Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

Drukkolok, hogy nektek is lehessen cicátok :relaxed:

Nem vagyunk egyformák, ezt én is vallom. Aki szeretne, persze vegyen állatot, nem ellenzem. Addig nincs baj, még a vett állatka is szeretve van, és élete végéig családtag marad. :slight_smile:

3 Likes

Köszönöm, olyan jó lenne de még picit várni kell a cica érkezéséig, addig másokét csodálom és ölelgetem, ha van rá alkalom :smiling_face_with_three_hearts:

Ez így van, én se akartam itt megkövezni senkit, aki meg mégis a vétel mellett döntött :slight_smile: A lényeg, hogy szeresse a gazdi a jószágo(ka)t életük végéig :blush:

4 Likes

Nem, egy percig se gondoltam :slight_smile: Azért írtam, nehogy valaki félreértsen itt minket :slight_smile:
Szeretjük a négylábúakat, mindenhogyan :relaxed:

3 Likes

Akkor jó, néha olyan könnyű félreérteni az olvasott dolgokat :slight_smile:
Így van mindenhogyan szeretjük őket :heartpulse: :heartpulse: :heartpulse:

3 Likes

Mindenízű Drazsé.

Házimacska, 14 éves, igazi csavargó.

tumblr_ob6l2h2Wi41vrrmwoo1_640

14 Likes

De tündéri :heart_eyes: :heart_eyes_cat:

1 Likes

Édesem, de aranyos! :blush:

1 Likes

Ez a hivatalos neve? :laughing:

1 Likes

Igen, ez van a kiskönyvében.
14 éve hoztuk el, bárhol laktunk, mindig megszökött, hol a bejárati ajtó bukóablakán ugrott ki, hol a 2. emeleti erkélyről. De mindig visszatalált, mindent túlélt.
Most már kertes házban garázdálkodik.

2 Likes

Nagyon szép állat! Olyan komoly arcot vág, mint a sokat látott cowboyok. És a neve, hát nagyon tetszik! :heart_eyes:

Nézd @Kokapu , hogy hívják a cicót! :smiley:

2 Likes

Juj de cuki cicáitok vannak :slight_smile: Mi is mindig befogadni szoktunk.

image

Ő keverék, az anyja hozzánk kölykezett le 6 éve (nem elég, hogy vemhes volt, de hatalmas vérző seb tátongott a nyakán… el se tudom képzelni, min ment keresztül, de szerető otthonra lelt nálunk).

11 Likes

Jaj, mennyi cicó! :heart_eyes: Mind nagyon helyes!
Szerintem jöhetnek még képek a háziállatkákról, akár egér, akár cica, akár bogár vagy cicabogár.
Ugye nem baj még egy kis off? :blush:

3 Likes

A legjobb helyre került úgy érzem :heart_eyes:

A nickneved és az ezüstös bundájú cicamicád együtt olyan bájos :blush:

3 Likes

Én egy időben a sarokban a pókot Aragognak hívtam. :grinning:

5 Likes

De nem volt akkora, ugye? :laughing:

2 Likes

Nem, és a nemzetsége sem élt nálunk :grinning:

2 Likes

Huh, szerencse… :relieved:

2 Likes

Nagyon kis cuki ő is :blush: Imádom a zöld szemeiket :blush:

1 Likes

Mi a mostani lökött kuttyot vettük, de ezek után csak menhelyit szeretnék én is. Ahogy látom az fb- s videòkon milyen hálásak tudnak lenni és milyen szomorùan ülnek a menhelyen :pensive: Mortimer épp sztrájkol, nem hajlandò megenni a félig szàraz tápját az én főztömet szeretné :sweat_smile: nibcs egy cseppet sem elkényeztetve. Én a füleit birizgálom állandòan , bìrja a gyűrődést, szereti. 20200717_142355nagyon szereti a párnámra rakni a fejét, nappal ìgy alszik.z

9 Likes