Igen azt mindkét palettánál megnéztem volna Még az is eszembe jutott hogy lehet hogy a márka direkt dupe-okat kreált olcsóbb vonalon Path palettáival szemben? De nem tudom időben melyik jött ki elöbb.
Annyira tetszenek ezek a minimál grafikus sminkek! Sajnos az én szemformám nem ilyen, valószínűleg nem állna jól, de amúgy gyönyörű.
Matt barna smokey ceruza technikával, JP palettával.
Felül narancs arany, alul rózsaszín. Egy fehér szemfestékalap miatt ilyen vibráló a szín alul.
JP palettákból türkiz, barna, sárga smink.
A héten érkezett meg hozzám egy Pink panda megabox, benne a Nabla dreamy-vel. Meseszép ez a paletta, és nagyon könnyű vele dolgozni. A matt világosbarna formulája annyira jó, hogy el sem hiszem.
Az én Nabla Dreamy és Soul blooming sminkem, mert természetesen azonnal ki kellett próbálnom.
Szép lett, harmonizál a hajaddal.
Olyan szépen illik ez a lilás-kékes szín a szemszínedhez!
Köszönöm! ^^
Nagyon szépeket alkottatok.
Holnapi színvilágom:
Vagy ez:
Ezt megnézném rajtad! (ezt is).
Amúgy mit szól a “főni”, ahogy írni szoktad, ha papagájosan vagy kifestve?
Egyik szebb mint a másik!
Próbáld ki te is!
Majd megpróbálom abszolválni valamelyiket, bár ilyen tusvonalakat nem tudok rajzolni.
Semmit. Mentem már libafoszöld harisnyában, lila szempillával, egyszer se szólt. Azt mondta, ez még semmi, max. magában nevet.
Amúgy a mellkasa és a háta tele van tetoválva (meg nem mondanád, nagyon disztingvált a külseje), szóval érti ő a vadulást.
Jó fej lehet a főnököd @Amadea
(amúgy azért nem közvetlenül válaszolok, mert nem enged 3-nál többször egy topikon belül válaszolni. Nektek is csinál ilyet a rendszer? Ez normi dolog?)
Olyan jó lenne, ha minden munkahelyen ilyen megengedőek lennének a neutrálistól eltérő sminkekkel is. A mostani helyemen még nem próbáltam meg vadulni, de lehet a kutyát se érdekelné az ábrázatom.
Szépen lassan meg lehet próbálni Egy éve vagyok a mostani helyemen, először nagyon kis visszafogott voltam, aztán kezdtem több színt használni, most meg már rajtam is úszik néha a szivárványtenger A főnököm néha még meg is dicsér, úgyhogy szerencsém van… Én tennék egy próbát a helyedben, hátha