OPV Beauty Spotlight paletta
Sajnos ma már nem tudtam természetes fénynél fotózni.
Egy szó mint száz; a Nabla mattjaival nem sok márka versenyezhet (a fotók lámpafénynél készültek)
@anon634695 Ime az OPV Oshun swatchai, most huztam oket egy ujjal. Egyedi colour story, a mattok a feher kivetelevel jok es szepen satirozhatoak; az oarany kicsit potyog felvitelkor, ujjbeggyel jol mukodik; a tobbi fenyes szuper jol mukodik ecsettel es ujjal is. A dobozat kidobtam masfel eve, az elso kiadas meg made in UK, az ujabb palettak mar Kinaban keszulnek.
Essence Epic Sunset paletta
Gyönyörű színek, szuper pigmentáció, a nyár slágere lehetett volna, ha előbb hozzák ki.
Az külön is tetszik, hogy a nagyon sötét matt barna, és a világos ilyen nagy pant kapott, mert talán ezek a leggyakrabban használt színek.
Sminkelni egyelőre még nem próbáltam vele, úgyhogy érhet még meglepetés…
Az összes színből húztam swatchot, alap nincs alattuk, ujjal készültek. Próbáltam egyszerre lefotózni, de rájöttem, hogy akkor a fele homályos. Remélem sikerül összerakni, hogy melyik szín melyik.
A nagyon sötét barna és a felette lévő a két nagy matt.
Gyönyörű. Pár hónapja figyeltem fel a márkára amikor megláttam a Pinjpanda kínàlatában. Akkor még ismeretlen volt számomra.
Micsoda színek! Nemrég nézegettem ezt a palettát amikor ingyen szállítás volt a Pinkpandán, de nem mertem bevállalni, nem nagyon találtam róla véleményt akkor még sehol. Mindenképp írj véleményt légy szíves ha élesben is kipróbáltad, mert ha azt mondod jól teljesít úgy is, akkor én is megveszem
Azért mertem megvenni, mert volt belőle teszter, és az abból próbált színek nagyon jók voltak. Sőt, letöröltem, és még igy is estig halványan látszódtak a kézfejemen, pedig közben kezet is mostam.
Ja, és tegnap este megvettem a lilát is , nem tudtam ott hagyni a csomagolása miatt.
Melyik lilát?
Köszi szépen! Pont ezen gondolkodtam napközben, hogy vajon hol készülhetnek a paletták.
A Magical Mistical Me palettát.
A tied is nagyon varazslatos, napfenyben tuti szikraznak a fenyes szinek. Dobtam az OPV-t, mert kinai gyartmanyt elvi okokbol nem tamogatok. Nem a minoseg miatt, hanem mert ketelkedek az etikus foglalkoztatasban.
Megszereztem a Lovely lila palettàjàt. A swatchok alapján igencsak ígéretesnek tűnik
Megvolt életem első fotózásos swatcholása Lányok, van ennek valami technikája, hogy hogyan lehet a legjobban bemutatni a színeket? Mert nagyon bénák lettek ezek a képek.
@hanita kérésére a Dior Backstage 001 Warm Neutrals paletta természetes fényben.
Szerintem jól sikerült, es szépek a színek! Szép őszies paletta!
Amúgy a swatchokkal én is mindig egy csomót kínlódom.
Nekem továbbra is nagyon kellemes meglepetés ez a paletta. Továbbra is rá vagyok kattanva a lilákra, hiába van ősz közepe.
A másik kellemes meglepetésem a márkától a K-Lips folyékony ajakrúzs.
Nekem olyan mindenes, inkább a nude vonalon mozgok, mindig tudok majd belőle valamit használni.
Jó kis őszi paletta, eléggé sok hasonlóságot mutat az UD Honey színeivel.
Elvileg idén ősszel a lila az egyik divatszín, úgyhogy nagyon is trendi vagy!
Élőben ez inkább a natúr vonalon van. A Honey palettát bár még nem láttam élőben, mert még nem érkezett meg hozzánk, de a netes képek alapján inkább kaméleonos színekkel operál. Szerintem körbeért a divat kereke, zöldek, kékek, aranyak, bordók, lilák, vörösek, narancsok megvoltak az utóbbi években, indul újra a kör.
Akarom mondani hüllős. Vagy mittudomén. Tudjátok, értitek, na