Köszi
De ügyes vagy…! És szerencsés, hogy olyan az arccsontozatod, hogy tudsz cicás vonalakat viselni
Köszi Sokat gyakoroltam, hogy megtaláljam, hogyan húzzam, merre, meddig, ami pont az én arcomhoz és szememhez jól áll. Az első tusvonalam anno csalódottan nézegettem a tükörben, hogy nahát, ez nekem miért nem néz ki olyan jól, mint a youtube tutorialban… Azóta viszont a kedvencem lett.
De jó lett! A bal oldalit simán hordhatnád utcára is akár
Köszi. Óó azzal nincs gond, szoktam színes tusvonalakat húzni, sőt ennél merészebbeket is.
Hogyan csinálod ezeket a tusvonalakat amúgy? Nekem csak fekete van, de valahol mintha láttam volna, hogy szemhéj púderrel is lehetséges, lehet éppen nálad
Igen, szemhéjpúderrel. Leggyakrabban egy Sleek palettával szoktam, de használtam már a Juvia’s-tól, Colourpoptól is. Azért a Nablába nem merek belenyúlni így (még). Egy kistálkába, kistükörre szoktam a panből kinyerni a szehéjfestéket (konkrétan egy kis felületen lekaparom), amit fél-egy csepp duraline-nal elkeverek. Egy egyszerű tusvonalhoz fél csepp elég, de a fentihez pl 1,5 cseppet használtam. A lényeg az állagában van, ha túl híg, nem elég pigmentált, ha túl sűrű, nem lehet vele megfelelően dolgozni.
Jut eszembe, ha valaki kér egy kis duraline kóstolót, szívesen adok a fórumtalin.
Ó akkor ez a Duraline igazi csodaszer Idővel szerintem én is beszerzek egy tubussal, köszönöm, hogy leírtad a titkot
Sajnos én nem fogok tudni menni a fórumtalira most, hazajön Angliából a barinőm
Hozd el őt is!
Biztos lesz még következő alkalom ahol talizhatok Veletek
Huu, ez gyönyörű!
Nagyon! Jó lenne teljes egészében megvalósítani, de ilyen bátor még én se vagyok.
Otthon? Csak úgy próbaként, aztán meglátnád hogyan tudsz belőle kicsit visszafogottabbat varázsolni.
Csak úgy otthon nem szoktam kísérletezni, nem nagyon van rá időm, meg hát kinek mutassam meg… Szóval nálam minden élesben megy. Ha ezt megcsinálom, biztosan nem fogom három színt a mozgó részre mini részletekben feltapicskolni és cut crease se lesz.
Az a csoda, hogy tegnap este ki tudtam lakkozni a körmöm, bár a nyomda már nem fért bele, de remélhetőleg ma azt is megcsapom.
Ééés ma reggel még egy szolid tusvonal is belefért (persze a troli megint elment előttem, sebaj…)!
Én ma konkrétan a GLS futárnak sminkeltem. Legalábbis másról nem tudok, hogy jönne.
De muszáj volt kipróbálni az új Catrice alapozót.
Kemény csajszi vagy, hogy nincs kísérletezgetés! Nekünk mindig megmutathatod ha otthon mégis lenne kedved/időd ezzel “játszani”
Kacérkodom ezzel az inspivel, de cut crease-t az én szememre nem is lehet csinálni, szóval valami rejtett szemhéjas verzión töröm a fejem.
Én is így szoktam lenni…
Ha nem megyek sehová, csak csomit várok, akkor is kipingálom magam. Így mindenki jobban jár, az biztos.