@Luiselotte a munkáit meg lehet nézni valahol? Köszi.
@Gloria - a facebook oldala nyitott, úgy is meg tudtam nézni, hogy nincs regisztrációm.
https://m.facebook.com/SminktetovalasStudio/
Ez pedig a honlapja:
Ohh de szépen dolgozik!
Én is meg akarom majd egyszer csináltatni, de pont az tántorít el, hogy sok olyan “szalon” jön szembe facebookon, hogy szégyen gyalázat, amit referenciának kitesznek.
Múltkor volt egy szemöldök tetováló hölgy, aki mindenkinek ugyanazt a közel sem természetes, “egyen” szemöldököt rajzolja, ugyanabban a színben. Nem számít, hogy illik e a delikvens hajszínéhez, arcához, ezt kapja és kész. És nem is szép. Külön fájdalmas volt látni, amikor egy eleve szép ívű/ formájú dús szemöldököt tett tönkre…olyat amiért összetenném a két kezem. Alig bírtam ki, hogy ne kommenteljek.
Ki kell fogni a hozzáértőket.
Na pont ilyesmik miatt nem merek belevágni semmilyen testmódosításba. Nyilván nem fülbelövésről van szó, de azért egy eltolt tetkó igencsak meg tudja keseríteni az ember életét Emelem kalapom, aki meg meri engedni, hogy ilyen mértékű beavatkozással matassanak az arcán/szemén/szemöldökén stb
Hàla az égnek ma már olyan pigmentek vannak, hogy ha esetleg mégsem tetszik akkor könnyen ki lehet ütni lézerrel illetve hamar kopnak. Szálasra fél- egy év , púderesre pedig 3-4 évet mondott Erika , utána már nem nagyon fog látszódni.
Én is nagyon féltem tőle a sok elrontott, csúnya munkát látva, ezért is szántam rá a keresgélésre vagy 1 évet , hogy tuti jó helyet találjak. Remélem kidobhatom a szemöldökceruzát.
Gyógyulás upate:
Tegnap volt egy hetes a szemöldököm és már le is esett az összes var róla.
Frissen tetoválva úgy nézett ki, mintha filctollal rajzoltam volna meg, de még így sem lett túl sötét.
1 napig krémeznem sem volt szabad, utána napi 1x kenhettem be, előtte Octeniseptes vattakoronggal tunkoltam meg egy kicsit a sebet.
Tartottam tőle, hogy majd napokig rusnya lesz mikor potyog , ez a rész nekem tegnap meg is volt, 1 nap alatt esett le minden. Tegnap reggel már érhette víz, így végre pacsálhattam, szerintem ez is közrejátszott a folyamat gyorsaságában, egészen addig meg se rezdült semmi.
Ma is még kentem a gyógyulós krémet , ezen a héten még kezelem vele , biztos ami biztos.
Elégedett vagyok, gyönyörű a szín és a forma is, erről csak szakember mondja meg , hogy tetoválva van és nem smink. Pontosan ezt szerettem volna, örülök, hogy elmondtam mit szeretnék és tű pontosan ( haha ) azt is csinálta Erika.
Április elején frissítés, ha az is leesett majd még írok róla, hogy alakulok.
Ajakpírt tervezgetek
Ismét egy kozmetikus, aki mindenkinek u-gy-a-n-a-z-t a szemöldököt készíti. Nem tetszik
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3960057227356549&id=321572114538430&sfnsn=mo
Sziasztok! Ajaktetkója van valakinek? A gyógyulási folyamat érdekelne.
Illetve, hogy mégis mitől ilyen drágák a sminktetkók. Nekem a szemöldököm ezelőtt 5-6 évvel ezelőtt talán 20-25 ezer forint volt, tökéletesen elégedett vagyok vele most is. Mit tud manapság egy 60-80 ezres?
Pont holnap megyek korrekcióra a szemöldökömmel.
Én 56 ezer Ft- ot fizettem a korrekció + 5 ezer lesz. Ahogy olvasgattam a fórumokat szakember után kutatva én is láttam, hogy 5-10 évvel ezelőtthöz képest simán triplázódtak is az árak, sőt van ahol 200 ezer Ft a tetoválás, amit én fizettem az ár/ érték arányban nagyon baráti a mostani mezőnyben. Nem az ár alapján döntöttem, nekem a fotók és a vélemények számítottak.
Ha egyéb szépészeti árakkal hasonlítom össze egy arckezelés/ hajfestés/ köröm/ pilla sem kerül annyiba mint 10 évvel ezelőtt. Ezen kívül rengeteg új technika jött be azóta, de még 5 évvel ezelőtt sem volt ennyiféle mint most, ezeket meg kell tanulni , akár külföldre is elmenni érte, új gépet, másféle tűt venni, az új generációs gépek már nem azok a régi traktorok amivel a Batman jelet varrták a piros hajú néniknek 1997’ ben
Aztán vannak olyan szakemberek akik csak ezzel foglalkoznak leadták a kozmetikai szolgáltatásokat( jellemzően alapból kozmetikus végzettségük van ) 100 éve csinálják és nevet szereztek maguknak( Kalcsu, Magyar, Bolváry) és aki menőnek számít többet kérhet el, mint a Hajnalka szalonban dolgozó bárki , hiába ügyes egyébként.
Aztán weboldalt, instát, facebookot üzemeltetnek,fotókat raknak fel, leveleznek, egy szép weblap vagy insta oldal nem 2 Ft és jelen kell lenni, mert most már mindenki a fotókat nézegeti. Kirakják a továbbképzéseket is, hogy lehessen látni, hogy up- to- date a munkájában.
Lip blushra majd ősszel megyek szintén Erikához, most hó végén töltetem a szám, kell pár hét, hogy beálljon az anyag, utána meg már nagyon fog sütni a nap akkor nem merem megcsináltatni, időpontkéréssel együtt is kb. akkor leszek jó, ígérem beszámolok róla.
Előre is köszönöm a beszámolót
Most lett kész a szemöldököm .
A korrekciót először Erika kérésére halasztottuk, utána én kértem haladékot, mert anyukám kórházba került.
Múlt hét csütörtökön voltam nála, most már csak korrekción, pici szín erősítésen. Az egyik végét kértem vastagabbra , mert ott vékonynak láttam a rajzot más bajom nem volt. Húsz perc alatt végeztünk, nem fájt annyira mint az első alkalom és sokkal vékonyabban lett heges is.
Most csak összesen 2x volt szabad bekennem, víz 5 napig nem érhette a 6. nap estek le a varras részek most is egyben, párducmintás szerencsére most sem voltam.
Teljesen elégedett vagyok, így hogy van szemöldököm és épített pillám, már egy fél smink van az arcomon minden reggel, szuper érzés, felkenem a színezett fényvédőm, korrektor, pír és mehetek is.
Próbálom felszívni magam a tusvonalra , őszig van időm rá.
A számmal nem tudom mi legyen mert egy halvány szájszínt - lip blusht azt rakatnék , de most voltam töltetni és tarósabb anyagot kaptam egyelőre tényleg nagyon tart az anyag benne… ezt nem tudom hogy fogja tudni széthúzni, kifeszíteni miközben varrja… őszre ez is kiderül, meg fogom írni.
Eskü nem vagyok bandzsa , de valahogy nem sikerül olyan képet csinálni amin ne lenne valami baja a szemgolyómnak de legalább már nem Capellás a pillám.
Hátha így jobban látszik
@Luiselotte, a fotó alapján fel sem tűnik, hogy tetoválva lett, abszolút természetes👌.
Az enyém már több, mint 3 éves és most már lenne rajta igazítani való: az egyik szemöldökömön elkezdett bordóssá válni a szín (amúgy a szőke hajam és világos böröm miatt is szeretnék egy kevésbé sötét, inkább szőkés színt), és a vonalán is szeretnék egy halványit “vastagitani” - meglátom, mikor lesz rá alkalmam (bár most épp itt vagyok Bp-en full-unokázni, de hétfőn visszaút).
@Niko köszönöm szépen, pont ez volt a célom, hogy ne legyen se vastag se művi, nagyon örülök neki.
Ősszel leszel megint Pesten? Esetleg akkorra érdemes foglalni nála, bár szerencsére nagyon rugalmas, Te pedig már visszatérő vendég vagy Most nyáron nekem nem javasolt semmit csináltatni, mert akkor hamarabb kikopik a szín, másképp gyógyul.
Nézegettem a színskálát, gyönyörűek a világos színei is , biztos tudsz majd választani, nekem is többet rajzolt be mire megegyeztünk.
Jó hír, hogy Neked ilyen sokáig tartott a szín, remélem 2-3 évig nekem is benne lesz.
Nagyon szép lett a végeredmény!!! Esetleg az ajaktöltésről nem tennél fel képet? Olyan kìvàncsi fàncsi vagyok . A szempillàk is szépségesek!
Köszönöm szépen.
A töltéssel nem akarok off lenni, arra gondoltam, hogy csinálok majd egy orvos- esztétikai topicot és akkor ott meg lehet beszélni , meg képet tenni róla.
Capella a Belgrád rakparton? A szemöldököd szuper.
Igen az az még régebben ott láttam ekkora pillát a művésznőkön mint amit a pillásom elsőre feltett idén , 3 mérettel volt nagyobb mint ami most van, az ilyen túlzásokat szoktam összefoglalva Capellásnak hívni a barátnőimmel.
Köszönöm szépen, nagyon örülök neki, egyáltalán nem bántam meg, hogy megcsináltattam, pont úgy voltam vele mint Te , hogy nem a divatot kértem, hanem azt ami jól áll és illik az arcomhoz.
Bizony, nagyon tudtak ott sminkelni + táncolni nekem nagyon hiányzik,főleg az a korszak, amikor át lehetett onnan menni a Budha beach-re,majd reggel ki a Coronitába. Ah,de régen volt.
Én menetközben letettem átmenetileg a szájtetoválásról. Aki a szemöldökömet csinálta,már egyáltalán nem vállal semmilyen tetoválást.