De széééép! Nagyon különleges az összhatás! Meg külön is csodaszépek a színek (amennyire meg tudom állapítani, mi van külön )
Ezen én is agyaltam
Uh az a MULTIkróm pigment
Fel is avattam a kicsi satírecsetkémet
Csak a szememet csináltam meg, szóval bocsi a pucér bőrért biztosan szebb lenne az összhatás ha teljes szakvakolást csináltam volna, de nemrég jött rendbe a bőröm nem akartam most rákenni semmit. Olyan fonnyadt saláta zöldem sajnos nincsen egyik palettámba se pedig szívesen kipróbáltam volna ezt a színt (kicsit rá is kívántam a Subculture palettára is )
Ennyi palettát se használtam még egyetlen sminkhez se, baromira élveztem, kicsit minddel tudtam így törődni
A Pupa mono meglepően jól teljesített a sminken, egészen hasonlít az inspirációs képre ha fény éri
@Alsace, micsoda sok szépség! Csodálatos ez a szemsminked, nagyon jól nézel ki! :). Ezek a kis gyönyörűséges paletták is .
Köszönöm Úgy imádom őket amúgy Élőben sokkal ragyogóbbak a színek, de gondolom nem kell bemutatni ezt a problémát a fotókkal
Jaj nagyon szép lett
Őszintén, nem hiányzik szerintem a szakvakolás, nagyon szép bőröd van így is
A fonnyadt salátazöld milyen?
Köszönöm Szeretek vakolni, persze mértékkel, mert úgy lehet bronzert, pirosítót és hájlájtert is használni, majd egy kis rúzsozással fokozni az élményt, és a kis T-vonalban zsírosodó bőröm szépen kordában tartja
A fonnyadt salátazöld szerintem igazából a khaki
Nagyon szép lett
Köszönöm
Jaj hát megértem, én is szeretem a vakolást, pedig nekem sincs tele hibával a bőröm. De én is imádom ezt a kis rituálét, hogy mindent szépen egymásra pakolok és tádámmm, kész a műalkotás
Úú igen ez a legjobb szó rá, mint egy műalkotás gondos elkészítése
Nagyon szép lett. Nagyon szép az összhatás, szerintem harmonikusabb, mint a képen lévő - ezért “jó” tkp., hogy nincsenek ugyanolyan árnyalatú szemfestékeink, mert megmozgatják a fantáziát, hogy mit mivel párosítsunk, sokféle terméket veszünk elő és a végeredmény nem ugyanaz lesz. Legalábbis én így gondolom.
Köszönöm a bókot, hogy szerinted harmonikusabb lett Az eredeti is tetszik csak az én szememre nem is feltétlen mernék sötétet előre tenni, már ha lett volna ilyenem, nem tudom mennyire állna jól rejtett szemhéjon, félő, hogy összeszűkítené a tekintetem.Vagy ha sötét akkor legyen csillogós
Egyetértek a véleményeddel, hogy nem is baj ha nincsenek meg ugyanazok a színek, valóban megmozgatta a fantáziám és élveztem, hogy keresgélek a cuccaim között a megfelelő színek után, és még a Pupát is megszerettem eddig eléggé úgy éreztem a határán vagyok, hogy eladjam, de így megtartom, topperként jól szuperál
Köszi a szuper inspirációs fotót is
Nagyon jó ez a színkavalkád
Nem is kelk neked vakolás, szép a bőröd anélkül is
Irigyellek titeket, az elmúlt két hétben nem nagyon volt rajtam szín, csak egy napot, egy kis barackos tavaszi össteállítás.
Köszönöm szépen
A vakolást mint rituálét szeretem leginkább, Macooka jól megfogalmazta itt a dolgokat végül
Biztosan szép volt a barackos! Nablát használtál?
Igen, abból alkottam
Egyébként én is ezért szeretek az arcommal dolgozni, úgyhogy teljesen megértek mindenkit
Ráadásul, a fehér foltjaimat csak rendes alapozással tudom elfedni, a cc krém egy-két óra alatt megmutatja a világos részeimet.