Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

7 Likes
12 Likes

De széééép! :star_struck: Nagyon különleges az összhatás! Meg külön is csodaszépek a színek (amennyire meg tudom állapítani, mi van külön :sweat_smile: )

2 Likes

Ezen én is agyaltam :sweat_smile:

1 Likes
7 Likes

Uh az a MULTIkróm pigment :drooling_face: :drooling_face:

Fel is avattam a kicsi satírecsetkémet :slight_smile:
Csak a szememet csináltam meg, szóval bocsi a pucér bőrért :sweat_smile: biztosan szebb lenne az összhatás ha teljes szakvakolást csináltam volna, de nemrég jött rendbe a bőröm nem akartam most rákenni semmit. Olyan fonnyadt saláta zöldem sajnos nincsen egyik palettámba se :sob: pedig szívesen kipróbáltam volna ezt a színt (kicsit rá is kívántam a Subculture palettára is :see_no_evil:)
Ennyi palettát se használtam még egyetlen sminkhez se, baromira élveztem, kicsit minddel tudtam így törődni :blush:

A Pupa mono meglepően jól teljesített a sminken, egészen hasonlít az inspirációs képre ha fény éri :blush:

20200615_151829

kicsismink

16 Likes

@Alsace, micsoda sok szépség! Csodálatos ez a szemsminked, nagyon jól nézel ki! :). Ezek a kis gyönyörűséges paletták is :heart::heart::heart:.

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Úgy imádom őket amúgy :blush: Élőben sokkal ragyogóbbak a színek, de gondolom nem kell bemutatni ezt a problémát a fotókkal :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Likes

Jaj nagyon szép lett :relaxed:
Őszintén, nem hiányzik szerintem a szakvakolás, nagyon szép bőröd van így is :relaxed:
A fonnyadt salátazöld milyen? :joy:

2 Likes

Köszönöm :kissing_heart: Szeretek vakolni, persze mértékkel, mert úgy lehet bronzert, pirosítót és hájlájtert is használni, majd egy kis rúzsozással fokozni az élményt, és a kis T-vonalban zsírosodó bőröm szépen kordában tartja :smiley:

A fonnyadt salátazöld szerintem igazából a khaki :sweat_smile:

2 Likes

Nagyon szép lett :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :blush:

1 Likes

Jaj hát megértem, én is szeretem a vakolást, pedig nekem sincs tele hibával a bőröm. De én is imádom ezt a kis rituálét, hogy mindent szépen egymásra pakolok és tádámmm, kész a műalkotás :smiley:

2 Likes

Úú igen ez a legjobb szó rá, mint egy műalkotás gondos elkészítése :blush:

1 Likes

Nagyon szép lett.:slight_smile: Nagyon szép az összhatás, szerintem harmonikusabb, mint a képen lévő - ezért “jó” tkp., hogy nincsenek ugyanolyan árnyalatú szemfestékeink, mert megmozgatják a fantáziát, hogy mit mivel párosítsunk, sokféle terméket veszünk elő és a végeredmény nem ugyanaz lesz. Legalábbis én így gondolom.

1 Likes

Köszönöm a bókot, hogy szerinted harmonikusabb lett :smiling_face_with_three_hearts: Az eredeti is tetszik csak az én szememre nem is feltétlen mernék sötétet előre tenni, már ha lett volna ilyenem, nem tudom mennyire állna jól rejtett szemhéjon, félő, hogy összeszűkítené a tekintetem.Vagy ha sötét akkor legyen csillogós :see_no_evil:

Egyetértek a véleményeddel, hogy nem is baj ha nincsenek meg ugyanazok a színek, valóban megmozgatta a fantáziám és élveztem, hogy keresgélek a cuccaim között a megfelelő színek után, és még a Pupát is megszerettem eddig eléggé úgy éreztem a határán vagyok, hogy eladjam, de így megtartom, topperként jól szuperál :slight_smile:

Köszi a szuper inspirációs fotót is :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Nagyon jó ez a színkavalkád :star_struck:
Nem is kelk neked vakolás, szép a bőröd anélkül is :slight_smile:
Irigyellek titeket, az elmúlt két hétben nem nagyon volt rajtam szín, csak egy napot, egy kis barackos tavaszi össteállítás.

2 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart:
A vakolást mint rituálét szeretem leginkább, Macooka jól megfogalmazta itt a dolgokat végül :smiley:
Biztosan szép volt a barackos! Nablát használtál? :blush:

2 Likes

Igen, abból alkottam :see_no_evil:
Egyébként én is ezért szeretek az arcommal dolgozni, úgyhogy teljesen megértek mindenkit :slight_smile:
Ráadásul, a fehér foltjaimat csak rendes alapozással tudom elfedni, a cc krém egy-két óra alatt megmutatja a világos részeimet.

3 Likes