Pat Mcgrath Subliminal Platinum Bronze. Érdemes volt képeket nézni, mert a palettában lévő színek elég távol állnak a karomon találhatóktól.
Hogy èn mit össze vergődök, miòta leàraztàk kb. 10x raktam bele a kis virtuàlis kosàrkàmba, majd ùgy hagytam. Tegnap mèg a 20 % is lejött belőle, de inkàbb a leàrazott szetteket rendeltem meg. Sikerült ma gèpen a rendelès vègül. DE ìgy hogy swatcholtad, màr nem is vàgyakozom utäna, vhogy a weboldalon csillogott- villogott a sok szìn. Azèrt remèlem, hogy neked tetszeni fog.
Lehet hogy a Mothership I. paletta is ilyen? Én azon bvergődöm, de hála istennek csóró vagyok hozzá most
Catrice Superbia Vol. 2. Frosted Taupe (lámpafénynél tudtam fotózni de élőben sokkal szebbek és erőteljesebbek a színek) a mattok kicsit gyengébbek de holnap letesztelem szemhéjon is.
Nem ilyen. Teszek fel mindjárt swatchokat
Először én is ezt a palettát vettem (magamnak és a tesomnak is megrendeltük). Miközben vártam a csomagot, olvastam a sephoras véleményeket, és kb azonnal megbántam, hogy nem a Mothership I-t vettem. A Platinum Bronze-t ki sem bontottam, hanem eladtam a zsibin, érkezett hamarosan a Mothership I, ami egészen elképesztő. Ez 2018-ban volt, azóta vannak biztos sokkal jobb paletták, szoval ne őrlődj rajta:)
Ez a paletta amúgy a mostani akciós árát simán megéri, az eredetit biztos nem!
Mothership I paletta
- fotó mesterséges, 2. fotó természetes fényben. De még így sem adja vissza a vr, astral és blitz árnyalatok valódi csillogását. Viszont a mattok és sima selyemfényűek nem túl nagy számok szerintem. Később készítek a Mothership V-ről is, inkább azok a te színeid, @Alsace😙
Ó mondjuk ez azért megnyugtató, hogy akciósan érdemes rá vadászni, jelenleg még nem állok készen se így se úgy kiadni ennyit egy termékért, de ha megvesznek egy drágább ruhát menet közben elgondolkodtam a dolgon Köszönöm a szépséges swatchokat azért elég étvágygerjesztő ez a Mothership I.
Mothership V paletta. Szerintem jobb a minőség az I-nél, de még mindig gyengébbek a mattok. Astral, Vr, Blitz árnyalatok itt is túlvilágiak, mindkét palettánál a mesterséges fény adja vissza jobban a valódi csillogást. Nem potyog, nem porzik egyáltalán, mert szinte krémes, hibrid pigmentek.
Hűű ez gyönyörű, tényleg közelebb áll a színvilágomhoz, köszönöm, hogy őt is befotóztad!
Nagyon szívesen😙
Sokkal jobban értelmezhetőek mint ami a weboldalon van, csak mint mindig… mindenhol.
A weboldalt inkább hagyjuk is
Hú de szép.
Ezek gyönyörűek!
Abszolút egyetértek @noisette te-el, a képek alapján köszönő viszonyban sincs a két paletta (ez enyém esti fényben sem ragyog különösebben, pedig egy kivételével mindegyik fényes árnyalat). Egy percig se bánd @Isabelle, hogy nem ezt vetted meg. Alapvetően én is egy jó kísérletnek fogtam fel a rendelést. Érdekeltek a szemhéjpúderek. Viszont egy teljes méretű paletta elég drága mulatság lett volna (40 ezer forint + vám) a teszteléshez. Arról nem beszélve, hogy én eléggé a matt-selyemfényű natúr vonalon utazok, szóval nekem pont tökéletes volt a Subliminal Platinum Bronze. Egynek elmegy, de ha nem nézem a gyöngyörű csomagolását és a márkajelzését, csak a swatchokat, akkor nem veszem meg.
A teljes árát főleg vámmal tényleg nem éri meg. De nem annyiért vettem, hanem évente többször is van 20% akció, így majdnem a teljes áfa-t meg lehet úszni. Semmit nem vettem még teljes áron Pat oldaláról
A swatchok egyébként nem adják vissza a minőséget, én nagyon béna vagyok és nem is az a kísérletezős típus, a lényeg az volt, hogy ne kelljen nagy technikai tudás a gyönyörű eredményhez. Reggel 7kor felteszem, 5 perc alatt művészi (hatású😛) szemsminket dobok fel, és este 11kor, mikor lemosom, ugyanúgy néz ki.
@Gloria nagyon kedves vagy, köszönöm😊
Szuper lehet ez a minőség @noisette, hogy könnyen, gyorsan egy különösen tartós, szép sminket tudsz csinálni :).
@macooka Csináltam swatchokat is, hátha így jobban látszódik a fénye ennek a Sprinkles palettának
A felső sor a pirosító sötétebbtől a világosig, utána a highlighter szintén a világostól a sötétebbig
Köszi szépen! Nagyon szeretem az ilyen visszafogott fényű highlightereket és pirosítókat, úgyhogy lehet beruházok majd rá
Örülök, ha tudtam segíteni Egyébként tényleg szép. Magamtól nem biztos, hogy mertem volna választani, de így ajándékcsomagba ennél jobbat aligha tehettek
Köszönöm, igen, de tény, hogy nem is bonyolítom túl Az én fétisem a tökéletes arcbőr! Viszont tényleg nagyon tartós.
*szerkesztés: képtelen vagyok olyan fotót készíteni, ami visszaadja a színeket, kék-zöld-rózsaszín-lila-fehér irizáló gyönyörűség, és sosem hagyjak szó nélkül, idegenek sem.