Revolution Forever Flawless Chilled With Cannabis Sativa Eyeshadow Palette szemhéjpúder paletta (Úristen micsoda hosszú neve van)
Nagyon tetszik a paletta design is ès a swatchok is
Jaj:o a masodik sor masodik szine nagyon tetszik, regota keresem ezt a turkiz arnyalatot.
Az ABH palettákban (esetemben a Carliban) használható az ecset?
A palettákban ritkaságszámba megy a zöld árnyalat.
Én azt használom, a lapos nem annyira jött be úgy, de a másik fele nekem okés. Kicsit hullik a szőre.
Így első swatcholásra azt mondanám, hogy jó minőségű paletta. Szépen pigmentált, bár a glittereket nem szeretem. A fényesek meg nagyon krémesnek tűnnek és szép fényük van. Kíváncsi vagyok, hogy a szemhéjamon viselkednek majd. Reggel letesztelem de csak valami szolid sminket készítek.
Ez mégnekem is megdobogtatta a szívem (mennyi zöööld szín!!!).
A húgom hívta fel erre a palettára a figyelmemet, hogy mennyire szép. Pedig ő nem is sminkeli a szemét (vagyis de, mert szemceruzát használ a felső pillatőbe meg spirált is, csak szemhéjpúdert nem)
A testvérpalettái is szépre sikerültek. Várom, hogyan teljesít szemen!
Reggel ki is próbálom, igaz zöldet nem tervezek most használni, mert mályvás színű felsőt készítettem ki holnapra
Biztos ferde az ízlésem, de szerintem jól nézne ki a kettő együtt.
Natasha Denona Sunrise
Huda Mercury Retrograde (sajnos csak lámpafénynél tudtam fotózni)
Èn a sunrise- ba mèg nem màsztam bele, az a sok sárga irritàl , ìgy a swatchokat nèzve csak a bogyòs szìnek ès az az orgonalila duocrom tetszik, lehet eladom. A jeffree blu Blood sem lesz hasznàlva ,sok a kèk benne : - mèg ilyet egy blue bloodban sok kèk szìn van . Ma megèrkezett a Metropolis, gyönyörű èlőben .
Pedig a te szemszínedhez is nagyon jól mutatnának a sárgák. A Blue Blood nekem is megvan, ritkán veszem elő, és nem festem telibe az egész szememet kékre, de ha vele sminkelek, mindig kapok dicséreteket a szemsminkre.
Gyönyörű ez a paletta!
Pedig a fotók nem is adják vissza mennyire szép élőben mindkettő paletta. Telefonról szebbek a színek, de laptopon olyan vérszegénynek tűnik. Pedig élőben csak úgy szikráznak a fényes és csillámos színek. A mattok is nagyon erősen pigmentáltak. Holnap reggel vele fogok sminkelni.
Nagyítgatom a swatchodat, nagyon szépek a fényes és a matt színek is, minőségben is gondolom ott van. Kezdhetek gyűjtögetni rá, úgy érzem!
Majd írok róluk véleményt, hogyan viselkednek szemhéjon a színek. Nagyon kíváncsi vagyok én, azóta nézegettem ezt a palettát, hogy kijött.