Hát ezen nagyon jót nevettem!
Én nem akarok választani, nem sanyargatom magam, mindent megeszek, imádok enni, csak az adagot tartom be. Plusz főzés közben guggolok, hogy ne legyen tepsi seggem
Nagyon röhincselek Már 45 kg-val is tepsi seggem volt, nyilván évezredekkel ezelőtt
most pláne
de járok edzeni (mióta az eszemet tudom), eszem, ami jól esik (nem zabálok) és próbálom helyén tartani a gravitáló dolgokat
jó, több-kevesebb sikerrel
az, hogy az arcom kivételesen a helyén marad, az meg örökletes adottság
a szúrka-piszkát és a szikét meghagyom másoknak, de a hajfestésből nem engedek
Úgy szeretem olvasni, amit írok! Egyrészt csomó különböző véleményt olvas az ember, másrészt meg szórakoztató
Ugyan még csak nemrég lettem 30-as, és szerencsére a ráncok elkerülnek (eddig, remélem így is marad), azért kíváncsi vagyok, mi lesz mondjuk 20 év múlva. Beavatkozásoktól kiráz a hideg, minden, ami az orvosra emlékeztet, attól félek, így az jelenleg még kizárt. A hajfestést szerintem megtartom, mert imádom a színemet.
Mozogni szeretek, és hát enni is. Nem vagyok nádszál lány, soha nem is voltam, de azt sem állítom, hogy van rajtam felesleg. Nade a kerek fenék! Ha már dolgozom érte (és dolgozok, szorgosan), az jó lenne, ha maradna. Cserébe lehet a ráncokat is bevállalom
Igeeen; fesse be! Öregít az ősz haj bárki bármit mond! Nekem nagyon gyorsan nő a hajam, és amikor látom az őszes- szürkés tövet, már rohanok festéket venni.
Műteni csak a felső szemhéjamat csináltatnám meg, és botox jöhet majd később;
de egyelőre nem tervezek màst.
@Luiselotte Ez mekkora mondás Hát, igen, én is az arc-táborra szavazok!
@legallybrunette Igen, sajnos már fiatalon is problémás lehet a túlzott vékonyság. Ott van például Kovács Dorottya (Chloe) ő is tipikusan sokkal idősebbnek tűnik a koránál a véznaság és a botox/töltés okán. Bár, mentségére legyen szólva, smink nélkül natúrban is láttam már itt a falunkban meg az Ikeában és százszor jobban nézett ki, mint azzal a 40-es MILF dizájnnal, amit az Instán tol. Sokszor sokkal fiatalosabb egy ember smink nélkül is, mint ezekkel az überkontúrozott ajkakkal és társaival…
Nekem az a meghökkentő, amikor felszállok a buszra, és tizenéves kis fruskák vörös rúzsban feszítenek. Vagy full sminkkel úgy néznek ki, mint egy késői egyetemista.
Én meg jobb napjaimon 36 helyett simán kinézek húsznak, és lecsókolomoznak, mert nem tudják eldönteni, ki hány éves
Áh, ez mindig így volt, jelentem én is vörös rúzsos fruska voltam, igaz, ez ma is megmaradt Ráadásul megint hasonló a divat, mint tinikoromban, két suli is van a közelünkben, néha azt se tudom milyen év van
Órára vagy munkába kell mennem
Egyébként velem is úgy vannak, mint veled
Nekem sajnos nem áll jól, sárgítja a bőröm Pedig olyan gyönyörűűűűű
Óó sajnálom A hideg árnyalatú pirosak se jöhetnek szóba?
De, azok, csodásak, ami már kicsit is átmegy málnába, vagy lilásabb-szedresebb, már tökéletes, csak az igazi Ferrari pirost sajnálom, mert az meleg, és attól rendesen besárgul a bőröm. Én élénk tél vagyok, a meleg színektől besárgulok, vagy rózsaszín leszek, mint egy malac
Jaa így már értelek, sajnálom a dolgot, de az élénk tél típus olyan szééép, jól állhat még a magenta is, már, ha szeretsz vadulni a színekkel
Pont a magenta és a bíbor lila a kedvencem
Nyáron elmentem egy színtanácsadásra, kicsit izgultam, mi van, ha fel kell borítanom az egész öltözködésem, de szerencsére ösztönösen olyan cuccokat vettem, ami nekem jó. Egy-két púder rózsaszín cuccal lőttem mellé, amiktől malacrózsaszín vagyok, de a harsány, erősen pigmentált színeket mindig is imádtam. Képzeld, a menta zöldtől például bezöldült a szemem alatt És az az érdekes, hogy a tesóm pedig hideg tél, szinte fekete a természetes hajszíne, neki viszont a menta nagyon jól áll.
Amit sosem tudtam viselni, az a föld színek, és a narancs, és tényleg pont az az a színcsoport, ami a legrosszabb nekem. A pirossal az volt a szerencsém, hogy a tiszta piros (ami a zászlóban is benne van) az még jól áll, és a piros ruháim olyan árnyalatúak. Csak hát az a fránya tűzpiros rúzs…Azért fája szívem
Hűű, én nem is merek elmenni ilyen ördögi helyre Nekem szerintem neutrális kicsit sárgás beütésű bőröm van, de nem nagyon zavar, kenek mindent is
Amúgy meg valami ősz-tél izéje lehetek, nem tudom bevallom
Egyedül ezek a fonnyadt jégkék és társai nem állnak jól, iszonyúan sápasztanak, pedig úgy tetszenek… durva amit a mentaszínről írsz
Én is imádom ezt a két színt, amit írsz, épp ma érkezett LE New Wave és Carnival rúzsom, hát odáig vagyok meg vissza…
Ha a tűzpiros nem is lehet a tied, szerencsére vannak még szép lehetőségek
Hány éves ő valójában? A képek alapján 35-nek tippelném.
“Van ettől jobb termék a piacon”
Melyik a kedvenced?
35 lesz augusztusban.
Egész jól tippeltem. El tudom képzelni, hogy vakolat nélkül tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál. De hát mostanában az Insta-elvárások határozzák meg a kinézetünket, nem az, hogy mi áll jól.
Igen, ez sajnos szörnyű, hogy harminc körül elkezdenek így úgy töltikézni, azt’ ripsz-ropsz úgy néz ki egy korai harmincas, mint egy jól karbantartott 40-es… nagyon nagyon nagyon ritka, hogy jól süljön el a dolog.
Én KM Évin is azt látom, hogy eleinte szülés után sikeresen meghajlította a tér-idő kontinuumot, az a pici botox a homlok közepére meg valami töltés a szem alatti karikákba (nem tudom, nem vagyok otthon a témában) szuper jó lett, ha visszanézi az ember a videókat, 4-5 éve sokkal nyúzottabb volt az arca. De mostanra szerintem ő is túltolta, totál természetellenes kisugárzása lett az arcának, szerintem visszavehetne. Arról nem beszélve, mennyire hiteles bármilyen anti-aging terméket reklámozni egy olyan arcon, amihez már hozzá lett nyúlva…
Sokat agyalok ezen manapság, nagyon érik egy kis botox de például tök érdekes volt, hogy múltkor beszélgettem erről kozmetikussal, aki elmondta, hogy a botox, mint méreganyag kiürül a szervezetből, és így például nekem, mint aki hetente jár egy alapos nyirokmasszázsra, jó esélyem van rá, hogy hamarabb elmúljon az eredménye. Ez mondjuk lehet, nem is lesz baj
Sztem Évinek nincs töltése (a botoxot nem tudom). Talán többet alszik mióta nem olyan kicsi már a gyerkőce
Az egyik általam követett amerikai műsorvezetőnő, akit már osztottam meg itt is, nem titkoltan él beavatkozásokkal. Többnyire onnan tudom, hogy botoxoltatni volt, hogy megváltozik az arca. Nem eltolt módon, hanem hirtelen sokkal kisimultabb és pihentebb hatást kelt, pedig már 60-hoz közelebb van, mint az 50-hez.