Swatchok, összehasonlító fotók

20200209_104506
Fényes vég.
Ja, lefelejtettem az előző hozzászólásból, hogy engem meggyőztek a Huda szemfestékek, a Mercury Retrograde és a Rich Nude Obsessions is jó, kívül-belül. Most akciósak is a Cultbeautyn.

4 Likes

Ezt a palettát majdnem megvettem. Úgy láttam, hogy van benne zöld és most látom, hogy nincs is. Egyébként a Zoeva Precious palettámra hajaznak a színei.

Az egy elég érdekes szín, mert zöld alapon arany csillámos, amitől összességében valóban barnának látszik.

Egyébként nagyon jó minőségű szemfestékek, bár Zoevám nincs, ahhoz nem tudom hasonlítani.

1 Likes

Olvastam igen skin véleményét is, hogy jó minőség, ezért is szemeztem vele.

1 Likes

Rendeltem szemceruzát a H&M webshopból. Tauz Nóra éves kedvenceiben is szerepeltek. Nagyon pigmentált, krémes. @anon27689852 összehasonlítottam a Claudia Schiffer ceruzával. Az melegebb tónusú barna de egyformán pigmentált mindkettő. Az alsó swatch a H&M ceruza. Az árnyalat neve Mighty Oak.
Kép
Kép

9 Likes

De jó színe van a H&M ceruzának!

1 Likes

Igen, nekem is nagyon tetszik. Hideg barna, nincs ilyen színem. Elég sok árnyalatból lehet választani.

3 Likes

Nagyon szép a H&M-es ceruza :slight_smile: Mennyiért vesztegetik amúgy? :slight_smile:

Majd egyszer meglesem őket.:slight_smile: A Zoeva Taupe hasonló a kép alapján.

Próbáltam swatcholni a Nabla monóit, de ez kb a lehetetlennel ér fel, a telefonom se bírt vele megküzdeni. :smiley: Azt tudtam, hogy tuti nem olyan mint a Nabla hivatalos oldalán lévő, láttam @Amadea szemkinyomós véleményét róluk és egyetértek :slight_smile: Én csak egyszer vittem fel most a kezemre, de szerintem simán lehet építgetni, majd kiderül használatban :slight_smile: Egyik fotó se adja vissza mennyire szépen ragyognak, nem ilyen tompa a színük. Azt hiszem a temptalián egész jó fotók vannak fenn róluk.

Tegnap természetes fénynél készült fotó:

20200211_140350

Ma a szuper ragyogó napsütésben:

20200212_091749

nabla

Az Absinthe sértetlenül érkezett hozzám, csak nekem sikerült belenyúlnom a körmömmel :flushed:

7 Likes

Nagyon elszállhattam akkor, mert semmilyen szemkinyomásra nem emlékszem.:joy:
Amúgy a Soul Blooming a kedvencem a Nablától.:wink:

2 Likes

Pedig azon kacagtam vagy fél órát, ahogy leírod, hogyha úgy használnánk a sminket, ahogyan a videóban mutatja a hölgy tutira kinyomnánk a szemünket :smiley: Megtaláltam a szemkinyomós részt :smile:

Nos, jóformán kinyomnám a szemem, ha így próbálnám felapplikálni a színeket a szemhéjamra. Szóval csak óvatosan a videókkal meg persze a szimpla képes swatchokkal is.

Szerintem megrendelem a Soul Bloomingot, csak most épp elköltöttem amim volt, de remélhetőleg pénteken elviszik a fűzőt és mehetek vissza a Pink Pandára :smiley:

3 Likes

Köszi szépen! Én épp tegnap vettem újabb 2 db “jóárasított” EL szemceruzát.

1 Likes

1495 ft-ba kerül. Szerintem nagyon jó ár érte.

1 Likes

Akkor neked bevált az EL ceruza? Mèg sosem próbáltam.

1 Likes

Nagyon! Köszi szépen! Megnézem én is magamnak :slight_smile:

Egy faragós lilát vettem. Alul nagyon precízen lehet vele dolgozni. A Claudiát pedig felülre használom, egyrészt azért, mert sötétebb szín, másrészt pedig ott nem gond nekem a vastagabb vonal.
Most 2 db EL tekerőset vettem, majd meglátom, ezek mennyire válnak be!

1 Likes

Vajpuha, hogy milyen tartòs azt mèg nem pròbáltam

1 Likes

CP Flutter by paletta:
20200215_104305
20200215_104309
Fentről lefelé, balról jobbra haladva.
Egyszer használtam eddig, a második színt imádom, nagyon jól nézett ki a szememen, de építeni kell, hogy intenzív legyen. A második sor első csillogósát is próbáltam, kissé potyog. A glitterhez majd biztosan primer kell.

Beauty Glazed Mysterious paletta (szintén balról jobbra, fentről lefelé)
20200206_141414
20200215_104719
20200215_105027
20200215_105320

Smink még nem készült vele, na de ezek a swatchok, totál megvettek. A csillogósok tényleg CSILLOGNAK, vajpuhák. Alig várom, hogy hétfőn élesben tesztelhessem :star_struck:

13 Likes

Összehasonlítottam az Artdeco Claudia Schiffer Hot Sand árnyalatú pirosítómat (középen) az Essence 010-es Befitting árnyalatával (alsó) és a Maybelline Pink Amber (felső) pirosítójával. Így felkenve teljesen más színek de az arcomon mindhárommal nagyon hasonló végeredményt lehet elérni.
Kép

7 Likes