A calicontour az én egyik nagy kedvencem volt, annyira, hogy újra is vettem Nekem a nehéz kategóriába a jeffree paletták tartoznak most ha arcpalettát kellene venni, Hourglasst vennék csak.
Ezekre a ct palettákra gondoltam, tökéletes 2 hetes nyaralàsra, mindennapos színek szemre, teljesen jó méretre. 1.kép
A mostani mindennapos a marc jacobs trio, igaz, a highlighter tùl arany ,de mivel annyira szolid fénye van, szoktam néha hasznàlni, akár szemhéjra is. A pirosító az a kis tökéletes matt, pici frissesség a sàpadt fejemre, nem tolakodò, nem is feltűnő. A bronzer is visszafogott, matt, nem narancsos, hideg barna. És a ct Filmstar is àllandó lakója lett a fürdőszobai mindennapos sminkkosàrkámnak. Ez egy ùj , a használt nagyon le van lakva, arról nem akartam képet .
A CT palettákat nagyon sokat nézegettem egy időben. Bevallom az tartott vissza főleg a beszerzéstől, hogy nagyon narancsosnak tűntek bennük a szemhéjpúderek, na meg az áruk is
Ha van egy lelakott darabod is, akkor ez igazán beválhatott neked! Így már megéri tartani!
És nem nehéz benyúlni a CT paletta pirosítójába? Engem mindig ez tántorított el…
Imádom ezt a bronzer-highlighter duót.
Általában adagonként szoktam kimosni őket, de most úgy voltam vele, hogy legyen az új évre minden tiszta és használható.
Nem vagyok egy nagy ecset-fan, összesen három MAC ecsetem van (azok is csak egy hónapja), a többi drogériás. A 20 éve még USA-ból rendelt Everyday Minerals korrektorecset töretlenül a kedvenc szemhéjpúder ecsetem, olyan szuperül viszi fel a festéket mint semmi más. A két ferde Artdeco pirosító ecsetből az első a kedvencem, bár elég durva, de van pár pirosítóm, amit csak ő tud normális mennyiségben felvenni és leadni. A Real Techniques pici stippling brush (lila nyelű) szintén kedvenc, vele szoktam a csillámos festékeket felvinni úgy, hogy csak egy vékony fátyol kerül fel, így megvan az a kis extra effekt de egyúttal visszafogott. A Body&Soul pirosítóecsete meg a kedvenc púderecsetem, elég laza, nem tömött, így a púderből is egyszerre keveset visz fel és nem nézek ki úgy mint aki belefejelt a lisztesbödönbe.
(A vasalatlan konyharuháért elnézést, csak felkaptam valamit a halomból ami tiszta. )
Nem, ha nagyobb az ecset akkor ferdén- kb. 45 fokban èrintem bele; nyomnom nem kell mert naayon pigmentált a bronzerrel együtt.
Nálam is ecset-wellness volt 26-án és rendbe tettem a sminkes kupacot. Cserébe december 21. óta egy spirál nem volt rajtam még a szilveszter is cicanaciban, pólóban és smink nélkül telt el
De nem baj, majd holnap alkotok reggel, hiszen meló lesz. Remélem, sokan töltik otthon az első hetet, mert nincs kedvem nyomorogni a tömegközlekedésen és egy sok időt igénylő valamit akarok felkenni a fejemre
Én is “otthonkában” töltöttem a Szilvesztert, és persze az ünnepek alatt semmi smink, pihent a bőröm, ami látszik is, jó passzban van jelenleg.
Holnap én is valami extrát tervezek pingálni magamnak. Ha már fel kell kelni korán és bevonszolni magam az irodába, legalább valami kis szórakozásom legyen.
Plusz az ünnepek alatt megint rámjött a gyöngyfűzés, de amíg nem érkezik meg a gyöngyös-alkatrészes rendelésem, addig nem tudom a friss darabokat felvenni, mert egy darab kapcsom sincs itthon. Ami nagyon frusztrál, de ez legyen a legkisebb bajom.
A nagy reggeli sminkterveimből egy nagy reggel rohanás lett Köszönhetően annak, hogy közel 2 hét szabi után magam vagyok a megtestesült lassított felvétel
Azt hiszem a héten is megtartom a ma reggeli rutint Púder, pirosító, spirál, egy kis szemöldökceruza és valami brutál színű rúzs, hogy elterelje a figyelmet a sminkem egyéb hiányosságairól
Bevallom, ez a veszély nálam is fennállt, és igazából valami csoda történhetett, mert 5 perccel az ébresztőm előtt feltámadtam, és pontban 7:00-kor már ugrottam is ki az ágyból. Utána is minden ment a normál menetrend szerint, és konkrétan 9:25-kor már ott toporogtam az üzlet előtt. (10:00-kor nyitunk és az “iroda” is akkor kezd. Idézőjelben, mert per pillanat az iroda én vagyok összesen. )
Túl extra sminket végül mégsem csináltam, a “fénypont” ma a MAC Starry Night volt, összesen ennyi tellett tőlem reggel. Még viszonylag új, úgyhogy inkább őt akartam kipróbálni, mint bármi mást.
A tömegközlekedés szerencsére nyugis volt, bár 9 körül szoktam indulni, hogy 9:50-re bent legyek, és olyankor már nincs az a brutál tömeg. Egy cuki 5 év körüli kisfiú bearanyozta a reggeli buszozást, mindenkivel szóba állt, a jegyellenőrökkel is, és olyanokat kérdezett meg mondott, hogy nem lehetett vigyorgás nélkül kibírni. Szóval eddig jól mentek a dolgok.
Reggel hét órás feltámadás! Az én ébresztőm 5:30-kor szólal meg.
Csatlakozom, engem is 05:30-kor kelt az óra…
Nagyon durva volt a ma reggel?
Az ismeretségi körömben a piacosok vezetnek. Az egyikük, aki szokott mesélgetni, hajnal kettőkor kel.
Nekem csak egy kicsit kellemesebb: 5:55-re húzom fel a vekkert. Utálok kapkodva sminkelni, szép komótosan pingálok.
Félve mondom, de csak 4-én megyek dolgozni.
Szóval még van egy napom, hogy lélelkben felkészüljek. De látom előre, a csütörtök nagyon nehéz nap lesz
Pont emiatt a kapkodás miatt kelek inkább fél 6-kor, van egy kis időm festegetni. Nyáron elég, ha 10 perccel később csörög ez a kis szadista.
De a 2 napos hét sokkal elviselhetőbb, mint a 4, visszaszokás az oviba.
Reggel 6-kor szól az első, és 6:20-kor a második ébresztő. 6:57-kor már a buszon ülök Ebben van ágyazás, reggeli zuhany és smink, plusz az odafele séta. Ma brutálisan lassú voltam, még 6:34-kor alsóneműben szaladgáltam és smink sehol de a 6:57-es buszon rajta voltam
Ez eszembe se jutott, mármint az ovis hasonlat, nagyon tetszik
De az tény, hogy 2 munkanap sokkal kényelmesebb, mint a 4. Ilyenkor tudatosul bennem, hogy mennyi mindent el lehet intézni, ha az embernek van rá ideje.