Kedvenc Pepco-s tárolóm.
Pepco.
Köszi, szétnézek majd.
Nem mindig kapható sajnos. En legközelebb ebből, ha latok, veszek vagy 5 dbot.
Ilyen nekem is van, több darab is, sminknek, és a konyhában is jó
Nekem is van belőle kettő. Én parfümöket tárolok bennük.
Sziasztok! Nemrég írtam már arról, hogy a palettáim tárolására szeretnék venni valamilyen levéltartó jellegű dolgot, azonban azóta sem sikerült semmi egyszerű, letisztult és megfelelő méretű tárolót találni. Ma azonban derült égből villámcsapás belém hasított, hogy van nekünk egy mini fém soha nem használt edény csepegtetőnk a mérete is majdnem tökéletes, a nemsoká érkező colourpop palettának kell még valahogy helyet csinálni, de egyébként nagyon boldog vagyok és ingyen megúsztam
micsoda szépen tárolt gyűjtemény, álom!
Úgyanígy vagyok vele én is, most annyi különbséggel, hogy levágom az egyik végén levő “izéket” amikkel bezárod a papír dobozt és ìgy kicsusztatni kell őket, nem “kicsomagolni”, lényegesen gyorsabb be és kivenni a palettákat így, de mégis védve vannak, illetve a karton se kopik el az állandó nyitogatástól…(ennyi mondatot szentelni egy ilyen témának😜 na de látszik én se vagyok 100-as ha sminkekről van szó)
Örülök, hogy ennyi mondatot szenteltél neki, mert isteni ötlet és soha nem jutott volna eszembe
Jobb híjján itt sminlelek egy éve (mind Auchanos tároló)…de ígérve van nekem valami smink asztalka…
Nekem öröm ha segíthettem egy ilyen pro tipp-el egy kedves smink imádó társnak (levédetem, saját fejlesztésű ötlet:smile:)
Szereted az ABH Carli Bybel palettát?
@movedtoaustria Köszi szépen Pont átalakítás előtt van minden, szóval 1-2 hónap múlva minden más lesz, akkor jövök a frissített változattal.
Ez aztán a női logika!
Igen, mert világos a bőröm és rájöttem,hogy pl a Budoir Noirtól hulla fáradt hatásom lesz a férjem pedig mindig megdicser ha az ABH palettákkal vagyok kifestve, kell rám egy kis szín. És a Carli paletta nem azt hozza, amit sok másik,hogy basic színek és mellé van rakva egy zöld vagy kék hanem, igaz, hogy csak tompítottan de színek vannak benne.
De tudom megosztó paletta😉 bár én mind a 4 ABH-mat imádom, ezért vagy azért.
Az Amrezyt lehet felesleges volt megvenni, mert a tobbiből összekombinálható hasonló hatás de én nem bánom,hogy meg van. Nekem bejön a csomagolása is🙈
Milyen szép sminkes birodalmaitok vannak Nekem korábban egy íróasztal volt 3 fiókkal, rajta nagy tükör és az ecsetek. A fiókok elég hosszúak voltak, így ami hátra sodródott, az sajnos kikerült a figyelem középpontjából. Nehéz volt átlátni.
Most kaptam egy szép komódot, íróasztal magasság. Oda is ülök elé, bár az nem olyan kényelmes
Három hatalmas fiókja van. Bepakoltam, gondoltam nahát nincs is annyi cuccom
Viccet félretéve így sokkal jobb. Nincs egymásra pakolás, mindent látok, mindenhez hozzáférek, mindent használok.
Eddig a rúzsaim tároltam az asztalon, de mivel a takarítás alatta fél nap volt, átrendeztem… A tükrös részt párom csinálta, a pincében talált hulladékokból egyenlőre megfelel rá 2 izzó, de lehet bővíteni bármikor
Azta! Impozáns ez a rúzskollekció Nekem sajnos nem állnak jól, van néhány nude színem, de annyi. Én a szemhangsúlyos típus vagyok
Nekem is jópár nude van, de bevállalom az erős színeket is hétköznapra fekete, kék, zöld és ami teljesen idegen szín az ajkakon, olyan nincs a gyűjteményben… Nem tudnám sehová elhasználni
régebben ezeket állítva sorban tároltam és hát a fekete asztal szinte 5 perc alatt poros lesz, főleg a púderek miatt és emiatt a fiókba kerültek…