https://cheezburger.com/12291589/animals-of-instagram-spotlight-of-the-week-sam-the-eyebrow-cat itt van még több szárfotó róla
Akkor ha jól értem van cicád is?
https://cheezburger.com/12291589/animals-of-instagram-spotlight-of-the-week-sam-the-eyebrow-cat itt van még több szárfotó róla
Akkor ha jól értem van cicád is?
Igen, két bársonytalpúval osztozunk a lakáson.
Óóó de szerencsés vagy
Majd muti fotókat róluk ha van időd
(tüök szeretem ezt a bársonytalpú szót a cicákra, tényleg olyan kis fincsi puha tappancsuk van )
#cicásposzt
Elnézést az offért, de akkor a csodás bársonytalpú családtagjaim következnek. Normális fotóm soha nincs róluk, mert vagy alszanak, vagy rosszalkodnak, úgyhogy abból tudok dolgozni, amit néha hagynak.
Imádom bizergálni a kis mancsukat, olyan imádnivaló
Mondjuk, ők annyira nem díjazzák, de ez már más kérdés
Jaj de édesek Hogy hívják őket?
Képzeld párom egyik barátjának a cicája imádja a tappancsbirizgálást, szét is tárja az ujjacskáit olyan cuki De tényleg kevés cica van oda ezért, pedig tényleg olyan jó nyúzni őket
A vörös Joker, a szürke pedig Maya. Mindketten mentettek, egyikük az utcáról, a másikuk menhelyről.
Ó, de irigylem érte őket Bááár, párom mellett azért kapják a kiképzést Én a hivatásos cicakanapé vagyok otthon
Nekem is vannak cicáim :).
De aranyosak
Ha rajtam múlna, nekünk is lenne még, de így is sokan vagyunk a lakásban
Mit akarsz, ezek szuper képek!
Aranyos nevük van
De jó, hogy otthont adtatok nekik és boldog cicaéletük van ahol saját cicakanapéjuk és talpmasszőrük is van
Jaj de édesek, még kiscicák is vannak Hogy hívják a te cicáidat?
No, találtam cicaszemöldököt is
@Alsace, nincs mindegyikről jó fotó , az első képen Nala látható. A második képen pöttöm, a fekete meg Minike. A 3. képen Pákó az anyamacska látható Pöttömmel és Makival . 4. képen meg Bandika van, az alfahím :D. Rajtuk kívül van még egy fekete-fehér lánymacska Lulu, Csoki (fekete színű, szintén lány.), Yoda, szintén fekete és lány :). Úgyhogy sokan vannak . Volt még egy kandúr akit noname-nek hívtak azt sajna elüldözte Bandika .
Nálunk is Bandika a kandúr Mondjuk van egy másik neve is. Szintén üldözi a másik kandúrt, de érdekes, mert a 3. fiút elviseli, nem bántja. Nekem lány van, a kölykök elvándoroltak , viszont jött egy ugyanolyan fekete-fehér kiccccica hozzánk. Nem tűnik ki a sorból.
Van pár ciculink nekünk is, szinte csak fekete-fehérek…
Egyik nap arra jöttem haza, hogy a hintaágyon bandáznak, meg is örökítettem a pillanatot.
Néha egészen szeretik a kamerát, de azért teli van a telefonom fura macskás fotókkal
Egy ideje tudom, hogy bármennyire tetszik egy fajta állatka, nem vagyok hajlandó pénzt adni értük. Besegítek egy alapítványnak, 50 felett van a cicák száma, és mondanom sem kell, alig fogadnak örökbe tőlük Ez szomorú, mert nem csak a kicsit tudnak szupercukik lenni, ráadásul ott mindenki oltott, ivartalanított, tehát csak a gazdi kell mellé. Nagy formák.
Ugyanez igaz a kutyusokra is, csak mentett kutyát szeretnék ezután is. Anyukáméknál van ilyen családtag, best ever, nem szeret úgy senki más, mint egy kutya, akinek új reményt adunk egy csodaszép életre.
Elnézést az elkalandozásért, ígérem nem promózom rátok az alapítvány lakóit
@Szandika , @Melodee irigykedem rátok, ennyi cicával. Nálunk az udvaron nem lehetnek, arra jár a busz, úgyhogy csak bentlakásos opciónk van
(Fekete) Pákó de jó nevet adtatok neki Cuki neveik vannak mindegyikőjüknek amúgy Jóóó ha sok macska van a háznál, valakit mindig lehet babusgatni
Bandika akkor nagyon a házatok Don Gattoja nem enged be csak úgy akárkit, lehet fiúcica volt aki betévedt és elkergette Bandika.
Ha eljutunk odáig, hogy lehet cicánk tuti örökbefogadnánk ez nálunk sem kérdés Sok fajta cica van, de ugyanúgy tud szeretni egy “sima” házimacska is, ha nem jobban Ez a kutyusokra is nagyon igaz
Nekem ez a pénzért állatot venni továbbra is olyan visszatetsző dolog bevallom… annyi állatka várja a gazdit ingyen is