Sminktermék, ami nélkül nem szívesen lépek ki az utcára


#1

A lehetetlenre szeretnék vállalkozni! Megismerni, hogy mi a legfontosabb sminktermékünk. Szavazzunk - ehhez nem kell sok írás sem - mi az a sminktermék, ami muszáj, hogy felkerüljön krémmániásként az arcodra, mielőtt kilépsz az utcára!
Nem könnyű a válasz, annál szigorúbb a szabály: max. kettő! terméket lehet megjelölni, de többet nem, mert az már közelítene a komplett sminkhez.
És azért ne legyen túl szigorú sem a szabály, hiszen magunknak hozzuk: ha van konkrét termék, akkor érdekességként azt is megjelölheted, ha nincs, akkor elég csak a termékkategória. És nem kell indoklás sem…Viszont a sorrend fontos!

Kezdem is a sort:

1.Szemceruza
2. Rúzs


#2
  1. Szem alá korrektor!!! :panda_face:

#3

Szemöldökceruza :slight_smile: :slight_smile:


#4
  1. Maybelline Brow Satin szemöldökceruza
  2. Szempillaspirál (jelenleg NYX Worth The Hype)

#5

Ha rohannom kell valahová, simán kimegyek smink nélkül az utcára, ebből nem szoktam ügyet csinálni. Ha már egyszer nekiállok sminkelni (azért az erre szánt idő rendszerint be van építve a napirendbe), akkor viszont abból full smink lesz:).
Ha utazom, akkor összességében is csak nagyon kevés dolgot viszek magammal, utálom a nagy csomagokat, sminket gyakorlatilag szinte nem szoktam bepakolni. Legutóbb ez a kettő volt a neszesszerben:

  1. Clarins BB Skin Perfecting Cream 8 ml kis kiszerelés
  2. Pupa Pink Muse Chubby Balm - hidratál, meg egy kis színt is ad.

#6

BB-krém és korrektor. De alapvetően ez a sminkem alapja :slight_smile:


#7

Púder ès szempillaspirál


#8

"A szem a lélek tükre - eddig úgy látom, hogy nagy erőkkel koncentrálunk arra, hogy ezt más is szépnek lássa…


#9
  1. Korrektor
  2. Szemöldökceruza

#10

Ha csak 2-t lehet választani akkor mindenképp korrektor a szem alá meg a nagyon barna szemhéjamra, plusz szempillaspirál.


#11

Számomra ez egyértelműen a szemceruza (ha lehet, EL DoubleWear 02 Coffee árnyalatban) és a szemöldökceruza (aktuális kedvencem a Kiko Eyebrw Sculpt 05 árnyalatban)!
Mondjuk az is igaz, hogy ezeket sminktetoválással is pont megoldhatnám, de egyrészt kifejezetten szeretem látni a saját arcom reggel vagy sminklemosás után, másrészt meg félek attól, hogy pár évente azért változnak a trendek, és nem szeretnék itt maradni mementónak a 2010-es évekből egy életre :slight_smile: sajnos ezt többen megszívták a 90-es években és a 2000-es évek elején, ma meg már közel sem olyan trendi a sminkjük…


#13

Gyakran közlekedem smink nélkül, ha viszont sminkelek, akkor fullban nyomom. De ha mégis csak két dolgot használhatnék, akkor egy BB krém (alapozó csak akkor játszik, ha utána csontosíthatok, pirosíthatok) lenne, plusz egy szempillaspirál.


#14

Szemspirál + pirosító


#15

Szempillaspirál és púder


#16

50±osként simán kimegyek smink nélkül az utcára, azonban egy napszemüveget szinte mindig felteszek, kivéve szakadó eső/hó esetén. Ápol és eltakar, továbbá védi az érzékeny szemem. Ha mégis meg kellene határoznom, mi a legfontosabb 2 sminktermékem mostanában: BB krém (EL D-W Cushion BB) és színezett szemöldökzselé (MAC), mivel világos színű és ritka a szemöldököm.


#17

Alapozó, vagyis inkább azt mondanám, hogy szépen előkészített és hidratált bőr. Majd 2.helyen áll a szemöldökformázó krémem. Enélkül nem szívesen lépek utcára, vagyis mintha kicsit pucér lennék nélkülük. Ezután jön a szem sminkelése, és minden egyéb pucc csak utána.


#18

Kövezzetek meg, de én nem használok a szemöldökömre semmit, mert így is elég dús.
Nekem egyértelműen a korrektor van az első helyen, a második helyre pedig a szempillaspirált rakom. Sietős reggeleken is csak ez a kettő kerül fel általában. :smiley:


#19

Dehogyis kövezlek meg! Én is alig győzöm szedni, úgyhogy csak olyankor megyek át rajta egy kefés szemöldök festékkel, ha valamit korrigálnom kell, mert véletlenül rossz helyről húztam ki egy szálat. :slight_smile:


#20

Szempillaspirál. Ez az egy, amihez általában ragaszkodom.


#21

Én személyszerint rúzs és szemöldökpor nélkül nem megyek sehova sem. Számomra ez a 2 legfontosabb dolog! :blush: