A világért sem akarlak lebeszélni a Mothership V-ről, de esetleg a @whitemerci által is kiválasztott Iconic Illumination paletta is megér egy pillantást! Szuper mattjaid és senyefényűid már vannak, sok lenne az átfedés, ebben viszont 2 Blitz és 1 Astral árnyalat is van, a luxus csomagolás pedig az érzésnek is ad. Lehet, hogy csak az én véleményem, de sok más paletta mellé biztosan ezt választanám. És persze csakis 20% kedvezménnyel.
Szerintem csak saját bénázásból nem találtam meg ezt a terméket, köszi a linket! Egyébként igaz (kezdesz kiismerni ) valóban a különleges ragyogó formula izgat egyedül. Tényleg millió matt és selyemfényem van… Ezeknek még teljes áron is megfizethető az ára, inkább 2 ilyet választanék mint egy rendes palettát. Köszönöm az ajánlást, igyekszem figyelgetni mikor lesz akciós Innen a kék (hű de meglepő ) és ami most is elérhető rózsás tetszik
Sajnálom az okot, ami miatt ezt juttatja eszedbe a tok. Engem egy gyönyörű új fekete Steinway vagy Bösendorfer hangversenyzongorára emlékeztet a letisztultságával és eleganciájával.
Igaz, a forma sokkal inkább koporsóra hasonlít
Catrice pro neon Earth első sor:
Második sor:
I heart revolution sprinkles (ice cream sundae):
@Anheszenamon, @Isabelle ahogy ígértem, hozom az első adag pigment swatchot
Első kör Barry M pigment swatchok fentről le: Olaj, Smaragd, Fekete bíbor, Éjfél, Magyal és Opál.
Aztán NYX és egy Revolution pigment: Vegas Baby, Old Hollywood, Brighten up, Diamond, Ice, Metallic Velvet, Revolution Minted. Sajnos kb lehetetlen átadni a valós szépségüket. Itt csak simán alapozóra kentem fel ecsettel a pigmenteket.
Hűűűűű a felső kör kék-zöldjeit én is elfogadnám, de mindegyik álomszép még fotón is
Hú, de gyönyörűek!
Ez igen, szép kollekció !
Még van bőven ezen kívül csak ennyire volt most türelmem
De majd egy következő körben készítek még swatchokat.
Úristen ezek mesések! Nem is tudnék választani, annyira szépek! Nagyon szép gyűjtemény
Ma érkezett, zsibis vásárlás. Élőben sokkal szebbek a színek. A fényesekért teljesen odavagyok. A matt barnák elég hasonlóak, az egyik helyett el tudtam volna még képzelni egy fényes taupe-ot. A matt bőrszín annyira bőrszín, hogy nem is látszik a fotón mert teljesen beleolvad a bőrömbe. Most ismét a nude, barna, pezsgő, bronz és taupe sminkek felé húz a szívem, így azt hiszem ki lesz használva ez a kis paletta.
Sajnos csak mesterséges fénynél tudtam fotózni és közel sem adja vissza a kép a valóságot.
Szeretem ezt a palettát nekem egyedüli problémám vele, hogy a Palm Reader nagyon potyog
A Palm reader potyogása tényleg megnehezíti az életet nálam is. De nagyon szuper paletta szerintem, egyik kedvencem lett.
Csodaszép ez a paletta
@dunaimano és @macooka próbáltátok glitter primerrel is? Nekem azóta varázslatosan megoldódott a potyogós színek problémája. Én a Make Up Factorysat használom, de a NYX-et is ajánlják
@dunaimano, @macooka van kedvetek feltenni képeket a sminkről? Én anno megrendeltem a palettát, de egyből tovább is adtam.
@Alsace köszi a tippet, ki fogom próbálni.
@zalla szívesen teszek fel képet, ha lesz időm reggel fényképezni.
Még nem próbáltam, de előbb be kell ruháznom egyre itt lesz az ideje, mert végül csak megjött nekem is az ABH Carly Bybel, plusz más CP palettában vannak glitter színeim is…
Mondjuk ennél a színnel nekem nem a napközbeni potyogással van a legfőbb problémám, hanem felvitelkor. Sosem tudom úgy megoldani, hogy a fele ne az arcomon kössön ki.
Persze, szívesen Valószínűleg csak jövő héten lesz rá időm, de akkor mindenképp
Jaj de jó előkerült Carli is, kíváncsi vagyok neked hogy tetszik Az ilyen csilliket én ujjal viszem fel legtöbbször a glitter primer szinte becuppantja. Illetve egy vékony laposecsetet is vettem azzal is működik. Én tegnap jártam hasonlóan a Nablás palettával, gondoltam nem kell glitter primer, nem potyog… még jó, hogy kész volt az alapozás A másik szememre tettem glitter primert, ott sokkal jobban is tartott a sminkem, főleg az alsó pillatőben.
Egy sminket már csináltam vele, az szuper volt Alig várom, hogy kipróbálhassam azokat a fényes lilás-kékes színeket