Nekem még a Baby got peach van meg én azt nagyon szeretem Azért a whateverből se próbáltam még ki sok verziót a TTYN-re voltam rákattanva, olyan mintha világítana a szemem tőle, nagyon szép szín, noha kicsit elgyászoltam a mályva árnyalatos illúziót
@typical Örülök, hogy sikerült akkor jó fotót csinálnom, mondjuk én nem kentem szemhéjalapot a kezemre, biztos megvannak a maga trükkjei a swatch fotóknak is. Én 1-2 rétegben kentem fel őket, a csillámossal nem tudom mit csináltak de az soha nem lesz olyan mint a legelső fotón, hiszen nincs semmilyen bázisa vagy mi, csak csillámok összenyomva. Összességében sokkal narancsosabb színvilágú a paletta mint aminek tűnik, de ez lehet kicsit az én bőröm is, rajtam @Amadeatól vásárolt CT rúzs (electric poppy ciklámenes pink néven hirdetik a weben) is narancsosan hat
Szóval kb. ilyesmik a szemhéjon is, csak jobban tapadnak az alapra, kicsit erősebb is a színük a szememen, de olyan mint az első fotón hááát. Igaz csak fél éve vagyok a sminkek bűvöletében még biztos van mit nekem is felfedeznem még
Én bevállalom az esetleges más árnyalatokat, néha van egy kis meh érzés, de ez mindenre igaz, amit nem tudsz élőben kipróbálni, amit te is említettél. Én is @whitemerci swatchai és leírása után mertem megvenni a Carli Bybel palettát. Jó, hogy van ez a topic is Még számottevő csalódás nem ért eddig