Sminktárolás - Ötletgyűjtés

Miben tároljátok a sminktermékeiteket? :slight_smile:

Nekem eddig a fiókban voltak eldugva, viszont a napokban kaptam ezt a kis plexiből készült tárolót, annyira jó rájuk nézni :heart_eyes::heart_eyes:
sminkt%C3%A1rol%C3%B3

Szívesen dobnám még fel valamivel, érdekel, ti hogy/hol tároljátok őket?

10 Likes

Nekem sminkbőröndökben vannak, funkciónként szortírozva.

Szép ez a tároló, jól néz ki.

2 Likes

@Kokapu Praktikus ez a funkció alapján rendezés, ha mindig vissza vannak téve a termékek a helyükre, ezzel megelőzhető a sok fel-alá rohangálás, hogy mi hol is van :slightly_smiling_face::grin:

1 Like

Jajdeszééép. :heart_eyes: De a tapéta is. Az egyik kedvenc színem az egyik kedvenc mintámmal. Fun fact: a szobámban az egyik fal ilyesmi forralt bor színű, az ágyam kárpitja pedig ilyesmi barokkmintás. A tükör is nagyon tetszik, szuper ízlésed van. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

jajj de jól esik ezt olvasni, köszi! :heart_eyes::relaxed:
A tapétát imádom én is, jöhetne mellé nekem is egy barokkmintájú ágy :rofl: Talán többet el sem mennék itthonról :yum::crazy_face:

1 Like

Haha, igen, mindennek megvan a maga veszélye. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Igazi barokkos budoár, nagyon tetszik!
Én elfoglaltam a ruhateregetős-kupizós szobába besuvasztott tv-asztalt, van egy nagy akril és egy nagy (már muszáj nagyban gondolkodnom…) Ikeás műanyag tárolóm, kis doboz, mindenféle csöbör az ecseteknek meg a szemcerkáknak… meg jó nagy kupi, általában az van.

3 Likes

20190220_212337
Sajnos nem olyan arisztokratikus, mint a tied, a tapéta meg kiskacsás.:smiley:

9 Likes

Én mindenhol tárolom őket, ugyan is mindenhol ott vannak a kozmetikai termékeim! :joy: Már nem igazán férünk el tőlük. Általában amiket mindennap használok azokat a smink asztalomon tartom, de 2 hetente mindig szortírozok és 1 nagy táska összegyűlik amit aztán bepaszírozok a szekrényembe. Mindent amit nem használok azt be rakom a szekrényeimbe.
Én nem szoktam valamit elhasználni csak azért,mert megvettem, barmennyibe is került, ha nem válik be vagy nem szimpatikus nekem akkor tele üveggel megy szépen a szekrénybe. Számtalan ilyen termékem van, nagyon kevés kozmetikai dolog válik be az érzékeny arcbőröm miatt. Ha megveszek egy kozmetikai terméket vagy bármit ami drága volt és nem válik be, akkor nem fogom kínozni vele a bőröm, szépen megy a fenébe. Az elején zavart, hogy kidobom a pénzt az ablakon, de már megszoktam.:blush::woman_shrugging:t5:

2 Likes

Hát igen, ez hatalmas pazarlás, inkább add oda valakinek elrakás helyett, mert úgy talán elhasználja valaki és nem romlik meg.
Amúgy van köztes állapot is, pl. nem irritál, csak nem olyan jó minőségű. Na ezeket simán el lehet használni. Ami irritál, még talán azt is, pl. nemrég Nivea arckrémet használtam kézkrémnek, rossz tusfürdő mehet a felmosó vízbe stb
Persze te tudod, de akkor érdemes lenne megfontoltabban vásárolnod :slightly_smiling_face:

4 Likes

Nem gondoltál még arra, hogy eladd itt KM zsibin? Nekem is sok termék volt amit megvettem és mégsem vált be. Szerencsére a bőrömet ritkán irritálja bármi is, de sokszor jártam úgy, hogy nem tetszett a színe, vagy állaga, esetleg nem állt jól rajtam az adott sminktermék vagy mégsem tudtam úgy kihasználni, ahogy terveztem. Így legalább egy kis pénz is jön vissza belőle, meg nem romlik meg a szekrényben. Nagyon sok terméket elajándékozok. Rúzsokat, pirosítókat főleg a húgomnak szoktam, de mivel ő nem használ szemhéjpúdert az vagy megy eladásra, vagy ajándékba a barátnőknek.

3 Likes

Rossz tusfürdő mehet akár folyékony szappanként is. :slight_smile:

3 Likes

Már több mint 1 éve megfontoltan vásárolok. Mindig az összetevőkkel kezdek, de ha egyszer még úgy is valami pattanásokat okoz vagy nem szívesen használom, akkor nem fogom vele kínozni magam :confused: Én mindig csak azt használom, amit szeret a bőröm és 100%ig szépek az összetevői, ha nem válik be nem vagyok hajlandó magamra kenni. Én arckrémeket nem használok testre, mert a bőröm általában még a rendes testápolóktól is viszket. Tényleg nagyon érzékeny vagyok mindenre… Így ha valami nem válik be én nem szenvedek vele tovabb :slight_smile:

1 Like

Én még soha semmit sem adtam el KM zsibin és máshol sem. Pár ezerért nem akarom eladni őket, hiába nem használom én beteges gyüjtő vagyok,így ha valami nem válik be elteszem, ha drága volt akkor pedig olyan helyre kerül ahol látni lehet. :slight_smile:
Nekem nincs kinek elajándékozni, mert nincs testvérem a környezetemben pedig csak én vagyok smink mániás :joy:
Nem hiszem, hogy hamar megromlik a szekrényben manapság már minden tele van tömve tartósítószerekkel… :expressionless:

1 Like

Nem állítottam, hogy azt használd, ami irritál, pattanásokat okoz stb :smiley:

Más terméket pl: tusfürdőt elhasználok akkor is, ha nem a legjobb. :slight_smile: azok nem mennek a szekrénybe.
Csak azzal vagyok így, amit az arcomra kenek. Az nagyon nem mindegy.

1 Like

Jajj de jó ötlet ez az ötletelés :slight_smile: Engem karácsonyra meglepett a Férjuram egy sminkasztallal, gyönyörű és háát, még van hová gyűjtenem a sminkeimet. :heart: Majd teszek fel képet is, valamikor jövő héten, mert most a telefonom szervizben van (sikerült megetessem egy kis levessel, későn szólt, hogy nem szereti… elázott.) Bevallom, több arcápolási termék van rajta/benne, mint smink. Igazi kis hercegnős sminkasztal lenne egyébként. Az elrendezése még nem végleges, szeretnék még kreatívkodni, csak nincs annyi időm rá. Egyelőre az az elsődleges szempont, hogy amit napi szinten használok, az elől van, amit ritkábban, az a fiókokban.

6 Likes

Háááááát, ez a probléma ezzel a sminkasztalosdival, hogy az ember(legalábbis én) mindig többet akar beletenni :stuck_out_tongue: Nekem mióta megvan, állandó késztetést érzek, hogy sminket rendeljek :rofl:
Bizony, ami napi használatban van, az nálam sem a fiókban van, nem szeretem a reggeli kapkodásban előkutatni a dolgokat.
Remek, várjuk a képet!!! :relaxed::relaxed::wink:

2 Likes

Van egy szép fésülködőasztalom, két szekrényrésszel, ami nekem régóta bevált a sminktárolásra, az a Ferrero doboz (amibe azt hiszem 16 van), ajánlom mindenkinek, rúzsokhoz, monokhoz szuper.

3 Likes

Úu, én Toffifee dobozban (vagyis a konkrét tartóban, értitek) tárolom a fülbevalóimat. :grin::grin::grin:

2 Likes