Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Na ma megpróbálkoztam vele :slight_smile: Csak Jeffree palettáját használtam hozzá, mit ne mondjak imádom ezt a palettát :smiling_face_with_three_hearts: Annyira kék, ideje volt belehemperegni rendesen :smiley:

06_21_smink2

18 Likes

Nagyon király lett, Ms. Kleopátra, jól áll ez a tusvonal.:slight_smile:

1 Likes

Szuper lett! Tényleg :cloud: -szerű! :heart_eyes:

1 Likes

@Amadea és @umpalumpa köszönöm :heart: Na ez az a smink amit nehéz lesz lemosni este mert annyira tetszik, alig várom, hogy az utcán is megsétáltassam :blush:

4 Likes

:smiling_face_with_three_hearts::heart:. Szerintem is nagyon szuper lett a sminked :heart::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Köszönöm :heart:

1 Likes

@macooka, írtam neked üzenetet :slight_smile:.

Fúú, de nagyon jó lett :star_struck::star_struck: jól állnak a színek, és a tusvonalad is csodajó :blush:

1 Likes

Húú ez nagyon jó lett :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen :heart: Juj a tusvonal, hát mire szimmetrikus lett 4x rajzoltam újra ami ez a már kisminkelt szememen külön élmény volt :sweat_smile: Eddig ez a kedvenc sminkem amit idén összehoztam :blush:

3 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Joggal a kedvenced! :smiley: A tusvonalas procedúrát el tudom képzelni. De azért vidd végig máskor is, mert nagyon jól áll a végeredmény!

2 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Szerintem idővel kellene egy gél tus, a videóban azt használja, hátha azzal könnyebb, ecsettel, mint azzal a picike heggyel ügyeskedni ami a tubusosban van. :slight_smile: Feltétlen gyakorolgatok tusvonalazni még :slight_smile:
Meg végre kipróbáltam ezt a lefelé is sminkelést, eddig olyan bátortalan voltam, pedig tényleg nagyítja a szemem, és ha a Pupa sticket használom alulra alapnak, meg se moccan a smink :relaxed:

(Jól szuperálnak az ecsetkéid, különösen a vékonyabb, azzal szépen lehet “felhősíteni” :blush: )

2 Likes

Örülök, hogy tetszenek. Én nagyon nem találtam rá a közös hangra velük. :smiley:

2 Likes
5 Likes

Szééééép! :heart_eyes:

1 Likes
5 Likes

@Amadea, ez aztán a vadító smink :smiley: Elfogod készíteni? :slight_smile:

Nagyon szép lett!

1 Likes

Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: