Húha, nekem már nem is kell gyűjteni. Jó kis válogatás.
Követlek.
Köszi. Egy ideje nem vagyok ott aktív, de ha már ennyi mindent összeszedtem…
Ez nagyon tetszik, valamelyik nap tuti kipróbálom
Örülök, majd muti meg!
Ez tényleg mesés, én is kipróbálom, nemsoká megérkezik Isabelle szeretetcsomagja
A múltkorin felbuzdulva azt hiszem, hogy ezt is ki fogom próbálni, csak sajnos nincs színes szemceruzám. Láttam, hogy egy másik topikban pont ez a téma, azt hiszem ideje nekiállni gyűjtögetni
Hajjaj, egy nagy, sötétlő erdőbe fog beérni, amely felfalja a pénztárcát.
Ilyen színem nekem sincs, de nem baj, csak ötletforrásnak tekintem ezeket a képeket. És az is biztos, hogy nem fogok reggel fél hétkor cut crease-zel bűvészkedni.
Hülye kérdés lesz, ti honnan látjátok, hogy milyen szemceruzát használt?
Először azt hittem, hogy fehéret a szemöldök felett, de aztán megláttam, hogy az csak felírat.
Zöldet használt az alsó vízvonalon, nagyon szépen beleolvad a sminkbe
Tényleg! Basszus nekem fel sem tűnt!
Nekem sem tűnt fel elsőre, csak amikor elkezdtem analizálni, hogy alulra milyen mályvás színt használt, akkor megláttam, hogy hoppá ott zöld is van
Inkább valami zöld felé elfajzott arany. Lehet, hogy szemhéjpúderem sincs ilyen színű… hihetetlenül hangzik.
Amilyen ügyesek vagytok csajok, nem tudom, láttátok-e az Inglot online versenyét. Csomó kategória van. Arab témájú sminket várnak, elég érdekesnek hangzik.
Arab tematika? Na, ott lehet vadulni.
Ezeregy éjszaka témában. Nézegettem az eddigi munkákat, hát vannak fantasztikus alkotások.
Jó téma, az ember hagyhatja, hogy megszaladjon a fantáziája, jöhetnek a strasszok, gyöngyök, diadémok és mindenféle turbózó bigyuszok.
Néha tiszta szarka vagyok, de a csillogó bigyók a gyengéim. Csillám, strassz, púder, highlighter.
Ó, a higlighterek… öhm, reggelente szabályosan belefejelek. Vagy kettőt kombinálok.