A rúzsok az aktuális (még a megelőző időszakra) kisorsoltak. Azok egyébként KM-es dobozokban vannak, kezdőbetű (márka) szerint szétválogatva.
De szuper (és az előbukkanó könyvek is oldalt
) külső védelem miatt tartod őket dobozban vagy egyszerűen csak szereted azokat is megtartani?
Azok DVD-k és CD-k, a könyvek másik falakon vannak.
Szeretem megtartani a dobozokat, kb az összes palettának megvan, aminek volt.
Jaj tényleg, nem néztem meg elég alaposan én is el szoktam őket rakni egy darabig, amíg az extra féltős fázisban vannak, aztán egy ponton megunom, hogy mindig “vetkőztetni” kell őket, és akkor megválok tőlük
Tulajdonképpen ha az ember lánya így tárolja a palettáit, akkor a dobozokat is érdemes megtartani, jó “placeholder”-ek a CD polcon
Nagyon szuper ez a megoldás . Szép a gyűjtemény egy része, méltó helyük van :).
Nagyon jò ès praktikus megoldàs! Olyan jòl àt lehet làtni. Szép gyűjtemény !
És lehetne játszani, hogy ki, hány palettát ismer fel?
Nekem is pont ilyenben vannak a palettáim
Hú hát ez csodaszép! A lakás melyik részében vannak?
Felismertem a,középső polcon a CP Good Sport, Garden Variety és Boudoir Noir palettát!
Az én szobámban, ami egyben nappali féle is.
Az új lakásban nálunk is gyerekszoba lesz, plusz nappali, ami az enyém lesz
Én a sminkes asztalkámban nem tárolok majdnem semmit, csak az adott heti dolgok vannak mindig kéznél.
Viszont az általunk tervezett beépített szekrényben van 4 óriási mély fiókom, ezekben vannak a sminkjeim, parfümök, körömlakkok és a bőrápolás tartalék termékei. Ez csak egy kis részlet az egyik palettás, pigmentes és mono szemhéjpúderes fiókból🙈
Nem ertek ugy a palettakhoz, mint ti, ugyhogy egyet se ismerek fel innen, se a @Kokapu keszletebol, de azt kiszurtam, hogy a fekete-feher kor mintas paletta mindkettotok gyujtemenyes kepen ott van. Mi az?
Egyet megis felismertem: So Jaded. Ez is ott van mindkettotoknel.
A fekete-fehér mintás a Jeffree Star Conspiracy palettája. És igen, a So Jaded valóban mindkettőknél ott van.
Úristen mennyi szépség!
Ahogy én elnéztem, elég sok átfedés van, pl a Nablákból is. Nálam azok a korona (amúgy az egy Pupa paletta, amelyiket csak a formája miatt vettem meg, és mert a tetején úgy köszönt, hogy "Hello Princess! ) bal oldalán vannak. Ott az almazöld dobozon kívül a többi Nabla (monók is, mágneses tartókban), csak nem látszik a felirat a tetején.
Bár nemsmink, de végre megtaláltam az arcápolóimnak a tökéletes tárolót.
Jópofa, hol vetted?