Mi szerettunk volna orokbefogadni. De olyan durva feltetelek vannak, hogy elment a kedvunk. Ugy inkabb kerestunk a helyi forumon elviheto cicakat. Egy resze a felteteleknek elfogadhatorok voltak, de volt jo nehany olyan, ami egyszeruen erthetetlen volt a szamomra. Megertem, hogy szeretnek, ha jo helyre kerulnenek, de nekunk a sok feltetel es ellenorzes es orokbefogadasi es tartasi feltetel inkabb elrettentett. Olyan volt, mint egy macsa TEK, aki barmikor megjelenhet, feljelenthet. En nem szerettem volna szavatolni, hogy a kiskormet sem dughatja ki a hazbol ha mar van kertunk. Ez nem kintalvast jelentett volna, de ha kint vagyunk es o a csalad resze, akkor igenis hagy jojjon mar ki hozzank… Es igen neha fog kapni a csirkaszarnybol is. Ez van…
Ez az érem másik oldala. Sajnos én is láttam már ilyen örökbefogadási feltételeket, az agyamat eldobom, de komolyan. Az ivartalanításra azt mondja az ember, hogy persze, legyen. De a szobacica rész elég véleményes… anyukám cicája is így lett örökbe fogadva, aztán három hónap múlva úgy döntött, neki kint jobb, és egyszerűen kiment. Azóta is úgy telik a tavasz-nyár-ősz, hogy sokat van kint, de azért be is jön. Télen csak a dolgát megy ki elintézni, már jön is vissza. Nekem ez belefér, mert a környékünkön nincs akkora forgalom. Akkor miért ne mehetne ki, mikor elvileg az a természetes közege?
Viszont ahol mi lakunk, ott jár a helyi járatos busz, nem is lassan. Így az én cicceim nem élvezik a kinti létet, ők szobacicák.
De ez a macska TEK kiborító. Kérjen infót, meg néha videót meg fotókat, de azért na… mindennek van határa.
És ezzel el is jutottunk oda, hogy sokan miért nem fogadnak örökbe, mint Ti, akik azt mondják köszi, de ilyen feltételekkel nem. Teszem hozzá, tök jogos a döntésetek.
De jó lett. Szeretem Regina videóit, olyan jól elnézni, ahogy szépen, aprólékosan építi fel a szemsminkjét.
Igen, én is nagyon szeretem, szinte minden videóját megnézem. Sokszor próbáltam az ő sminkjeit megvalósítani. Ha olyan palettával dolgozik, amit véletlenül én is birtoklok, annál is inkább.
Én is. Bár a mostani videókkal lemaradásban vagyok. Örülök, hogy visszatért a színesebb szemsminkekhez.
Haha, ez egy tavalyi videó pont De vannak azért érdekesebbek most is.
Hát ez baromi jó lett! Na meg ezek a pillák!
Bocsi a belekottyért - öreg macskás vagyok - de ahány cica annyi természet! Az egyik boldogan leéli az életét lakásban, a másik boldogtalan ha nem mehet ki. Ezt tudni kellene a menhelyeseknek is. Inkább abban segítenének, ha valaki cicát választ, hogy a lakhatási körülményeinek megfelelő természetű ciccet ajánljanak neki.
Pontosan, teljesen igazad van. Aki kintre vágyik, az menjen nyugodtan. A kanapélakók meg legyenek kanapélakók. Ez lenne a normális elvárás, szerintem is.
Uh, de jók ezek a színek együtt
Továbbra is irigykedve nézem a tusvonalaidat, mert fergetegesen szépek.
Még idén volt jó pár nagyon nude stílusú videója (pl. amiben viktoriánus stílusú parókát visel, csak pirosítót rak fel).
Olyan mint az eredeti, nagyon jól sikerült .
Ó igen. A nude alapvetően nekem nagyon uncsi, nem látok benne fantáziát. Ő mégis annyi féle nude sminket készít, hogy néha egészen megtetszik. De azért maradok a színeknél, ha választani kell.
Hú, de dögös!!!
Szebb mint az eredeti! Az túl harsány (nekem)
Én is a színekre szavazok, különben hol marad az izgalom + rajtam egy kis nude nem segít.
De gyönyörű sminket csináltál, ez a két szín együtt annyira jól néz ki
Én ezt a sminket alkottam meg reggel, csak nem őszies tónusú naranccsal, hanem a JSC Jawbreaker Suck és Fuck:D színeivel.
Elég durván nézett ki, szerencsére a főni nem szólt semmit (max. magában röhögött rajtam, de én meg a paradicsomleves színű ingén szoktam).
Mesélj még, miket aggat magára a főni!