Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Ügyes stratégia! :wink:
Mikor megszaladt véletlenül a pirosítóecset a kezemben, akkor is kaptam bókokat. Szóval nem esélytelen a dolog. :smiley:

2 Likes

Nagyon. Régebben rettenetesen hajcsár volt, többször voltam úgy, hogy felmondok, aztán valami megváltozott, állandóan dicsér és sokat lazult. Öregszik, vagy tetszett a zöld harisnya neki.:rofl:
Igen, nekem is szokott ilyet csinálni, gondolom, spamek elleni védekezés.

6 Likes

Próbáld ki, ha az erősebb pirosítót megdicsérték, az jó jel. Én is szolidan kezdtem, mint @macooka, aztán istenesen kibontakoztam.:smiley:

Nálam már annyira megszokták a sminkviselést, hogy amikor egyszer natúr szemekkel mentem be, pont a főni kérdezett rá, hogy “Betegség vagy kevés alvás?”.

4 Likes

Jövő szerdai inspirációm:

12 Likes

Miért pont szerdai?

1 Likes

Kedden ügyfélhez megyünk és szolidan kell kinézni.:frowning:

5 Likes

:rofl:

1 Likes

Jól teleszemetelem a topikot…

7 Likes

Ne nevess!:stuck_out_tongue:
A mai nap is érdekes volt. Tegnap mondta a főni, hogy pénteken nemigen jön be.
Délelőtt nyílik az ajtó: - Meglepetééés!
Hát, neki is volt meglepetés, majdnem a szemöldökömig ér a sárga szín, amit széles ívben satíroztam el…

8 Likes

Haha, el tudom képzelni :smiley: :rofl:

Bocsi, nem lett kevésbé vicces.

2 Likes

A mozgó rész élénk rózsaszín, a külső v nagyon sötétszürke, ill. fekete.:sweat_smile:

2 Likes

Imádom az ilyen sztorikat! :rofl:
Néha nekem is eszembe jut, hogy atyaúristen, csak most ne lásson a főnököm.

1 Likes

Ó, a te szép, szofisztikált sminkjeid a Bambi pillákkal és a bájos frufruval, mitől kellene tartanod.:slight_smile:
Velem a kisszobai lágy fény szokott kitolni, áh, nem látszik, menjünk rajta végig még egyszer azon a mélyítővonalon… aztán az irodai mosdóban, ahol odalról telibe jön a napfény (és végig fehér csempés, a szobám meg sárga tapétás), ijedten eszmélek rá, hogy ez elég erős lett. Sebaj, szemüvegre fel! :rofl:
Persze minden kis hiba is ezerszer élesebben látszik.

5 Likes

Nem mondom, ritkán rúgom fel a színes bödönt, ami a színeket illeti, de néha azért megszalad ez-az. :innocent:
Na igen, a fények is sokat számítanak. A fürdőszobánkban egész jó a világítás, de áttelepültem a hálóba. Amíg reggelente sötét volt, és lámpafénynél alkottam, emgem is értek meglepik :smiley:

2 Likes

Színes bödön, ez jó!:slight_smile:

1 Likes
10 Likes

Megtaláltam a vonatkozó Pinterest-táblám:

2 Likes

Aztaaa, itt aztán szép inspo-gyűjtemény van! :star_struck:

Hosszú hónapok szorgos munkája.:slight_smile:

1 Likes