Sminkjeink, avagy smin(k)spirációk

117104588_731851837661144_7246700280882611160_n
Mostanában rákaptam az extrém szín párosításokra és nagyon tetszenek, főleg mert meg merem valósítani, és szemüvegben, rejtett szemhéjon úgy sem látszik.

6 Likes

Nagyon szép vagy, jól állnak ezek a sminkek :star_struck:
Mi ez az orosz vonal, még nem hallottam róla :slight_smile:

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm, kedves vagy:). Kezdem megtalálni a hangom és a stílusom a sminkelésben, úgy érzem. Én azt hívom “orosz” vonalnak, amit ez a sminkes nő is képvisel, akit linkeltem. Alsópillatő hangsúlyos és nagyon színes. Szerintem írtó izgalmas.

3 Likes

https://www.instagram.com/p/CDidcyWpWA5/

7 Likes

Hűűű nagyon különleges sminkeket készít :star_struck: Szerintem is nagyon izgalmas sminkjei vannak, olyan klassz, hogy megtaláltad benne a stílusod, szerintem jól is áll nagyon :heart:
Lehet én is kipróbálok tőle valamit :slight_smile:

2 Likes

Hellóóó! Rég láttunk :wink: :kissing_heart:

Azannya! :star_struck:

1 Likes

Hahó, annyi minden történik folyton, de néha benézek ide is:)

2 Likes
6 Likes

Szuper ez az UD paletta, de annyira nehéz lefotózni a végeredményt vele. Tegnap is ezzel sminkeltem, de fotózhatatlan volt, pedig szép őszies, bogyós sminket lehetett vele csinálni. Ma ez volt az inspirációm:

Ilyesmire sikerült :slight_smile: Csak a szemem és a szemöldököm csináltam meg :slight_smile:

08_15_smink_2

Berakom a bogyósat is azért mint szép inspi:

10 Likes

És megint látom a háttérben a használt színeket. :smiley::smiley:
Ügyes vagy. :blush:

1 Likes

Ma gyakorlós napot tartok, és többféle sminkkel próbálkozom. Csak hogy elteljen az itthonülős nap, mert ma nincs semmi programunk. Ez a mai kedvencem.
IMG_20200815_181947
IMG_20200815_182328

15 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon klassz, különleges smink lett :star_struck:

1 Likes

@Alsace, ez jól jöhet a Subculture-hez.:slight_smile:
9 Likes

De jó, köszönöm :heart_eyes:
Jön a hidegfront megint :smiley:

1 Likes

Én már érzem a bizsergést: jön az ősz, lehet öltözködni!:slight_smile:

Mai elborulás. Mostanában nagyon rákattantam az egyetlen színből készült alkotásokra. Ez már nálam sem hétköznapi kategória.
IMG_20200823_155512

17 Likes

Baromi jól néz ki.:slight_smile:

1 Likes