Csajok, ez melyik szempaletta? Szerelmes lettem.
Az ott egy Sisley pirosító? Esetleg a legvilágosabb árnyalat? Most több helyen kiárusítják, gondolkozom rajta, de az akciós ára is elég drága. Megéri?
Szerintem ez valamelyik nagy Tarte paletta. Remélem, nem mondtam hülyeséget, de a színek, illetve a tükrön egy pillanatra felvillanó felirat betűtípusából erre gondolnék…
Igazad van, Tarte, egy másik videójában elcsíptem.
Igen, rose árnyalat. Szerintem lehet élni nélküle, szép, de blushnak túl világos, highlighternek inkább működik, de leginkább majdnem olyan mint egy fénypúder.
Van ettől jobb termék a piacon, nem venném újra, de egy ikonikus darab, be kellett szerezni. Néha előveszem.
Keményre préselt, mint a Guerlain bronzer, bocs, aki szereti, nekem nem jön be, jobban szeretem a lazán préselteket.
Van egy 15% kuponom, ha érdekel, ma kaptam, mint half-birthday kód.
Ilyenről sem hallottam még.
Köszönöm, de én most semmit sem veszek
Köszi! Meglesem, melyik lehet.
Ez lenne az (egyébként tényleg gyönyörű), de a Tarte oldalán nincs:
Igen, ez az! Sajnos ha van, ha nincs, nekem most nem férne bele a keretbe. De örülök, hogy legalább tudom, mit nem veszek. Nagyon köszi!
Ez is csodaszép, de pont azok a hideg színek nincsenek benne, amikre úgy rányáladzottam a csajszi videójában.
Egyébként kimerevítettem a képet, és a Google Lens mutatta meg, hogy melyik paletta ez. Sajnálom, hogy nincs, még talán én is vettem volna, ha lenne, pedig mostanában kevés paletta dobogtatta meg a szívem.
És igazatok van, benéztem .
Ha lenne az oldalon, biztosan megtaláltad volna a megfelelőt, de így nehezített pálya volt.
Jesszusom! Ha azt mondta volna, hogy 65 éves, azt is simán elhiszem… Őszintén szólva, az ilyen videókkal engem csak elrettenteni lehet. Ezerszer jobban néz ki sminkkel, de számomra ordít a szükség, hogy fesse már be a haját, az is ledobna róla egy tízest… Közben meg pont én vagyok az az ember, aki sikítófrászt kap a fillerektől és a túlzásba vitt botoxoktól… Hát, nehéz kérdés, mi az arany középút? Nálam a hajfestés, az biztos
Az az érdekes, hogy a smink tök jól kompenzálta az ősz hajat, és úgy szerintem kifejezetten menő volt már, de nélküle viszont én is inkább 65±osnak mondanám a hölgyet.
De ott van például Yazemeenah Rossi, nála kifejezetten gyönyörűnek tartom a hófehér haját, és nem tudnám elképzelni festettként.
Valahányszor belépek ide, a pénztárcám visít a fájdalomtól, olyan klassz dolgokat tesztek fel.
Én ezt csíptem el, Hung Vanngo, Jennifer Lawrence és a rejtett szemhéj, hátha valakinek hasznos lesz:
Szerintem nagyon szép tud lenni az ősz haj, ha ápolt. Nála inkább az a baj, hogy valószínűleg túlzásba vitte az egészséges életmódot és a sportot, ezért összeaszalódott. Sajnos sok fiatalt is látok a környezetemben, aki nagyon kis formás, helyes lány/nőci volt, de kövérnek látta, ezért 10 évvel idősebbre fakírkodta magát. Lehet, hogy feljön rá az S-es nadrág, de nem 30-nak néz ki, hanem 40-nek. Kár értük…
Màr nem is tudom hol hallottam, hogy 40 felett választanod kell az arcod es a segged között, mert a kettő egyszerre nem lesz feszes
Milyen igaz, aki ragaszkodik a karcsúsághoz annak általában elindul lefelé az arca , meg van, hogy más is, akin meg van pár kiló annak kevésbé, ellenben lesz itt- ott pár dudor ami eddig nem volt.
Szerintem tudni kell nem belekövülni a korunkba és elengedni dolgokat, próbálok nem bohóc lenni ennyi idősen, remélem sikerül.