Én most fogom. Elfogyott a kedvenc CeraVe lemosóm, félretettem a szokásos “elfogytak” kupacomba és kezdtem az újat. 1-2 hét múlva, amikor rendezgettem, észrevettem, hogy valami barna trutymó van az alján. Kitekertem és a pumpa teljesen el volt színeződve, mintha rozsdás lenne. Utána néztem és sajnos nem egyedi eset:
https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/s/tkWnywhvwn
Korábban sose nézegettem, de ez most elbizonytalanított.
Még nem olvastam sehol konkrétumot, rozsdára vagy bakteriális biofilmre tippelnek. Elég gusztustalan.
Mivel a bontott üvegem még hibátlannak látszik, gyorsan elhasználom, de keresnem kell mást és ötletem sincs egyenlőre.
Saját képeim:

Ez csak akkor kellemetlen, ha addig megmakkan az otthoni szortiment és utána újra kell venni 
 Talán azzal a 2 db-bal szerencsém van, mert nem látom csúnyábbnak, mint némely alapozót vagy bb krémet. A primer is kötelező elem lett smink előtt.
 annyira szuper a pirosító, mert nem lehet túlzásba esni, de olyan szépen oszlik el…. Ideje lenne %-ot kapnom tőlük….
 Magam sem értem hogy miért, de kb 1x használtam. Azóta vettem még más arcpalettákat is (külön szemhéjpúder egyikben sincs), ezeket forgatom is, meg utazóshoz ezekt hurcibálom mert nem olyan nehezek mint a Cali contour. Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy a drogériás márkák (kivéve Catrice és essence) nem gyártanak ilyen komplett palettákat, tuti nagyot hasítanának vele.