Swatchok, összehasonlító fotók

Revolution Forever Flawless Chilled With Cannabis Sativa Eyeshadow Palette szemhéjpúder paletta (Úristen micsoda hosszú neve van)

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

14 Likes

Nagyon tetszik a paletta design is ès a swatchok is :sparkling_heart:

2 Likes

Jaj:o a masodik sor masodik szine nagyon tetszik, regota keresem ezt a turkiz arnyalatot.

1 Likes

Az ABH palettákban (esetemben a Carliban) használható az ecset?

1 Likes

A palettákban ritkaságszámba megy a zöld árnyalat.

1 Likes

Én azt használom, a lapos nem annyira jött be úgy, de a másik fele nekem okés. Kicsit hullik a szőre.

1 Likes

Így első swatcholásra azt mondanám, hogy jó minőségű paletta. Szépen pigmentált, bár a glittereket nem szeretem. A fényesek meg nagyon krémesnek tűnnek és szép fényük van. Kíváncsi vagyok, hogy a szemhéjamon viselkednek majd. Reggel letesztelem de csak valami szolid sminket készítek.

1 Likes

Ez mégnekem is megdobogtatta a szívem (mennyi zöööld szín!!!). :slight_smile:

2 Likes

A húgom hívta fel erre a palettára a figyelmemet, hogy mennyire szép. Pedig ő nem is sminkeli a szemét (vagyis de, mert szemceruzát használ a felső pillatőbe meg spirált is, csak szemhéjpúdert nem)

2 Likes

A testvérpalettái is szépre sikerültek.:slight_smile: Várom, hogyan teljesít szemen!

1 Likes

Reggel ki is próbálom, igaz zöldet nem tervezek most használni, mert mályvás színű felsőt készítettem ki holnapra :smiley:

2 Likes

Biztos ferde az ízlésem, de szerintem jól nézne ki a kettő együtt.:slight_smile:

7 Likes

Natasha Denona Sunrise
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

11 Likes

Huda Mercury Retrograde (sajnos csak lámpafénynél tudtam fotózni)

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

18 Likes

Èn a sunrise- ba mèg nem màsztam bele, az a sok sárga irritàl :crazy_face:, ìgy a swatchokat nèzve csak a bogyòs szìnek ès az az orgonalila duocrom tetszik, lehet eladom. A jeffree blu Blood sem lesz hasznàlva ,sok a kèk benne :see_no_evil::stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: : - mèg ilyet egy blue bloodban sok kèk szìn van . Ma megèrkezett a Metropolis, gyönyörű èlőben .

3 Likes

Pedig a te szemszínedhez is nagyon jól mutatnának a sárgák. A Blue Blood nekem is megvan, ritkán veszem elő, és nem festem telibe az egész szememet kékre, de ha vele sminkelek, mindig kapok dicséreteket a szemsminkre.

1 Likes

Gyönyörű ez a paletta!

Pedig a fotók nem is adják vissza mennyire szép élőben mindkettő paletta. Telefonról szebbek a színek, de laptopon olyan vérszegénynek tűnik. Pedig élőben csak úgy szikráznak a fényes és csillámos színek. A mattok is nagyon erősen pigmentáltak. Holnap reggel vele fogok sminkelni.

Nagyítgatom a swatchodat, nagyon szépek a fényes és a matt színek is, minőségben is gondolom ott van. Kezdhetek gyűjtögetni rá, úgy érzem!

1 Likes

Majd írok róluk véleményt, hogyan viselkednek szemhéjon a színek. Nagyon kíváncsi vagyok én, azóta nézegettem ezt a palettát, hogy kijött.

3 Likes