Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Hmmm :thinking: Ilyeneket is lehet ha valaki unikornis sminket szeretne :rofl:.

unnamed (11)

maxresdefault

bp8wb-4bvak-png_700

8 Likes
6 Likes
8 Likes

Iszonyatosan dögös! :smiling_imp: :heart_eyes:

1 Likes

Hű nem semmi ez a smink, jó látni a pirosat akcióban :heart_eyes:

1 Likes
8 Likes
8 Likes

Ma megcsináltam ezt a régóta lementett sminket a Nabla Secret palettájából :slight_smile: Ééés végre sikerült beszereznem a tökéletes árnyalatot Anastasia szemöldök csodaszeréből. Amadea Kollegina neve imába foglaltatik, hát ez valami mesés termék! Nagyon könnyű használni, szép a színe is (dark brown) még tanulgatom, hogy kell igazán szépen szemöldököt csinálni. Az előző kb kukalakó is, be is száradt szerintem már.

07_07_smink_1

07_07_smink_2

14 Likes

Örülök, hogy bejött a pomádé.:slight_smile: Ugye, milyen pigmentált és szépen satírozható? Nagyon szép lett a smink és a szemöldököd is!

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
Valóban fantasztikus ez a pomádé, nagyon könnyű kezelni imádom, szuper ajánlás volt, köszönöm :heartpulse:

1 Likes

Tök ügyes vagy vele, nekem sikerült néhányszor… khm, karakteres szemöldököt alkotni vele.

2 Likes

Köszönöm szépen :heartpulse: A többi ABH termékemből indultam csak ki, hogy itt se spórolták ki a pigmentációt :smiley: A szemöldököm természetes mérete amúgy is megköveteli az odafigyelést, különben elég Kiszel Tünci díjas lenne :sweat_smile:

3 Likes

Szép lett! Hétfőn én is hasonlót csináltam a Kiko mono óarany és a Zoeva Offline türkiz színeiből. Épp ment a ruhámhoz.

2 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

Biztos nagyon szép voltál, ez a Zoeva paletta is gyönyörű :heart:

1 Likes
7 Likes
7 Likes
4 Likes
2 Likes

https://www.pinterest.co.uk/pin/854839573011646691/

2 Likes

Te jutottál eszembe erről a sminkről @dunaimano nagyon különleges ez a tusvonalas dolog :blush:

4e0645aff61e7e190e86c16cf89b42c6

7 Likes