Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

:grin: Szerintem mindenkinek van olyan sztorija, amikor kevésbé szalonképesen vette át a csomagot. :grin::grin: Csak jót akarok a futárnak, hogy ne ijedjen meg… :grin:

2 Likes

És milyen volt az alapozó?
Ritka szégyentelen vagyok, ha otthon vagyok és jön a futár/postás/bárki, otthoniban (ált. a nyuszis melegítőben) nyomulok, egy csepp smink nélkül.

2 Likes

Mint írtam, nincs rá időm, nem a keménységemen múlik.:stuck_out_tongue: Ha van fölös fél órám, számba veszem a lehetőségeket és bevallom, az otthoni sminkelés eszembe se jut, max. gyorsan elpakolom a reggel az asztalon szétszórt cuccokat.
Sztem cut crease nélkül is szépen megvalósítható, azt én se csinálok. Viszont a mozgó részen mintha több irizáló szín is lenne, vagy egy multikróm?.. Szerinted?

1 Likes

Én szeretem őket sokkolni. Hadd lássák előre, mivel kell szembenézni, ha reklamálnom kell.:smiley:

1 Likes

Igen-igen, bocsi, telement a szemem csillámokkal, nagyon szép holo lakkot csaptam le a zsibin :smiley:

Épp ezen tűnődtem, hogy milyen szépséges lenne egy multikrómmal ez a smink (sajnos olyanom nincs még) de biztosan nem egy szín az egész, a linken felsorolt színekből ezek a csillámosak amik ott pihennek: Leo, Cupcake, Rezy, Barb. Négy csilli szín kiadhatna egy multikrómot is :drooling_face: Neked van multikrómod? :heart_eyes:

1 Likes

Miket vettél?:slight_smile:
Jaj, van egy kék holo Cupcake-em, amit sose használok, mindig meg akarom kérdezni, nem érdekel-e, csak elfelejtem…
Ezer éve nem érdekelt lakk, de az ILNP őszi kollekciója nagyon pofás lett, abból biztosan rendelni fogok.

Sajnos nincs. Instán a Withlove cosmetics-nek (NE nézd meg) gyönyörű pigmentjei vannak, amikhez ragasztó se kell elvileg, csak hát amerikai, és tudja a fene, hogy szállítanak-e hozzánk (és mennyiért…).
Majd Oroszországból szeretnék loose szemhéjpúdereket rendelni (Tammy Tanuka, etsy.com-on van, ezt se nézd meg), 1500 Ft körül van a kis kiszerelés és borzasztó gyönyörűek!

2 Likes

Cristine és a FUN kollabját, pedig én is megígértem magamnak, hogy elég lesz a lakkokból, de ennek egyszerűen nem tudtam ellenálni, akkor se, ha egy rémálom lemosni őket :smiley: Királykék csillámcsoda :smiley: Milyen kék a te holo lakkod? :slight_smile:
Láttam én is az őszi kollekciót, tényleg csodaszépek, megértem, ha nem tudtál ellenállni nekik :slight_smile: Melyik árnyalatokra esik a választásod majd?

Ó jaj megnéztem véletlen volt :see_no_evil: Már tudom is mi kéne (mi nem? :smiley: ) Én még Karla Cosmeticsnél is csorgattam a nyálam, az legalább Angliából érkezne, megkérném barinőmet, hogy hozzon maximum, de ez az orosz Tammy hű, hát, még elérhetőbbé tette a vágyakozásaimat :smiley: Tudom mit kérek karácsonyra :christmas_tree: Ha rendelsz szólsz? Lehet csatlakoznék :blush:

1 Likes

Jó, hogy takar a maszk a Hév-en, úgy vigyorgok, hogy na! :laughing: :grin:

2 Likes

Hála istennek, nem szeretem a kéket, különben bajban lennék.:smiley:
Rajta kell hagyni a lemosóval átitatott vattakorongot egy kicsit (rászorítva), úgy könnyebben lejön. Van egy alufóliás módszer is, de azt még sosem próbáltam, ill. a lehúzható alaplakk is opció lehet.

Fú, fejből nem tudom, ha hétvégén nem írom meg az árnyalat nevét, szólj rám.:slight_smile:

1 Likes
6 Likes

Fantadsztikus a szemfestés! De az a hernyósított szemöldök…! :laughing:

6 Likes

:rofl: :rofl: És tényleg! Jaj a hideg ráz már ha ránézek :smiley:

4 Likes

Miért jó amúgy így fésülni a szemöldököt? Valami botrányos szerintem… :laughing:

2 Likes

Hű de jó, tuti kipróbálom így. Nekem csak ez a sima drogériás lemosó van, gondolom az acetonossal jobban lejön. Lehúzhatósat vettem kétfélét, de nem lettek a szerelmeim, de ha ezt csak felütögetni lehet szivaccsal, adok még egy esély az RDel lehúzhatós alapjának.

Rendben szólok majd, kíváncsivá tettél :star_struck:

1 Likes

Majd pillangó lesz belőle :butterfly: :rofl:

3 Likes

Várjál, ne adj ötleteket, mert aztán jövőre kisállatokat kellene formáznunk a divatos szemöldökhöz :rofl: :rofl:

2 Likes

Cicafarok jöhetne még :cat2: :cat: :heart_eyes_cat:

2 Likes

Az cuki lenne :heart_eyes: :heart_eyes:
Elborult agyam pedig megálmodja a kivitelezést, munka után elkapom az egyik siccet otthon :rofl: :rofl:

2 Likes

:astonished:

cat

8 Likes

Édesem :heart_eyes: :heart_eyes: :rofl: :rofl: