Hmmm Ilyeneket is lehet ha valaki unikornis sminket szeretne .
Iszonyatosan dögös!
Hű nem semmi ez a smink, jó látni a pirosat akcióban
Ma megcsináltam ezt a régóta lementett sminket a Nabla Secret palettájából Ééés végre sikerült beszereznem a tökéletes árnyalatot Anastasia szemöldök csodaszeréből. Amadea Kollegina neve imába foglaltatik, hát ez valami mesés termék! Nagyon könnyű használni, szép a színe is (dark brown) még tanulgatom, hogy kell igazán szépen szemöldököt csinálni. Az előző kb kukalakó is, be is száradt szerintem már.
Örülök, hogy bejött a pomádé. Ugye, milyen pigmentált és szépen satírozható? Nagyon szép lett a smink és a szemöldököd is!
Köszönöm
Valóban fantasztikus ez a pomádé, nagyon könnyű kezelni imádom, szuper ajánlás volt, köszönöm
Tök ügyes vagy vele, nekem sikerült néhányszor… khm, karakteres szemöldököt alkotni vele.
Köszönöm szépen A többi ABH termékemből indultam csak ki, hogy itt se spórolták ki a pigmentációt A szemöldököm természetes mérete amúgy is megköveteli az odafigyelést, különben elég Kiszel Tünci díjas lenne
Szép lett! Hétfőn én is hasonlót csináltam a Kiko mono óarany és a Zoeva Offline türkiz színeiből. Épp ment a ruhámhoz.
Köszönöm szépen
Biztos nagyon szép voltál, ez a Zoeva paletta is gyönyörű