Amúgy a Blood Sugar tök ijesztőnek és rikítónak tűnik először, de aztán rájön az ember, hogy egész natúr sminkeket is lehet vele alkotni:)
Annyira utálom a hülye formájú palettákat Nehéz tárolni A Blue blood-ban ez se tetszett, hogy olyan bumszli a csomagolása…
Hát, igen. De ennél extravagánsabbak nincsenek a piacon!
Az @Amadeaval történt beszélgetés után elővettem a Makeup Geek monóimat és húzogattam mintákat. Sajnos a fotózás körülményei sem voltak ideálisak, és az én kedvenc színeim (a natúr 50 árnyalata ) sem éppen fotogének. Ezért készült egy színes, extrább finishű sor is. A képek vakuval készültek este.
Balról jobbra: Shimma Shimma, Beaches and Cream, Creme Brulee, Latte, Lucky Penny, Homecoming, Prom Night, Americano
Voltage, I’m Peachless, Ritzy, Grandstand, Gold Digger, Anarchy, Sorcery, Take Two
az első sor rózsás árnyalatú, vagy csak én szeretném annak hinni?
Nem, csak a fotó sikerült rosszul. A Lucky Pennynek van egyedül minimális rózsaszínes beütése. (egyébként van egy halom rózsaszínes árnyalatuk is, de nekem azok nem állnának annyira jól).
Köszi szépen!
A híres (hírhedt) Pat Mcgrath rúzsok, Realness (MLBB) és Mcgrath Muse (meleg vörös).
Nagyrészt vakuval készültek a fotók, mivel ma a nap rejtőzködött nálunk.
A képeken is látszik, hogy bár mindkét rúzs krémes, a Mcgrath Muse finishe kicsit mattabb, mint a Realnessé.
Gondoltam megnézem, hogy találok-e otthon dupeot.
Balról jobbra: Colourpop - C’mon Sis, Tarte Island Life, Melt On-the-go, Essence This is Me - 15 Fabolous, Bite Beauty Pepper, Pat Mcgrath Realness. Az Essence és a Bite Beauty majdnem tökéletes dupeok szerintem.
Balról jobbra: Sephora Lip Stories - Deep Water Bay, Pat Mcgrath - Mcgrath Muse
Itt már nem annyira egyértelmű a helyzet. A McGrath Muse pigmentáltabb és mattabb, de alapvetően nagyon hasonlóak.
Tarte High-Performance Naturals Dare to Live Eye Set
2 féle fényviszonyban fotóztam. Szerintem tökéletes kis mindennapi palettám lesz (Instás nyereményjátékon nyertem)
Nagyon szép paletta, gratulálok, a legjobb helyre került
Ide is felteszem, GA-DE Vintage paletta, 02.02-ig a Marionnaudban akciós.
A swatchok primer nélkül, csak a bőrömön vannak, egy húzással.
Jaj de szèp! És az Artdeco pirosító hogy tetszik?
Az is gyönyörű! Azért is vettem meg, mert olyan hideg lilás rajtam, és bármilyen meglepő, de nem volt még ilyen pirositóm.
Nagyon szépek a paletta színei az a pirosító is különlegesnek hangzik hideg lilásként
Sydney Grace Krémes Szemhéjfesték - The Scoop
Azt hittem a netes swatchok fel vannak javítva (több rétegben vitték fel), de nem. Minimális mennyiség kiadós, mivel nagyon pigmentált és gyorsan eldolgozható.
Már akartam kérdezni, mi a véleményed a SG termékekről.
Sajnos a palettát még várom, de ez a szemhéjkrém lenyűgözött. Gyönyörűen eldolgozható ujjal is, nem foltos. Gyorsan szárad, de mivel könnyű vele bánni, ez számomra nem okoz gondot. A színválasztás is jól sikerült. A tartósságáról még nem merek nyilatkozni, mert nem próbáltam hosszabb ideig.
@Amadea Neked megérkezett a csomagod?
Igen, megérkezett. Sima, préselt szemhéjpúdereket rendeltem, már csak helyet kellene nekik összelogisztikázni…
A Cultbeauty 20%-os Huda akciójában megrendeltem az egyik kétvégű folyékony szemfestéket (Slow Jams-Request Line). A fényes festék applikátora keskenyebb (gondolom, akár tusvonalat is lehet vele húzni), a matté hosszúkás pálcika.
Még egyszer használtam, szemhéjalapra, az applikátorral felvittem a matt festéket, ujjal eldolgoztam, a Juvia’s Place The Douce szemfestékeivel erősítettem a mélyítővonalat és a külső v-t, a mozgó részre szintén az applikátorral felvittem a fényes Hudából és óvatosan elpötyögtettem.
Reggel fél hétkor sminkeltem, este 6-7 között még moccanatlan volt, ekkor mostam le (a micellavizes mikroszálas kendő könnyedén eltávolította).
Nagyon szépek a színei, a képhez képest talán kicsit kevésbé hidegek a színek, ill. a valóságban a csuklóm alatti eldolgozott maszat sokkal intenzívebb színű (továbbá a csuklóm nem ilyen bumfordi…)
Szóval, nekem nagyon tetszik, fogok még belőle venni. A csomagolása nagyon masszív műanyag, szép, igényes. A matt eldolgozását majd ecsettel is kipróbálom, mert ujjal azért nem volt az igazi, csak féltem, hogy kimoshatatlanul beleszárad az ecsetbe, de hátha nem fog, a szememen is nagyon könnyű érzetet keltett.