Drukkolok, hogy nektek is lehessen cicátok
Nem vagyunk egyformák, ezt én is vallom. Aki szeretne, persze vegyen állatot, nem ellenzem. Addig nincs baj, még a vett állatka is szeretve van, és élete végéig családtag marad.
Drukkolok, hogy nektek is lehessen cicátok
Nem vagyunk egyformák, ezt én is vallom. Aki szeretne, persze vegyen állatot, nem ellenzem. Addig nincs baj, még a vett állatka is szeretve van, és élete végéig családtag marad.
Köszönöm, olyan jó lenne de még picit várni kell a cica érkezéséig, addig másokét csodálom és ölelgetem, ha van rá alkalom
Ez így van, én se akartam itt megkövezni senkit, aki meg mégis a vétel mellett döntött A lényeg, hogy szeresse a gazdi a jószágo(ka)t életük végéig
Nem, egy percig se gondoltam Azért írtam, nehogy valaki félreértsen itt minket
Szeretjük a négylábúakat, mindenhogyan
Akkor jó, néha olyan könnyű félreérteni az olvasott dolgokat
Így van mindenhogyan szeretjük őket
Mindenízű Drazsé.
Házimacska, 14 éves, igazi csavargó.
De tündéri
Édesem, de aranyos!
Ez a hivatalos neve?
Igen, ez van a kiskönyvében.
14 éve hoztuk el, bárhol laktunk, mindig megszökött, hol a bejárati ajtó bukóablakán ugrott ki, hol a 2. emeleti erkélyről. De mindig visszatalált, mindent túlélt.
Most már kertes házban garázdálkodik.
Nagyon szép állat! Olyan komoly arcot vág, mint a sokat látott cowboyok. És a neve, hát nagyon tetszik!
Juj de cuki cicáitok vannak Mi is mindig befogadni szoktunk.
Ő keverék, az anyja hozzánk kölykezett le 6 éve (nem elég, hogy vemhes volt, de hatalmas vérző seb tátongott a nyakán… el se tudom képzelni, min ment keresztül, de szerető otthonra lelt nálunk).
Jaj, mennyi cicó! Mind nagyon helyes!
Szerintem jöhetnek még képek a háziállatkákról, akár egér, akár cica, akár bogár vagy cicabogár.
Ugye nem baj még egy kis off?
A legjobb helyre került úgy érzem
A nickneved és az ezüstös bundájú cicamicád együtt olyan bájos
Én egy időben a sarokban a pókot Aragognak hívtam.
De nem volt akkora, ugye?
Nem, és a nemzetsége sem élt nálunk
Huh, szerencse…
Nagyon kis cuki ő is Imádom a zöld szemeiket
Mi a mostani lökött kuttyot vettük, de ezek után csak menhelyit szeretnék én is. Ahogy látom az fb- s videòkon milyen hálásak tudnak lenni és milyen szomorùan ülnek a menhelyen Mortimer épp sztrájkol, nem hajlandò megenni a félig szàraz tápját az én főztömet szeretné nibcs egy cseppet sem elkényeztetve. Én a füleit birizgálom állandòan , bìrja a gyűrődést, szereti. nagyon szereti a párnámra rakni a fejét, nappal ìgy alszik.z