Swatchok, összehasonlító fotók

Amúgy a Blood Sugar tök ijesztőnek és rikítónak tűnik először, de aztán rájön az ember, hogy egész natúr sminkeket is lehet vele alkotni:)

1 Likes

Annyira utálom a hülye formájú palettákat :smiley: Nehéz tárolni :smiley: A Blue blood-ban ez se tetszett, hogy olyan bumszli a csomagolása… :see_no_evil:

Hát, igen. De ennél extravagánsabbak nincsenek a piacon!:smiley:

1 Likes

Az @Amadeaval történt beszélgetés után elővettem a Makeup Geek monóimat és húzogattam mintákat. Sajnos a fotózás körülményei sem voltak ideálisak, és az én kedvenc színeim (a natúr 50 árnyalata :sweat_smile: ) sem éppen fotogének. Ezért készült egy színes, extrább finishű sor is. A képek vakuval készültek este.

nat%C3%BAr

Balról jobbra: Shimma Shimma, Beaches and Cream, Creme Brulee, Latte, Lucky Penny, Homecoming, Prom Night, Americano

sz%C3%ADnes

Voltage, I’m Peachless, Ritzy, Grandstand, Gold Digger, Anarchy, Sorcery, Take Two

9 Likes

az első sor rózsás árnyalatú, vagy csak én szeretném annak hinni? :slight_smile:

Nem, csak a fotó sikerült rosszul. A Lucky Pennynek van egyedül minimális rózsaszínes beütése. (egyébként van egy halom rózsaszínes árnyalatuk is, de nekem azok nem állnának annyira jól).

Köszi szépen!

1 Likes

A híres (hírhedt) Pat Mcgrath rúzsok, Realness (MLBB) és Mcgrath Muse (meleg vörös).
Nagyrészt vakuval készültek a fotók, mivel ma a nap rejtőzködött nálunk.

ruzsok (3)

pat mcgrath vaku nélkül

pat mcgrath swatch

A képeken is látszik, hogy bár mindkét rúzs krémes, a Mcgrath Muse finishe kicsit mattabb, mint a Realnessé.

Gondoltam megnézem, hogy találok-e otthon dupeot.
nudeok

Balról jobbra: Colourpop - C’mon Sis, Tarte Island Life, Melt On-the-go, Essence This is Me - 15 Fabolous, Bite Beauty Pepper, Pat Mcgrath Realness. Az Essence és a Bite Beauty majdnem tökéletes dupeok szerintem.

vörösek

Balról jobbra: Sephora Lip Stories - Deep Water Bay, Pat Mcgrath - Mcgrath Muse
Itt már nem annyira egyértelmű a helyzet. A McGrath Muse pigmentáltabb és mattabb, de alapvetően nagyon hasonlóak.

13 Likes

Tarte High-Performance Naturals Dare to Live Eye Set
2 féle fényviszonyban fotóztam. Szerintem tökéletes kis mindennapi palettám lesz (Instás nyereményjátékon nyertem)
Kép
Kép
Kép

15 Likes

Gratulálok @Anheszenamon :). :blush:

1 Likes

Nagyon szép paletta, gratulálok, a legjobb helyre került :gift_heart:

1 Likes

Ide is felteszem, GA-DE Vintage paletta, 02.02-ig a Marionnaudban akciós.
A swatchok primer nélkül, csak a bőrömön vannak, egy húzással.

IMG_20200201_163048

IMG_20200201_185129

14 Likes

Jaj de szèp! És az Artdeco pirosító hogy tetszik?

1 Likes

Az is gyönyörű! Azért is vettem meg, mert olyan hideg lilás rajtam, és bármilyen meglepő, de nem volt még ilyen pirositóm. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Nagyon szépek a paletta színei az a pirosító is különlegesnek hangzik hideg lilásként :slight_smile:

Sydney Grace Krémes Szemhéjfesték - The Scoop
Azt hittem a netes swatchok fel vannak javítva (több rétegben vitték fel), de nem. Minimális mennyiség kiadós, mivel nagyon pigmentált és gyorsan eldolgozható.

IMG_20200202_214643

14 Likes

Már akartam kérdezni, mi a véleményed a SG termékekről.:slight_smile:

1 Likes

Sajnos a palettát még várom, de ez a szemhéjkrém lenyűgözött. Gyönyörűen eldolgozható ujjal is, nem foltos. Gyorsan szárad, de mivel könnyű vele bánni, ez számomra nem okoz gondot. A színválasztás is jól sikerült. A tartósságáról még nem merek nyilatkozni, mert nem próbáltam hosszabb ideig.
@Amadea Neked megérkezett a csomagod?

1 Likes

Igen, megérkezett. Sima, préselt szemhéjpúdereket rendeltem, már csak helyet kellene nekik összelogisztikázni…

2 Likes

A Cultbeauty 20%-os Huda akciójában megrendeltem az egyik kétvégű folyékony szemfestéket (Slow Jams-Request Line). A fényes festék applikátora keskenyebb (gondolom, akár tusvonalat is lehet vele húzni), a matté hosszúkás pálcika.
Még egyszer használtam, szemhéjalapra, az applikátorral felvittem a matt festéket, ujjal eldolgoztam, a Juvia’s Place The Douce szemfestékeivel erősítettem a mélyítővonalat és a külső v-t, a mozgó részre szintén az applikátorral felvittem a fényes Hudából és óvatosan elpötyögtettem.
Reggel fél hétkor sminkeltem, este 6-7 között még moccanatlan volt, ekkor mostam le (a micellavizes mikroszálas kendő könnyedén eltávolította).
Nagyon szépek a színei, a képhez képest talán kicsit kevésbé hidegek a színek, ill. a valóságban a csuklóm alatti eldolgozott maszat sokkal intenzívebb színű (továbbá a csuklóm nem ilyen bumfordi…)
20200209_103110

Szóval, nekem nagyon tetszik, fogok még belőle venni. A csomagolása nagyon masszív műanyag, szép, igényes. A matt eldolgozását majd ecsettel is kipróbálom, mert ujjal azért nem volt az igazi, csak féltem, hogy kimoshatatlanul beleszárad az ecsetbe, de hátha nem fog, a szememen is nagyon könnyű érzetet keltett.

13 Likes