Oó, a kutyusok is jöhetnek, ők is éppen olyan cukik, mint a maccsok
Jaj de édes kis “vadállat” Én is birizgálnám a kis fülét
Nagyon szép!
CICAAAA… IMÁDOM ŐKET…!
Ma a húgom nálunk járt, ennek örömére egyik szemét ilyenre, a másikat olyanra sminkeltem. Örült neki, képzelhetitek… Egyik sem volt igazán az ő stílusa, ez most nekem volt gyakorlás. Utána lemosta természetesen, mielőtt elindult. Kis tanítgatás is volt, de azt elfelejtettem dokumentálni.
Majdnem elfelejtettem, a képeken nem viselt szempillaspirált. Irigylem nagyon.
Egyik szeme, amire a Juvia’s Place palettáim használtam (Magic Mini, Saharan II):
Másik szeme, amire a Nablák kerültek (Dreamy, Soul blooming):
Magamnak pedig szintén a Nablákkal készítettem sminket.
A célom egyébként a húgom sminkelésével elsősorban az éles határvonal gyakorlása volt, mert magamon szinte lehetetlen. Mostanában minden fényes szín, amit a mozgó szemhéjamra teszek, perceken belül megjelenik a szemöldököm alatt. Az ő szeme viszont tökéletesen alkalmas rá, így próbálkoztam. Azért még nem cut crease, de sokkal jobb, mint amiket ezelőtt kreáltam.
Állati ügyes vagy, ezek a képek szerepelhetnének akár a sminkspirációk között is! Ja, és szép a szemetek, irigylek mindenkit akinek nem csontos a szemkörnyéke és így mutat rajta a smink!
Nagyon szépeket alkottál. Ha nem írod, hogy a húgod sminkelted, azt hittem volna, a te szemed látjuk, annyira hasonlít.
Nagyon jók lettek.
Ha nem írod, hogy két modell volt, észre sem vettem volna. Gyönyörű szemetek van.
Nagyon szépséges sminkeket csináltál mindkettőtöknek!
Nagyon ügyes vagy, szépek nagyon. Ha nem írod oda, hogy a húgod sminkelted, én is azt mondtam volna, hogy ezek a te szemeid
Ma ez inspirált, csak megfordítottam a színek elhelyezkedését és persze jóval szolidabb lett (szóval kb. semmi köze már az eredetihez:D).
Hű, biztosan nagyon szép lett! Ezek csak inspik amúgy is, én nem is tudom vagyok-e olyan bátor, hogy szemöldökig kifessem magam
Mondják, hogy a barna szemhez minden illik, de a kékhez sem kell sok fantázia és csodákat lehet vele alkotni
Most, hirtelen belegondolva, minden színt el tudok képzelni a kék szemhez is. Ez a smink remekül mutatja, hogy a kék szín is megy a kék szemhez. (Persze a “körítés” nem mindegy.)
Hű mondjuk erre rácáfolnék a fáradtkék-hidegarany Nabla monómmal Annyira szép szín, de szerintem nagyon nem áll jól nekem, gondolkodom is az eladásán
az melyik árnyalat? nekem is van egy, a leírás alapján hasonló monóm, a bronx colors “cool grey”, de az - a nevével ellentétben - nem szürke, hanem égkék, és nem is hideg az arany fénye, hanem inkább semleges. csináltam is róla valamikor gif-et: https://images.app.goo.gl/Z51jYWH68ZbpBM7GA
de a neten találtam jobb képet róla: https://images.app.goo.gl/QKHXX1neRATx215e6
Hű de szépséges a tied, én is valami hasonlóra számítottam ennél a monónál, de rajtam közel sem olyan szép, inkább szürkés az egész némi hidegarany fénnyel, amitől szerintem igazán sápatag tekintetem lett.
Freestyle névre hallgat.
https://fi.pinterest.com/pin/403353710373566830/?nic_v2=1a5tPeRVF ehhez hasonlít a swatch legjobban talán.