Nekem is a lila és inkább a bogyósok tetszenek, jók @Anheszenamon swatchai, így már nem biztos, hogy megvenném, nem biztos, hogy jól mutatna rajtam (tudom élőben biztos szebbek). A Blue Blooddal szemezgetek még, de mindig elriaszt, hogy az egész paletta lényegében csak kékekből áll, pedig szeretem a kéket
Friss élményeim vannak a Blue blood-dal, másfél hónapja van meg. Elsőre szerelem volt, aztán amikor oda került a sor, hogy használjam, én is megijedtem tőle. Egyébként pedig iszonyatosan szép, de nekem vigyáznom kell vele, a hideg árnylatok sápasztanak egy kicsit. De pl a minap az egyik sötétkék színt tusként vittem fel. Végtelen lehetőség van benne, és még én se ismerem minden oldalát, de nem bántam meg
A Blue Bloodot nekem is más palettával keverve érdemes használni. Gyönyörűséges, de csak ezt használva túl kék az ízlésemnek az eredmény. A sárga színek szépen kiegyensúlyozzák.
Szerintem az Alien színei vannak a legjobban összeválogatva.
Én is az Alient szeretem leginkább
És annak leállítják a gyártását.:’( @Kokapu mesélte.
Gondoltam, hogy veszek belőle egy tartalékot, de se a JSC oldalán, se a Beautybayen nincs.
Thirsty palettával együtt szüntetik meg.
Tudom, de az szerencsére nem tetszik.
Ó de kár! Vajon miért?
Gondoltam, valakihez nem jutott el a hír.
Jeffree csak annyit nyilatkozott, hogy az új dolgoknak akar teret engedni. Biztos ez a kettő nem illik már az új vonalba és kevésbé fogytak. Talán… Vagy csak lezár egy időszakot, nem tudni.
Jöjjön már ki egy nude palettával, annyit írtok itt róla, hogy milyen jó, szeretném kipróbálni, csak a színek nem az én világom.
csatlakozom!
Mert az univerzum ki akar velem cseszni. Én is arra gondolok, hogy nem fogy annyira jól. Ha nem a rózsaszín ufófejbe pakolja bele a színeket, szerintem sokkal népszerűbb paletta lenne.
Háát, nem tudom, bekövetkezik-e ez valaha. Jeffree szerintem valójában magának készíti a palettákat, csak nekünk is ad el belőle.
Egyébként a blood sugar paletta fele szinte nude…
Ilyesmire gondoltam.
Erre csak ennyit válaszolnék:
Nude palettája bárkinek lehet, de Jeffree csak egy van!
Ma a Mini Breakert használtam és eszméletlenül gyönyörű lett a smink, a hét legszebbje lett.
Nincs fotód?