Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Oó, a kutyusok is jöhetnek, ők is éppen olyan cukik, mint a maccsok :blush:

2 Likes

Jaj de édes kis “vadállat” :heart_eyes: Én is birizgálnám a kis fülét :blush:

1 Likes
13 Likes

Nagyon szép!

1 Likes

CICAAAA… :heart_eyes: :innocent: :star_struck: :kissing_heart: IMÁDOM ŐKET…!

1 Likes

Ma a húgom nálunk járt, ennek örömére egyik szemét ilyenre, a másikat olyanra sminkeltem. Örült neki, képzelhetitek… Egyik sem volt igazán az ő stílusa, ez most nekem volt gyakorlás. Utána lemosta természetesen, mielőtt elindult. Kis tanítgatás is volt, de azt elfelejtettem dokumentálni.
Majdnem elfelejtettem, a képeken nem viselt szempillaspirált. Irigylem nagyon.
Egyik szeme, amire a Juvia’s Place palettáim használtam (Magic Mini, Saharan II):
IMG_20200906_180029
Másik szeme, amire a Nablák kerültek (Dreamy, Soul blooming):
IMG_20200906_175859
IMG_20200906_175838
Magamnak pedig szintén a Nablákkal készítettem sminket.
IMG_20200906_175653

14 Likes

A célom egyébként a húgom sminkelésével elsősorban az éles határvonal gyakorlása volt, mert magamon szinte lehetetlen. Mostanában minden fényes szín, amit a mozgó szemhéjamra teszek, perceken belül megjelenik a szemöldököm alatt. Az ő szeme viszont tökéletesen alkalmas rá, így próbálkoztam. Azért még nem cut crease, de sokkal jobb, mint amiket ezelőtt kreáltam.

1 Likes

Állati ügyes vagy, ezek a képek szerepelhetnének akár a sminkspirációk között is! Ja, és szép a szemetek, irigylek mindenkit akinek nem csontos a szemkörnyéke és így mutat rajta a smink!

1 Likes

Nagyon szépeket alkottál.:slight_smile: Ha nem írod, hogy a húgod sminkelted, azt hittem volna, a te szemed látjuk, annyira hasonlít.

2 Likes

Nagyon jók lettek. :wink:
Ha nem írod, hogy két modell volt, észre sem vettem volna. :astonished: Gyönyörű szemetek van. :blush:

1 Likes

Nagyon szépséges sminkeket csináltál mindkettőtöknek! :star_struck:

1 Likes

Nagyon ügyes vagy, szépek nagyon. :slightly_smiling_face: Ha nem írod oda, hogy a húgod sminkelted, én is azt mondtam volna, hogy ezek a te szemeid :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ma ez inspirált, csak megfordítottam a színek elhelyezkedését és persze jóval szolidabb lett (szóval kb. semmi köze már az eredetihez:D).

1 Likes

Hű, biztosan nagyon szép lett! :heart_eyes: Ezek csak inspik amúgy is, én nem is tudom vagyok-e olyan bátor, hogy szemöldökig kifessem magam :sweat_smile:

2 Likes
3 Likes

Mondják, hogy a barna szemhez minden illik, de a kékhez sem kell sok fantázia és csodákat lehet vele alkotni :heart_eyes:

1 Likes

Most, hirtelen belegondolva, minden színt el tudok képzelni a kék szemhez is. Ez a smink remekül mutatja, hogy a kék szín is megy a kék szemhez. (Persze a “körítés” nem mindegy.)

2 Likes

Hű mondjuk erre rácáfolnék a fáradtkék-hidegarany Nabla monómmal :smiley: Annyira szép szín, de szerintem nagyon nem áll jól nekem, gondolkodom is az eladásán :sob:

1 Likes

az melyik árnyalat? nekem is van egy, a leírás alapján hasonló monóm, a bronx colors “cool grey”, de az - a nevével ellentétben - nem szürke, hanem égkék, és nem is hideg az arany fénye, hanem inkább semleges. csináltam is róla valamikor gif-et: https://images.app.goo.gl/Z51jYWH68ZbpBM7GA
de a neten találtam jobb képet róla: https://images.app.goo.gl/QKHXX1neRATx215e6

1 Likes

Hű de szépséges a tied, én is valami hasonlóra számítottam ennél a monónál, de rajtam közel sem olyan szép, inkább szürkés az egész némi hidegarany fénnyel, amitől szerintem igazán sápatag tekintetem lett.
Freestyle névre hallgat.
20200908_130236

https://fi.pinterest.com/pin/403353710373566830/?nic_v2=1a5tPeRVF ehhez hasonlít a swatch legjobban talán.

1 Likes