Nekem a Virgo tűnt kicsit vérszegénynek, sokat kellett benne köröznöm mire ezt az eredményt elértem. Aztán lehet, hogy szemhéjon egész másként viselkedik.
Biztosan van különbség, de jó kis alternatíva. Próbálta valaki?
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-face-lights-highlighter-paletta
Most mindenki ilyen glitteres csomagolásban utazik?
Igen Az I heart revolution- nak is van.
https://kremmania.hu/kremek/i-heart-revolution-fortune-seeker-szemhejpuder-paletta
Az essence Sawasdee Bangkok paletta swatcholva:
JSC Blood Sugar paletta (a képek este, lámpafénynél készültek és nincs rajtuk semmilyen filter)
Annyira szép ez a paletta.
Tényleg nagyon szép!
Essence be Royal,not Cute paletta. Mind a mattok mind a fényesek puhák,krémesek. Így elsőre nagyon tetszik. Micellás arctisztító kendővel alig jött le a kezemről, még mindig csillogok.
Mattok
Fényesek
Lisa Eldridge Skyscraper Rose
Összehasonlításképp pár napja épp a kedvenc ciklámenes lakkom kentem fel, (egyébként kékes fénye van), de a rúzs tökéletes árnyalatú! Ma ezt fogom viselni hiába nyári szín, muszáj megsétáltatnom
A fotókat lámpafényben készítettem és semmilyen filtert nem használtam.
Szerintem meseszép ez a Viseart paletta. A fényes színek extra pigmentáltak, a mattok között pedig 1 vagy 2 szinte krémes.
Colourpop All I See Is Magic
A 2. sor az abszolút favorit. Első swatcholás után a véleményem nagyon pozitív, szuper a pigmentáció és tetszik a festékek állaga és textúrája. Sok lehetőséget és variációt látok ebben a palettában.
Egy ideje eladtam ezt a palettát, de most eszembe jutottad, miért vettem meg anno. Olyan szépek a metálos árnyalatok!
Csodásak és különlegesek ezek a színek.
@Amadea jóvoltából 3 élénk színnel gyarapodott az Essence Long Lasting szemceruza gyűjteményem. Gondoltam jó ötlet lenne swatcholni őket.
Hú, az a sötétzöld meseszép!
A 3 élénk szín nekem sincs meg! Szép az a világoskék! Vajon kapható lehet még?
Bordód már nincsen?
De, csak a fotón a bordó barnának tűnik. Fentről a 3. swatch a bordó.
Jaaa! Akkor barnád nincsen.
Na az tényleg nincs De van 2 barnám a Rimmel Scandaleyes szemceruzákból. Egy sima sötétbarna és egy csillámos barna.