénynél tudtam fotózni és közel sem adja vissza a kép a valóságot.
Kép

Kép

19 Likes

Szeretem ezt a palettát :slight_smile: nekem egyedüli problémám vele, hogy a Palm Reader nagyon potyog :frowning:

1 Likes

A Palm reader potyogása tényleg megnehezíti az életet nálam is. :frowning: De nagyon szuper paletta szerintem, egyik kedvencem lett. :slight_smile:

Csodaszép ez a paletta :blush:

@dunaimano és @macooka próbáltátok glitter primerrel is? Nekem azóta varázslatosan megoldódott a potyogós színek problémája. Én a Make Up Factorysat használom, de a NYX-et is ajánlják :slight_smile:

@dunaimano, @macooka van kedvetek feltenni képeket a sminkről? Én anno megrendeltem a palettát, de egyből tovább is adtam.

2 Likes

@Alsace köszi a tippet, ki fogom próbálni.
@zalla szívesen teszek fel képet, ha lesz időm reggel fényképezni. :slight_smile:

2 Likes

Még nem próbáltam, de előbb be kell ruháznom egyre :smiley: itt lesz az ideje, mert végül csak megjött nekem is az ABH Carly Bybel, plusz más CP palettában vannak glitter színeim is… :smiley:
Mondjuk ennél a színnel nekem nem a napközbeni potyogással van a legfőbb problémám, hanem felvitelkor. Sosem tudom úgy megoldani, hogy a fele ne az arcomon kössön ki.

1 Likes

Persze, szívesen :slight_smile: Valószínűleg csak jövő héten lesz rá időm, de akkor mindenképp :slight_smile:

1 Likes

Jaj de jó előkerült Carli is, kíváncsi vagyok neked hogy tetszik :slight_smile: Az ilyen csilliket én ujjal viszem fel legtöbbször a glitter primer szinte becuppantja. Illetve egy vékony laposecsetet is vettem azzal is működik. Én tegnap jártam hasonlóan a Nablás palettával, gondoltam nem kell glitter primer, nem potyog… még jó, hogy kész volt az alapozás :no_mouth: A másik szememre tettem glitter primert, ott sokkal jobban is tartott a sminkem, főleg az alsó pillatőben.

1 Likes

Egy sminket már csináltam vele, az szuper volt :smiley: Alig várom, hogy kipróbálhassam azokat a fényes lilás-kékes színeket :smiley:

1 Likes