Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

https://cheezburger.com/12291589/animals-of-instagram-spotlight-of-the-week-sam-the-eyebrow-cat itt van még több szárfotó róla :smiley: :heart_eyes_cat:

Akkor ha jól értem van cicád is? :heart_eyes:

2 Likes

Igen, két bársonytalpúval osztozunk a lakáson. :cat2: :cat2:

1 Likes

Óóó de szerencsés vagy :smiling_face_with_three_hearts:
Majd muti fotókat róluk ha van időd :heart_eyes:
(tüök szeretem ezt a bársonytalpú szót a cicákra, tényleg olyan kis fincsi puha tappancsuk van :paw_prints: )

2 Likes

#cicásposzt
Elnézést az offért, de akkor a csodás bársonytalpú családtagjaim következnek. Normális fotóm soha nincs róluk, mert vagy alszanak, vagy rosszalkodnak, úgyhogy abból tudok dolgozni, amit néha hagynak. :grin::grin::grin:
IMG_20190904_174727_649

received_626343997958965

12 Likes

Imádom bizergálni a kis mancsukat, olyan imádnivaló :heart_eyes: :heart_eyes:
Mondjuk, ők annyira nem díjazzák, de ez már más kérdés :smiley:

4 Likes

Jaj de édesek :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Hogy hívják őket?
Képzeld párom egyik barátjának a cicája imádja a tappancsbirizgálást, szét is tárja az ujjacskáit olyan cuki :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: De tényleg kevés cica van oda ezért, pedig tényleg olyan jó nyúzni őket :smiley:

3 Likes

A vörös Joker, a szürke pedig Maya. Mindketten mentettek, egyikük az utcáról, a másikuk menhelyről.
Ó, de irigylem érte őket :slight_smile: Bááár, párom mellett azért kapják a kiképzést :smiley: Én a hivatásos cicakanapé vagyok otthon :smiley:

3 Likes

Nekem is vannak cicáim :).
IMG_20200828_100046

IMG_20200806_182049

IMG_20200725_185938

IMG_20200601_192228

12 Likes

De aranyosak :heart_eyes: :heart_eyes:
Ha rajtam múlna, nekünk is lenne még, de így is sokan vagyunk a lakásban :slight_smile:

1 Likes

Mit akarsz, ezek szuper képek! :heart_eyes:

1 Likes

Aranyos nevük van :smiling_face_with_three_hearts: :cat:
De jó, hogy otthont adtatok nekik és boldog cicaéletük van ahol saját cicakanapéjuk és talpmasszőrük is van :smiley:

2 Likes

Jaj de édesek, még kiscicák is vannak :heart_eyes: Hogy hívják a te cicáidat? :heart_eyes_cat:

1 Likes

No, találtam cicaszemöldököt is :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

@Alsace, nincs mindegyikről jó fotó :sweat_smile:, az első képen Nala látható. A második képen pöttöm, a fekete meg Minike. A 3. képen Pákó az anyamacska látható Pöttömmel és Makival :sweat_smile:. 4. képen meg Bandika van, az alfahím :D. Rajtuk kívül van még egy fekete-fehér lánymacska Lulu, Csoki (fekete színű, szintén lány.), Yoda, szintén fekete és lány :). Úgyhogy sokan vannak :sweat_smile:. Volt még egy kandúr akit noname-nek hívtak azt sajna elüldözte Bandika :disappointed_relieved:.

5 Likes

Nálunk is Bandika a kandúr :grin: Mondjuk van egy másik neve is.:grin: Szintén üldözi a másik kandúrt, de érdekes, mert a 3. fiút elviseli, nem bántja. Nekem lány :cat: van, a kölykök elvándoroltak :roll_eyes:, viszont jött egy ugyanolyan fekete-fehér kiccccica hozzánk. Nem tűnik ki a sorból. :grin:

Van pár ciculink nekünk is, szinte csak fekete-fehérek… :sweat_smile::grin:
Egyik nap arra jöttem haza, hogy a hintaágyon bandáznak, meg is örökítettem a pillanatot. :grin:

4 Likes

Néha egészen szeretik a kamerát, de azért teli van a telefonom fura macskás fotókkal :smiley:

1 Likes

Egy ideje tudom, hogy bármennyire tetszik egy fajta állatka, nem vagyok hajlandó pénzt adni értük. Besegítek egy alapítványnak, 50 felett van a cicák száma, és mondanom sem kell, alig fogadnak örökbe tőlük :frowning: Ez szomorú, mert nem csak a kicsit tudnak szupercukik lenni, ráadásul ott mindenki oltott, ivartalanított, tehát csak a gazdi kell mellé. Nagy formák.
Ugyanez igaz a kutyusokra is, csak mentett kutyát szeretnék ezután is. Anyukáméknál van ilyen családtag, best ever, nem szeret úgy senki más, mint egy kutya, akinek új reményt adunk egy csodaszép életre.
Elnézést az elkalandozásért, ígérem nem promózom rátok az alapítvány lakóit :smiley:

5 Likes

@Szandika , @Melodee irigykedem rátok, ennyi cicával. :slight_smile: Nálunk az udvaron nem lehetnek, arra jár a busz, úgyhogy csak bentlakásos opciónk van :slight_smile:

2 Likes

(Fekete) Pákó de jó nevet adtatok neki :rofl: :heartpulse: Cuki neveik vannak mindegyikőjüknek amúgy :heart_eyes_cat: Jóóó ha sok macska van a háznál, valakit mindig lehet babusgatni :smiley:
Bandika akkor nagyon a házatok Don Gattoja nem enged be csak úgy akárkit, lehet fiúcica volt aki betévedt és elkergette Bandika.

3 Likes

Ha eljutunk odáig, hogy lehet cicánk tuti örökbefogadnánk ez nálunk sem kérdés :heart_eyes_cat: Sok fajta cica van, de ugyanúgy tud szeretni egy “sima” házimacska is, ha nem jobban :heart_eyes_cat: Ez a kutyusokra is nagyon igaz :smiling_face_with_three_hearts:

Nekem ez a pénzért állatot venni továbbra is olyan visszatetsző dolog bevallom… annyi állatka várja a gazdit ingyen is :pleading_face:

2 Likes