Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Imádom azt a palettát, olyan szépséges színei vannak :smiling_face_with_three_hearts:

Ó nem is tudtam, hogy foltocskáid vannak, így már értem miért mondtad azt amit. Nem tudom mennyire számít bóknak, hogyha megjegyzem mennyire gyönyörű a teljes sminked a profilképeden (és Te magad is) :heart_eyes:
Mindig szoktál alapozni akkor?

2 Likes

Én is imádom a profilképed :).

1 Likes

Nagyon köszönöm :see_no_evil:
Nem, nem alapozok sokat. Tulajdonképpen szeretem a foltjaimat. Alapból fehér bőrű vagyok, így főleg nyáron látszanak. A szemem körül meg a számnál szokott néha zavarni, de azt sem takarom el :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm :blush:

1 Likes

Hát őőő, ez lenne az inspiráció:

IMG_20200617_190835

Ez lett belőle:

IMG_20200617_185239

IMG_20200617_185302

24 Likes

úúúú de gyönyörű lett a tied :heart_eyes: az inspire csak rá van tolva a profi világítás és egy kis (jó sok) photoshop :wink:

Ez a kék melyik palettából van? :drooling_face:

1 Likes

A kék a Juvia’s mini Masquerade.
Amúgy még azt tervezem, hogy ma Juvia’s palettákkal próbáltam, holnap meg a Jeffree palettákkal ugyanezt. :grinning:

3 Likes

Szebbnél szebb sminkeket alkottok, csak lesek :blush:
Ez a kék valami istenien gyönyörű.

Szerintem állat jó lett!

1 Likes

Még egy paletta a kívánságlistán :smiley:
Nagyon várom a többi sminked is biztos mind gyönyörű lesz :heart:

Még mindig ez a kép az inspiráció:

IMG_20200617_190835

Ma a Jeffree Star Blue bloodot, a Blood Lustot és a Mini Breakert használtam.
IMG_20200618_192750

IMG_20200618_193033

17 Likes

@Kokapu, nagyon gyönyörű :smiling_face_with_three_hearts:. Ilyen sminkben elindulnál munkába? :D. Vagy ebben voltál? :).

1 Likes

Ilyen sminkben csak akkor, ha este programom lenne. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én viszont simán bemegyek hasonló sminkben dolgozni. Bár nem engem kérdeztél. :smiley:

6 Likes

Ez a verzió is gyönyörű lett :heart_eyes: ezt a csillogós zöldet nekem is meg kell találnom a Béue Bloodban :sweat_smile:

1 Likes

Entitled, imádom. :heart_eyes:

1 Likes

Még nem másztam bele minden színbe, de ma ebbe beletapicskoltam atyaég ez de szépséges szín :heart_eyes:

A jútú meg ezt a videót dobta fel, isteni jel, hogy megcsináljam :smiley:

4 Likes

Az inspirációt jobban sikerült a JS-ral utánozni, nekem mégis az előző tetszik valamiért jobban. Talán a színeket kedvelem jobban.

1 Likes

Igen, nekem is jobban tetszik az első! :slight_smile:

1 Likes

Nekem mindkettő nagyon :heart_eyes:

1 Likes