Swatchok, összehasonlító fotók

Szerintem ezt a zöldes sminket élőben is megcsodálhattam :slight_smile: Annyira szép, akkor kezdtek el a Path szemhéjpaletták igazán érdekelni. A bőröd is gyönyörű :blush:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Igen, nagyjából ugyanilyen smink volt rajtam. A palettát csak akkor vedd meg, ha jó áron belefutsz használtan. Sokkal jobbak is vannak most már (Jeffree, Huda), az egyedüli vonzereje az Astral, Vr és Blitz hibrid pigmentek, ilyesmivel sehol nem találkoztam még. De 4 szín és a luxus csomagolás nem ér meg ennyi pénzt, én is csak azért vettem meg, mert már 2017 óta vágytam valamire a márkától és eldöntöttem, hogy nem veszek mást. Így ok.
Esetleg érdemes megvárni, hátha lesz megint 4-es szemfesték ugyanebben a csomagolásban: https://reallyree.com/pat-mcgrath-blitz-astral-quad-swatches/

2 Likes

A kép neve: kóma…:slight_smile:

1 Likes

Vagy: Mindjárt megvakulok ebben a napsütésben :crazy_face:

2 Likes

Mit jelent az, hogy hibrid pigment? Mivel más?
Igen, tényleg nagyon szép!

1 Likes

Saját fejlesztésű formulája, átmenet a por és a gél között, így nem potyog, és gyönyörűen terül. De nem ez a nagy szám, hanem a világűr és a virtuális valóság által inspirált ultra csillogó színárnyalatok
(VR=virtuális valóság, Astral=ez a csillagászati, Blitz=szó szerint villámháború, de inkább az intenzitásra és csillogásra utal. ezek nem árnyalatok nevei, hanem kategóriák, minden nagy Mothership palettában megtalálhatók különböző színekben)

Szóval számomra leginkabb vonzó Pat Mcgrath víziói és ahogyan +amilyen minőségben azt megvalósítja. Nem érdekli, hogy mi a “menő”, meg hogy akar mindenki kinézni, ez inkább Huda stílusa, de attól még ő is remek. Inkább a saját haute couture művészetéből csinál üzletet, valljuk be, nem rosszul.

5 Likes

Azok valóban elbűvölőek de azért jó, hogy jobban megismerhetjük a palettákat egy személyesebb tapasztalat által. Valóban jó a koncepció is, akkor egyenlőre nem is heccelem magam ezen, majd rendelek tőle valamit, ha nem okoz gondot 40 ezer ft érte :smiley: Egyébként nem angliai a cége? Írtátok a vámot meg ilyenek, azt hittem Angliából postázzák…

3 Likes

A cége sajnos amerikai. A Selfridgesben is van, de annyira drága a font, hogy kedvezménnyel + adóval olcsobb Amerikából rendelni. És igen, ha van több más palettád, nem éri meg a teljes árát.

1 Likes

:open_mouth: Hű, hát ez aztán valóban smink haute couture! Mondjuk hátha később javul a font és valamelyik barátnőm elhozná, de egyelőre biztosan nem erőltetem a dolgot, megnyugodtam, hogy egyelőre nem maradok le semmiről :slight_smile: Bár ezt a rúzs véleményeknél éreztem a legjobban… klassz hogy itt így ki lehet ezeket vesézni :slight_smile:

1 Likes

Valóban nem. És valljuk be, egyetlen sminkcucc sem ér ennyi pénzt, ha szigorúan az ár-érték arányt nézzük, de ez az árkérdés nagyon érzékeny és összetett téma. Parfümöknél ugyanez.

1 Likes

Á, értem, köszi!

Nekem személy szerint a rúzsok nagyon bejöttek.
A szemhéjfestékekkel viszont nagyon meg szokott gyűlni a bajom, sajnos a Natasha Denona is nagy csalódás volt tartósság szempontjából.
Mondjuk én az a tipus vagyok, aki imádom satírozgatni a szememen a festéket, szóval nem cél, hogy egyszerű legyen. :smiley:

Azért lehet, hogy egyszer majd, ha kifogok valamilyen akciót, akkor szóba jön. Bár elég nagy akció kéne hozzá. :joy:

1 Likes

Hm, ha màr 140 euròs tètelről van szò, akkor nàlam csakis ND. Azèrt abban nem 20 gr van hanem 30 es több szìn. Na most swatcholtam az első pat palettát, ennek gyönyörű erős szìnei vannak, sőt swatch utàn mèg az ujjamon is maradt bőven szìn. Csak egyszer hùztam vègig az ujjam, az első termèszetes fènynèl- napsütès nèlkül, a többi làmpànàl.Ìme:15821189210804435811195257189736 15821189468547945004763410522854 1582118969507402195863887500851815821190282422461183216270684729

10 Likes

Uhhh, gyönyörűek!!

1 Likes

A pat ebayes donatella megèrkezett, egy az egyben TF sunday funday a szìne.

1 Likes

Milyen szép szempilláid (is) vannak!

1 Likes

Szèp vagy. :sparkling_heart::kissing_heart: Ez a duòkròm van az nd- ben is, mindjàrt utàna nèzek :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

A Natasha Denonara később bukkantam rá, már megvolt az első Pat palettam. Ezt az arcpalettát vettem meg tőle, de sajnos teljes kudarc volt, akinek eladtam, boldogan használja. A szemfestékei biztos nagyon jók, csak aztán nem kísérleteztem.:frowning: @anon27689852, @Isabelle Köszönöm szépen :slight_smile: Mutasd majd a duokromot!!!

2 Likes

Ez nekem is megvan, de nem szeretem. A highlighter kemény és túl csillámos, a krém pirosító alappal vagy mivel nem tudtam meg mit kezdeni (majd nézek videót, hogyan érdemes használni). Valószínűleg el fogom adni.

1 Likes

Én egy csomó videót megnéztem, mégsem sikerült szépre sajnos. Ráadásul néhány óra után elkezdett “lecsúszni” az arcomon. Valószínűleg ez nem sikerült olyan jól Natashanak.

1 Likes

Gyönyörűek ezek a színek! :star_struck: