Szerintem Évin csak rajta maradt a szülés után pár kiló. Tényleg csak néhány, még jól is áll neki. Ettől lehet picit teltebb az arca is.
Az ismételt botox pl. homlokon azt eredményezi, hogy idővel süllyed a szemöldök, azután újabb korrekció kell, hogy a helyén legyen. Ezt egy plasztikai sebész mondta a videójában. Nekem idővel lesz mérges ráncom, de inkább a ránc, mint a csúszott arc.
Ne mondjátok már, hogy nem látjátok, hogy hozzá lett nyúlva az arcához!
Akkor lesz Droopy a szemöldök, ha rosszul adják be a szurit , szélsőséges esetben “le is esik” de ezek mind visszaállnak amint kimegy az anyag.
Lehet úgy kérni a szurit, hogy emelje a szemöldököt, nem kell hozzá műtét, én is ezt választom általában.
A glabella szúrástól nem emelkedik semmi se fel se le, csak a ránc simul ki.
Nem tudom kit találgattok hogy szúrva van-e, egyszerű a képlet, ha beszéd közben mozog a szemöldöke akkor nem, ha csak pislog és a szája mozog akkor igen
@anon21269124 Igen, az lenne az ideál, hogy kipihentebb, szimmetrikusabb, frissebb benyomást kelts. Én csak Dél-Koreában láttam még ilyen “éterien” szép arcokat. Sajnos Nyugaton többnyire nem ez lesz belőle, NAGY NAGY tisztelet a kivételnek.
Nekem például Julianne Moore, Andie MacDowell, Meryl Streep nagyon pozitív példák. Hazaiak közül Dobó Kata, Kováts Adél.
Nektek?
@Luiselotte A Krémmánia “főportása” Bauer Évi. Köszi a tippet! Egyértelmű, hogy pozitív a válasz. Van egy ilyen kis fintorgás-féle mozdulat a mimikájában, ilyenkor tökéletesen látszik, hogy nem látszik, ahogy ráncolódnia kéne a szemnek meg a homloknak. Konkrétan van egy sáv az arcán, ami nem mozog.
Nem szemöldök emelés miatti botoxról beszélek, hanem a homlokráncok miatti botoxról. A plasztikai sebész csak tudja miről beszél. Ismételt botox után szépen lesüllyed a szemöldök, aztán mehet a páciens a szemöldökét korrigáltatni. Kinek hiányzik ez.
Én a homlokráncaimat és a glabellát kezeltetem évek óta azért írtam
Majd belinkelem a 2 férfi plasztikai sebészt ha legközelebb feldobja a youtube. Engem meggyőztek, ha lesz ráncom, nem nyúl hozzá senki. Ha 5-8 év múlva esedékes lesz egy mellemelő műtét, arra lehet rászánom magam, de csak akkor, ha az lesz a legnagyobb gondom az életben.
Hátttt olyan sebészeket is feldob a youtube akik két kosárlabdát tesznek be a cicik helyére a pácienseknek
Szerintem a lehetséges mellékhatásokat mindenki a saját orvosával beszélje meg, nem egyformák az anyagok, ki milyen gyakran jár az sem mindegy, ahogy az sem, hogy vigyáz utána rá vagy pedig 2 nappal kezelés után már szaunázik.
Én komoly dokumentációt és tájékoztatást kaptam, az ampulla számát ráragasztották az ambuláns lapomra, hogy visszakövethető legyen az anyag szükség esetén.
Az általad említett hosszútávú hatás nem szerepelt a tájékoztató lapon.
Szerencsére nem kötelező a kezelés.
Én sajnos nagyon nem vagyok képben botox/filler ügyben, én csak a száj feltöltéseket veszem észre.
Viszont abszolút egyetértek az arc/hátsó vonallal . Ráncok terén még abszolút nem állok vészesen, de a szülést követő fogyás után konkrét árkok vannak az arcomon. Ha valakinek van ötlete, mit lehet ezzel csinálni, ne tartsa magában
.
Ha mondanák, hogy pár kezelés után ez a “mellékhatás”, nem csináltatná senki.
Én esetleg majd idővel mellemelést szeretnék, nem kell hozzá semmit beültetni, csak vágni és varrni, az is elég komoly műtét már.
Itt is van a két sebész, de közben rájöttem, hogy egy harmadikat is nézek néha.
https://www.youtube.com/@drgarylinkov
https://www.youtube.com/@DoctorYoun
Szép vagy! Semmit!
Nagyon szép vagy!
Semmit!
Nagyon szép vagy:)
Egy hete van Essence Chilly Vanillym, nekem game changer volt , nem is drága, egy próbát megérhet ha nagyon zavar a szemkörnyéked.
Pont ilyen volt az Évnek is, erre mondom, hogy meghajlította a tér-idő kontimuumot, sokkal szebb lett neki - talán hyaluron? - ha visszanézel mondjuk egy 2018-as videót meg egy mait! Szerintem amúgy tök valid lett volna, ha nem csak a szemöldök laminálást meg a szempilla göndörtést videózzák le, hanem a komolyabb beavatkozásokat is. Ma már ezen semmi szégyelni való, sokkal hitelesebb lenne - legalább is nekem - ha ezt is bemutatnák.
Egyem a szíved, kinézel vagy 16 évesnek, isten ments, hogy hozzá nyúlj, mert gyönyörű vagy!
Voltam egy rendezvényen, egy szakmai szépségnapon plasztikai sebészekkel, mit mondjak, csak túltolt beavatkozásokat láttam a közönség soraiban.
Gyönyörű vagy, vétek lenne ehhez a szép archoz hozzá nyúlni!