Szerintem mindenkinek van olyan sztorija, amikor kevésbé szalonképesen vette át a csomagot. Csak jót akarok a futárnak, hogy ne ijedjen meg…
És milyen volt az alapozó?
Ritka szégyentelen vagyok, ha otthon vagyok és jön a futár/postás/bárki, otthoniban (ált. a nyuszis melegítőben) nyomulok, egy csepp smink nélkül.
Mint írtam, nincs rá időm, nem a keménységemen múlik. Ha van fölös fél órám, számba veszem a lehetőségeket és bevallom, az otthoni sminkelés eszembe se jut, max. gyorsan elpakolom a reggel az asztalon szétszórt cuccokat.
Sztem cut crease nélkül is szépen megvalósítható, azt én se csinálok. Viszont a mozgó részen mintha több irizáló szín is lenne, vagy egy multikróm?.. Szerinted?
Én szeretem őket sokkolni. Hadd lássák előre, mivel kell szembenézni, ha reklamálnom kell.
Igen-igen, bocsi, telement a szemem csillámokkal, nagyon szép holo lakkot csaptam le a zsibin
Épp ezen tűnődtem, hogy milyen szépséges lenne egy multikrómmal ez a smink (sajnos olyanom nincs még) de biztosan nem egy szín az egész, a linken felsorolt színekből ezek a csillámosak amik ott pihennek: Leo, Cupcake, Rezy, Barb. Négy csilli szín kiadhatna egy multikrómot is Neked van multikrómod?
Miket vettél?
Jaj, van egy kék holo Cupcake-em, amit sose használok, mindig meg akarom kérdezni, nem érdekel-e, csak elfelejtem…
Ezer éve nem érdekelt lakk, de az ILNP őszi kollekciója nagyon pofás lett, abból biztosan rendelni fogok.
Sajnos nincs. Instán a Withlove cosmetics-nek (NE nézd meg) gyönyörű pigmentjei vannak, amikhez ragasztó se kell elvileg, csak hát amerikai, és tudja a fene, hogy szállítanak-e hozzánk (és mennyiért…).
Majd Oroszországból szeretnék loose szemhéjpúdereket rendelni (Tammy Tanuka, etsy.com-on van, ezt se nézd meg), 1500 Ft körül van a kis kiszerelés és borzasztó gyönyörűek!
Cristine és a FUN kollabját, pedig én is megígértem magamnak, hogy elég lesz a lakkokból, de ennek egyszerűen nem tudtam ellenálni, akkor se, ha egy rémálom lemosni őket Királykék csillámcsoda Milyen kék a te holo lakkod?
Láttam én is az őszi kollekciót, tényleg csodaszépek, megértem, ha nem tudtál ellenállni nekik Melyik árnyalatokra esik a választásod majd?
Ó jaj megnéztem véletlen volt Már tudom is mi kéne (mi nem? ) Én még Karla Cosmeticsnél is csorgattam a nyálam, az legalább Angliából érkezne, megkérném barinőmet, hogy hozzon maximum, de ez az orosz Tammy hű, hát, még elérhetőbbé tette a vágyakozásaimat Tudom mit kérek karácsonyra Ha rendelsz szólsz? Lehet csatlakoznék
Jó, hogy takar a maszk a Hév-en, úgy vigyorgok, hogy na!
Hála istennek, nem szeretem a kéket, különben bajban lennék.
Rajta kell hagyni a lemosóval átitatott vattakorongot egy kicsit (rászorítva), úgy könnyebben lejön. Van egy alufóliás módszer is, de azt még sosem próbáltam, ill. a lehúzható alaplakk is opció lehet.
Fú, fejből nem tudom, ha hétvégén nem írom meg az árnyalat nevét, szólj rám.
Fantadsztikus a szemfestés! De az a hernyósított szemöldök…!
És tényleg! Jaj a hideg ráz már ha ránézek
Miért jó amúgy így fésülni a szemöldököt? Valami botrányos szerintem…
Hű de jó, tuti kipróbálom így. Nekem csak ez a sima drogériás lemosó van, gondolom az acetonossal jobban lejön. Lehúzhatósat vettem kétfélét, de nem lettek a szerelmeim, de ha ezt csak felütögetni lehet szivaccsal, adok még egy esély az RDel lehúzhatós alapjának.
Rendben szólok majd, kíváncsivá tettél
Majd pillangó lesz belőle
Várjál, ne adj ötleteket, mert aztán jövőre kisállatokat kellene formáznunk a divatos szemöldökhöz
Cicafarok jöhetne még
Az cuki lenne
Elborult agyam pedig megálmodja a kivitelezést, munka után elkapom az egyik siccet otthon
Édesem