Na ma megpróbálkoztam vele Csak Jeffree palettáját használtam hozzá, mit ne mondjak imádom ezt a palettát Annyira kék, ideje volt belehemperegni rendesen
Nagyon király lett, Ms. Kleopátra, jól áll ez a tusvonal.
Szuper lett! Tényleg -szerű!
@Amadea és @umpalumpa köszönöm Na ez az a smink amit nehéz lesz lemosni este mert annyira tetszik, alig várom, hogy az utcán is megsétáltassam
. Szerintem is nagyon szuper lett a sminked .
Köszönöm
Fúú, de nagyon jó lett jól állnak a színek, és a tusvonalad is csodajó
Húú ez nagyon jó lett
Köszönöm szépen Juj a tusvonal, hát mire szimmetrikus lett 4x rajzoltam újra ami ez a már kisminkelt szememen külön élmény volt Eddig ez a kedvenc sminkem amit idén összehoztam
Köszönöm szépen
Joggal a kedvenced! A tusvonalas procedúrát el tudom képzelni. De azért vidd végig máskor is, mert nagyon jól áll a végeredmény!
Köszönöm Szerintem idővel kellene egy gél tus, a videóban azt használja, hátha azzal könnyebb, ecsettel, mint azzal a picike heggyel ügyeskedni ami a tubusosban van. Feltétlen gyakorolgatok tusvonalazni még
Meg végre kipróbáltam ezt a lefelé is sminkelést, eddig olyan bátortalan voltam, pedig tényleg nagyítja a szemem, és ha a Pupa sticket használom alulra alapnak, meg se moccan a smink
(Jól szuperálnak az ecsetkéid, különösen a vékonyabb, azzal szépen lehet “felhősíteni” )
Örülök, hogy tetszenek. Én nagyon nem találtam rá a közös hangra velük.
Szééééép!
Nagyon szép lett!
Nagyon köszönöm