Swatchok, összehasonlító fotók

@Anheszenamon, szerintem a színek nagyon jól illenek egymáshoz, vannak hihetetlen jó formulájú színek benne, és hát látszik kezemen melyik közöttük a gyengébb (mondjuk most az egyik ilyen szín megdöbbentett hogy sokkal jobb szemen.), ez a paletta felső sorában a második szín. Használtam már tegnap is a palettát és szerintem nagyon jól mutatnak a szememen, illetve nekem valahogy ez olyan őszi paletta, mint a Nabla Secret, és abszolút jól kihasználható, szép paletta ez a Jeffrees is. Biztos láttátok hogy a fehér színnek csak a fele van meg, én azt fogom berakni projekt panbe, hogy elfogyjon, mert így összeken mindent. Alkohollal meg nem szeretnék kísérletezgetni :D.

Én egyszer kipróbáltam és el is adtam. Szerintem botrányos a minősége a többi JSC palettához képest :scream: Törötten érkezett?

1 Likes

@Anheszenamon, jaa értem szóval a híres Jeffree minőséget meg se közelíti. Nekem nincs összehasonlítási alapom, még sosem próbáltam másik Jeffree palettát. Eleve úgy vettem meg, hogy ez bele volt kalkulálva (törött szín.), ezért jóval olcsóbban tudtam megvenni. A fehér szín pigmentáltságát látva annyira nem is bánom.

1 Likes

Laura Mercier swatchok:
IMG_20201026_113504

3 Likes

Primarkos paletta swatchai: (Pálmafás.)

IMG_20201026_133625

5 Likes

Hoztam néhány pirosítót, bronzosítót, ezek vannak használatban:, de nem fogom mindet megtartani.

Fentről lefelé:
Hourglass Euphoric Fusion
Hourglass Luminous Bronze Light
Hourglass Mood Exposure
Hourglass Diffusion Bronze Light
Hourglass Dim Light
Natasha Denona Highlighting Blush
Trend it up bronzosítója
Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze

( A Catrice palettám, és egy másik Shimmer Brick a munkahelyemen maradt)

20201028_084454

20201028_084559

14 Likes

Nagyon szépek! Melyiket nem akarod megtartani?

A hármas Hourglasson gondolkodom, hogy megtartsam-e, mert bár imádom a pirosítót, egyszerűen csodás, de se a bal oldali púdert, se a bronzert nem használom, alig bírom belőle kiimádkozni a pirosítót.
Az Hourglass Diffusion Bronze Light sárgás rajtam (nem annyira, mint a Luminous), és meglepő, de az imádott Shimmer Brick-emhez mérve a Trend it Up bronzere is. Az utóbbinak még adok egy esélyt, de az Hourglasst nem tartom meg szerintem, főleg, hogy a Dim Light csodás rajtam, és látszik, hogy a legalsó, a Shimmer Brick a legszebb a bőrömön a bronzerek közül, gyönyörű, hideg fénye van, szemen is csodás.
A Natasha Denona kérdőjel, mert kicsit erős nekem, nagyon óvatosan kell használnom, de extrém tartós, főleg ebben a maszkos időszakban.

4 Likes

Lányok láttam valaki kereste a Catrice hármas palettáját. Felbukkant a zsibin.

https://kremmania.hu/elado/mpkriszta-catrice-luminice-highlight-blush-glow-palette-010-020

2 Likes

Jelentem, vevo lennek ra :joy:

1 Likes

IMG_20201028_145526
Jobb szélső 3 Rimmel szemcerka (009, 006, 002), első Esssence 12es.:slightly_smiling_face:

10 Likes

Óóó, a 002-est muszáj lesz beszereznem!:star_struck:

1 Likes

Ahhh, rimmel cerkak, Tauz Nora miatt megvan az osszes variacio. En imadom oket :star_struck:

2 Likes

A palettáim között válogatva találtam ezt a Sleek Originalt. Meg is feledkeztem róla teljesen. Nem tudom, hogy swatcholtam e már, de most megtettem. Azok a zöldek, a lila és a fekete igazán figyelemreméltó árnyalatok :rainbow:
Kép Kép

8 Likes

Köszi, hogy eszembe juttattad, nálam is valahol a kollekció mélyén lapul, ezzel fogok sminkelni a napokban, :blush: Vannak szép színek benne. :slight_smile:

1 Likes

Holnap én is használatba veszem.

1 Likes

Rude Cosmetics Reckless paletta. Annyit mondhatok, hogy uramatyám!!! Némely fényes szín olyan mint a CP Supershock Shadowk. Belenyúltam és ott maradt az ujjlenyomatom. A mattok is extra pigmentáltak, kíváncsi vagyok, szemhéjon hogyan viselkednek majd. A zöldek egyszerűen csodálatosak :green_heart:
Kép

Kép

Kép

Kép

24 Likes

@Anheszenamon, hú most irigyellek :heart_eyes::heart_eyes:, régóta szeretném kipróbálni a Rude palettákat :). Most meg is erősítettél benne, hogy érdemes :). Gyönyörű paletta :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

A zöldek​:smiley::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Tényleg szuper minőség. Még a csomagolása is igényes. 6990 ft volt azt hiszem. Te melyiket nézted ki?
Ma ezt a két színt használtam csak és mégis olyan kis csinos lett a szemsminkem :blush:
Kép

11 Likes