Ügyes stratégia!
Mikor megszaladt véletlenül a pirosítóecset a kezemben, akkor is kaptam bókokat. Szóval nem esélytelen a dolog.
Nagyon. Régebben rettenetesen hajcsár volt, többször voltam úgy, hogy felmondok, aztán valami megváltozott, állandóan dicsér és sokat lazult. Öregszik, vagy tetszett a zöld harisnya neki.
Igen, nekem is szokott ilyet csinálni, gondolom, spamek elleni védekezés.
Próbáld ki, ha az erősebb pirosítót megdicsérték, az jó jel. Én is szolidan kezdtem, mint @macooka, aztán istenesen kibontakoztam.
Nálam már annyira megszokták a sminkviselést, hogy amikor egyszer natúr szemekkel mentem be, pont a főni kérdezett rá, hogy “Betegség vagy kevés alvás?”.
Jövő szerdai inspirációm:
Miért pont szerdai?
Kedden ügyfélhez megyünk és szolidan kell kinézni.
Jól teleszemetelem a topikot…
Ne nevess!
A mai nap is érdekes volt. Tegnap mondta a főni, hogy pénteken nemigen jön be.
Délelőtt nyílik az ajtó: - Meglepetééés!
Hát, neki is volt meglepetés, majdnem a szemöldökömig ér a sárga szín, amit széles ívben satíroztam el…
Haha, el tudom képzelni
Bocsi, nem lett kevésbé vicces.
A mozgó rész élénk rózsaszín, a külső v nagyon sötétszürke, ill. fekete.
Imádom az ilyen sztorikat!
Néha nekem is eszembe jut, hogy atyaúristen, csak most ne lásson a főnököm.
Ó, a te szép, szofisztikált sminkjeid a Bambi pillákkal és a bájos frufruval, mitől kellene tartanod.
Velem a kisszobai lágy fény szokott kitolni, áh, nem látszik, menjünk rajta végig még egyszer azon a mélyítővonalon… aztán az irodai mosdóban, ahol odalról telibe jön a napfény (és végig fehér csempés, a szobám meg sárga tapétás), ijedten eszmélek rá, hogy ez elég erős lett. Sebaj, szemüvegre fel!
Persze minden kis hiba is ezerszer élesebben látszik.
Nem mondom, ritkán rúgom fel a színes bödönt, ami a színeket illeti, de néha azért megszalad ez-az.
Na igen, a fények is sokat számítanak. A fürdőszobánkban egész jó a világítás, de áttelepültem a hálóba. Amíg reggelente sötét volt, és lámpafénynél alkottam, emgem is értek meglepik
Színes bödön, ez jó!
Megtaláltam a vonatkozó Pinterest-táblám:
Aztaaa, itt aztán szép inspo-gyűjtemény van!
Hosszú hónapok szorgos munkája.