Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Húha, nekem már nem is kell gyűjteni. Jó kis válogatás.:blush:
Követlek.

Köszi.:smiley: Egy ideje nem vagyok ott aktív, de ha már ennyi mindent összeszedtem…

1 Likes
13 Likes

Ez nagyon tetszik, valamelyik nap tuti kipróbálom :heart_eyes:

2 Likes

Örülök, majd muti meg!:slight_smile:

1 Likes

Ez tényleg mesés, én is kipróbálom, nemsoká megérkezik Isabelle szeretetcsomagja :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes
8 Likes

A múltkorin felbuzdulva azt hiszem, hogy ezt is ki fogom próbálni, csak sajnos nincs színes szemceruzám. Láttam, hogy egy másik topikban pont ez a téma, azt hiszem ideje nekiállni gyűjtögetni :smile:

2 Likes

Hajjaj, egy nagy, sötétlő erdőbe fog beérni, amely felfalja a pénztárcát.:smiley:
Ilyen színem nekem sincs, de nem baj, csak ötletforrásnak tekintem ezeket a képeket. És az is biztos, hogy nem fogok reggel fél hétkor cut crease-zel bűvészkedni.

4 Likes

Hülye kérdés lesz, ti honnan látjátok, hogy milyen szemceruzát használt? :grinning:

Először azt hittem, hogy fehéret a szemöldök felett, de aztán megláttam, hogy az csak felírat. :sweat_smile::nerd_face:

3 Likes

Zöldet használt az alsó vízvonalon, nagyon szépen beleolvad a sminkbe

Tényleg! Basszus nekem fel sem tűnt! :woman_facepalming::grinning:

Nekem sem tűnt fel elsőre, csak amikor elkezdtem analizálni, hogy alulra milyen mályvás színt használt, akkor megláttam, hogy hoppá ott zöld is van :sweat_smile:

1 Likes

Inkább valami zöld felé elfajzott arany. Lehet, hogy szemhéjpúderem sincs ilyen színű… hihetetlenül hangzik.:smiley:

1 Likes

Amilyen ügyesek vagytok csajok, nem tudom, láttátok-e az Inglot online versenyét. Csomó kategória van. Arab témájú sminket várnak, elég érdekesnek hangzik.

2 Likes

Arab tematika? Na, ott lehet vadulni.:smiley:

1 Likes

Ezeregy éjszaka témában. Nézegettem az eddigi munkákat, hát vannak fantasztikus alkotások. :slight_smile:

2 Likes

Jó téma, az ember hagyhatja, hogy megszaladjon a fantáziája, jöhetnek a strasszok, gyöngyök, diadémok és mindenféle turbózó bigyuszok.:slight_smile:

2 Likes

Néha tiszta szarka vagyok, de a csillogó bigyók a gyengéim. :see_no_evil: Csillám, strassz, púder, highlighter.

1 Likes

Ó, a higlighterek… öhm, reggelente szabályosan belefejelek. Vagy kettőt kombinálok. :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes