Sminkrutin/Hétköznapi-alkalmi rutinok ;)

Csajok, ez melyik szempaletta? Szerelmes lettem. :smiley:

1 Likes

Az ott egy Sisley pirosító? Esetleg a legvilágosabb árnyalat? Most több helyen kiárusítják, gondolkozom rajta, de az akciós ára is elég drága. Megéri?

Szerintem ez valamelyik nagy Tarte paletta. Remélem, nem mondtam hülyeséget, de a színek, illetve a tükrön egy pillanatra felvillanó felirat betűtípusából erre gondolnék…

2 Likes

Igazad van, Tarte, egy másik videójában elcsíptem. :blush:

1000004415

4 Likes

Igen, rose árnyalat. Szerintem lehet élni nélküle, szép, de blushnak túl világos, highlighternek inkább működik, de leginkább majdnem olyan mint egy fénypúder.
Van ettől jobb termék a piacon, nem venném újra, de egy ikonikus darab, be kellett szerezni. Néha előveszem.
Keményre préselt, mint a Guerlain bronzer, bocs, aki szereti, nekem nem jön be, jobban szeretem a lazán préselteket.

2 Likes

Van egy 15% kuponom, ha érdekel, ma kaptam, mint half-birthday kód.
Ilyenről sem hallottam még. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Köszönöm, de én most semmit sem veszek :smiley::face_with_hand_over_mouth:

Köszi! Meglesem, melyik lehet.

Big Ego tarte
https://tartecosmetics.com/EU/en_DE/big-ego-eyeshadow-palette-mascara-duo-2809.html

1 Likes

Ez lenne az (egyébként tényleg gyönyörű), de a Tarte oldalán nincs:

1 Likes

Igen, ez az! Sajnos ha van, ha nincs, nekem most nem férne bele a keretbe. De örülök, hogy legalább tudom, mit nem veszek. :smiley: Nagyon köszi!

Ez is csodaszép, de pont azok a hideg színek nincsenek benne, amikre úgy rányáladzottam a csajszi videójában. :slight_smile:

Egyébként kimerevítettem a képet, és a Google Lens mutatta meg, hogy melyik paletta ez. Sajnálom, hogy nincs, még talán én is vettem volna, ha lenne, pedig mostanában kevés paletta dobogtatta meg a szívem.

1 Likes

És igazatok van, benéztem :upside_down_face:.

1 Likes

Ha lenne az oldalon, biztosan megtaláltad volna a megfelelőt, de így nehezített pálya volt. :wink:

2 Likes

Jesszusom! Ha azt mondta volna, hogy 65 éves, azt is simán elhiszem… Őszintén szólva, az ilyen videókkal engem csak elrettenteni lehet. Ezerszer jobban néz ki sminkkel, de számomra ordít a szükség, hogy fesse már be a haját, az is ledobna róla egy tízest… Közben meg pont én vagyok az az ember, aki sikítófrászt kap a fillerektől és a túlzásba vitt botoxoktól… Hát, nehéz kérdés, mi az arany középút? Nálam a hajfestés, az biztos :sweat_smile:

3 Likes

Az az érdekes, hogy a smink tök jól kompenzálta az ősz hajat, és úgy szerintem kifejezetten menő volt már, de nélküle viszont én is inkább 65±osnak mondanám a hölgyet.
De ott van például Yazemeenah Rossi, nála kifejezetten gyönyörűnek tartom a hófehér haját, és nem tudnám elképzelni festettként.

2 Likes

Valahányszor belépek ide, a pénztárcám visít a fájdalomtól, olyan klassz dolgokat tesztek fel.
Én ezt csíptem el, Hung Vanngo, Jennifer Lawrence és a rejtett szemhéj, hátha valakinek hasznos lesz:

Képkivágás

3 Likes

Szerintem nagyon szép tud lenni az ősz haj, ha ápolt. Nála inkább az a baj, hogy valószínűleg túlzásba vitte az egészséges életmódot és a sportot, ezért összeaszalódott. Sajnos sok fiatalt is látok a környezetemben, aki nagyon kis formás, helyes lány/nőci volt, de kövérnek látta, ezért 10 évvel idősebbre fakírkodta magát. Lehet, hogy feljön rá az S-es nadrág, de nem 30-nak néz ki, hanem 40-nek. Kár értük…

5 Likes

Màr nem is tudom hol hallottam, hogy 40 felett választanod kell az arcod es a segged között, mert a kettő egyszerre nem lesz feszes :smiley:
Milyen igaz, aki ragaszkodik a karcsúsághoz annak általában elindul lefelé az arca , meg van, hogy más is, akin meg van pár kiló annak kevésbé, ellenben lesz itt- ott pár dudor ami eddig nem volt.
Szerintem tudni kell nem belekövülni a korunkba és elengedni dolgokat, próbálok nem bohóc lenni ennyi idősen, remélem sikerül.

9 Likes