Swatchok, összehasonlító fotók

Igen, nehéz már újat mutatni. Bár egyre több szürkés paletta jelenik meg (Lime Crime, Colourpop), szerintem az lesz a következő trend.

2 Likes

Tényleg, el is felejtettem, pedig múlt héten nézegettem őket.

1 Likes

Élőben barnás-narancsos, illetve arany. Van benne több teveszín, világosabb és sötétebb is, rajtam nude hatása van, bár az arany arnyalatait egyelőre csak egyszer használtam, inkább a mattokat szoktam. Most nem tudok telóról swatchokat feltenni de fogok majd.

A teveszíneket szeretem, ez jó hír! A swatchokért hálás lennék, már várom, hogy hozzánk is megérkezzen a paletta.

Pár hónapja meg vagyok veszve én is a liláért. Öltözködésben nem, csak sminkben. Régen is a lila volt a kedvenc színem, az esküvőnk dekorszíne is az volt, meg a nappaliban is lilák a kiegészítők. Nem is értem, hogy miért ajándékoztam el tavasszal a Sleek Vintage Romance palettámat. :woman_shrugging:t2:

2 Likes

Alig várom, hogy kipróbáljam. A K Lips nekem is bevált, sőt ajánlottam már barátnőnek és imádja azóta is. Most Glamour napokon meg akartam venni a Lovely Dark Chocolate bronzert, de csak a Milky és Banana volt a szombathelyi Rossmannban.

2 Likes

@Szandika ilyen a rúzs színe. Bocsi a kép nem a legjobb,de az összes közül amit csináltam ez volt a legelfogadhatóbb :smiley:IMG_20191015_131938 IMG_20191015_132332

4 Likes

Makeup Revolution Opulence kollekcióból a szemfestèk paletta ès a pirosító.
A pirosítót fentről lefelelè (a csuklómtól a könyököm felè), a panben az óramutató járásának megfelelően swatcholtam.
A swatchok ujjal kèszültek, 1 rètegben. Iszonyúan pigmentált így mindkèt termèkben minden szín, a szemre való palettában különösen. Ecsettel gyengèbben muzsikálnak. A pirosítót próbáltam a színeket összekeverve is, ujjal is ès ecsettel is, de a legfelső fehèr szín (highlighter?) nagyon dominál, szóval ezt mèg nem tudom hogy fogom használni. :see_no_evil::hear_no_evil::speak_no_evil:
IMG_20191018_194240 IMG_20191018_194537
IMG_20191018_194428

11 Likes

Légyszi mondd, hogy a tarte igen. :sweat_smile: Nálam új (szinte első) kedvenc és legalább egy paletta kívánságlistás.

1 Likes

A Tarte is jó márka. Nekem megvolt a Tartelette matt paletta de eladtam. Nagyon szép alap színek vannak benne, a minősèg is szuper de nem használtam ki. Matt sminket szinte soha nem kèszítek, és rájöttem, hogy ezek a színek megvannak más palettáimban is. Jelenleg egy Tarte van a gyűjteményemben, egy mini Pro to go paletta és nagyon szeretem. Gyönyörűek a színek és kiváló minősèg:
K%C3%A9p
K%C3%A9p

9 Likes

Hourglass pirosítópaletta:
A fotók lámpafénynél készültek.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Viseart Petit pro 4 Apricotine
Sok jót is, kevésbé jót is hallottam a Petit Pro palettákról. Ennek a színei nagyon megfogtak, főleg a fényes arany fényű rózsaszín. Szerintem szépen pigmentált paletta, remélem szemhéjon is ilyen jól fognak működni a színek mint a swatcholásnál. Sajnos este már csak lámpánál tudtam fotózni.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

15 Likes

Keresem a too faced sunday funday dupeját, az essence this is me 05- ös közel van hozzá, de egy lehelletnyivel sötétebb a tf melegebb tònusù, csöppet rozsdás, korallos beütèssel. 20191024_131438 1. Vakuval, 2. Termèszetes fénynèl 20191024_131418 20191024_131344

9 Likes

@Isabelle ha rámész arra a hozzászólásra, amelyikre most hivatkoztam, akkor ott a Nabla Backbeat-tel hasonlítottam össze. Eléggé hasonlít, de a Nabla egy gondolatnyit sötétebb és hidegebb.

Köszönöm szèpen, tènyleg nagyon hasonlìt, jobban mint az essence :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Natasha Denona Metropolis palettajabol a fenyes es erdekesebb szinek. (A fotok golden hourban keszultek.)
@Amadea

IMG_6653

IMG_6654

IMG_6652

IMG_6655

12 Likes

Nagyon szépek, köszönöm, hogy időt szakítottál rá!:heart:

1 Likes

CP Zodiac paletta. Néhány matt kissé kemény, krétás állagú, ennek ellenére jól pigmentált.
A fotók lámpafénynél készültek.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Nekem is megvan, nagyon szeretem :slight_smile: Egyedül a The Pisces árnyalattal nehéz mit kezdenem.

2 Likes

Ugyan más szempontból, de ezt átèrzem. A fèrjem is “Pisces” :joy:

6 Likes