Fényes vég.
Ja, lefelejtettem az előző hozzászólásból, hogy engem meggyőztek a Huda szemfestékek, a Mercury Retrograde és a Rich Nude Obsessions is jó, kívül-belül. Most akciósak is a Cultbeautyn.
Ezt a palettát majdnem megvettem. Úgy láttam, hogy van benne zöld és most látom, hogy nincs is. Egyébként a Zoeva Precious palettámra hajaznak a színei.
Az egy elég érdekes szín, mert zöld alapon arany csillámos, amitől összességében valóban barnának látszik.
Egyébként nagyon jó minőségű szemfestékek, bár Zoevám nincs, ahhoz nem tudom hasonlítani.
Olvastam igen skin véleményét is, hogy jó minőség, ezért is szemeztem vele.
Rendeltem szemceruzát a H&M webshopból. Tauz Nóra éves kedvenceiben is szerepeltek. Nagyon pigmentált, krémes. @anon27689852 összehasonlítottam a Claudia Schiffer ceruzával. Az melegebb tónusú barna de egyformán pigmentált mindkettő. Az alsó swatch a H&M ceruza. Az árnyalat neve Mighty Oak.
De jó színe van a H&M ceruzának!
Igen, nekem is nagyon tetszik. Hideg barna, nincs ilyen színem. Elég sok árnyalatból lehet választani.
Nagyon szép a H&M-es ceruza Mennyiért vesztegetik amúgy?
Majd egyszer meglesem őket. A Zoeva Taupe hasonló a kép alapján.
Próbáltam swatcholni a Nabla monóit, de ez kb a lehetetlennel ér fel, a telefonom se bírt vele megküzdeni. Azt tudtam, hogy tuti nem olyan mint a Nabla hivatalos oldalán lévő, láttam @Amadea szemkinyomós véleményét róluk és egyetértek Én csak egyszer vittem fel most a kezemre, de szerintem simán lehet építgetni, majd kiderül használatban Egyik fotó se adja vissza mennyire szépen ragyognak, nem ilyen tompa a színük. Azt hiszem a temptalián egész jó fotók vannak fenn róluk.
Tegnap természetes fénynél készült fotó:
Ma a szuper ragyogó napsütésben:
Az Absinthe sértetlenül érkezett hozzám, csak nekem sikerült belenyúlnom a körmömmel
Nagyon elszállhattam akkor, mert semmilyen szemkinyomásra nem emlékszem.
Amúgy a Soul Blooming a kedvencem a Nablától.
Pedig azon kacagtam vagy fél órát, ahogy leírod, hogyha úgy használnánk a sminket, ahogyan a videóban mutatja a hölgy tutira kinyomnánk a szemünket Megtaláltam a szemkinyomós részt
Nos, jóformán kinyomnám a szemem, ha így próbálnám felapplikálni a színeket a szemhéjamra. Szóval csak óvatosan a videókkal meg persze a szimpla képes swatchokkal is.
Szerintem megrendelem a Soul Bloomingot, csak most épp elköltöttem amim volt, de remélhetőleg pénteken elviszik a fűzőt és mehetek vissza a Pink Pandára
Köszi szépen! Én épp tegnap vettem újabb 2 db “jóárasított” EL szemceruzát.
1495 ft-ba kerül. Szerintem nagyon jó ár érte.
Akkor neked bevált az EL ceruza? Mèg sosem próbáltam.
Nagyon! Köszi szépen! Megnézem én is magamnak
Egy faragós lilát vettem. Alul nagyon precízen lehet vele dolgozni. A Claudiát pedig felülre használom, egyrészt azért, mert sötétebb szín, másrészt pedig ott nem gond nekem a vastagabb vonal.
Most 2 db EL tekerőset vettem, majd meglátom, ezek mennyire válnak be!
Vajpuha, hogy milyen tartòs azt mèg nem pròbáltam
CP Flutter by paletta:
Fentről lefelé, balról jobbra haladva.
Egyszer használtam eddig, a második színt imádom, nagyon jól nézett ki a szememen, de építeni kell, hogy intenzív legyen. A második sor első csillogósát is próbáltam, kissé potyog. A glitterhez majd biztosan primer kell.
Beauty Glazed Mysterious paletta (szintén balról jobbra, fentről lefelé)
Smink még nem készült vele, na de ezek a swatchok, totál megvettek. A csillogósok tényleg CSILLOGNAK, vajpuhák. Alig várom, hogy hétfőn élesben tesztelhessem
Összehasonlítottam az Artdeco Claudia Schiffer Hot Sand árnyalatú pirosítómat (középen) az Essence 010-es Befitting árnyalatával (alsó) és a Maybelline Pink Amber (felső) pirosítójával. Így felkenve teljesen más színek de az arcomon mindhárommal nagyon hasonló végeredményt lehet elérni.