Mostanában rákaptam az extrém szín párosításokra és nagyon tetszenek, főleg mert meg merem valósítani, és szemüvegben, rejtett szemhéjon úgy sem látszik.
Nagyon szép vagy, jól állnak ezek a sminkek
Mi ez az orosz vonal, még nem hallottam róla
Nagyon szépen köszönöm, kedves vagy:). Kezdem megtalálni a hangom és a stílusom a sminkelésben, úgy érzem. Én azt hívom “orosz” vonalnak, amit ez a sminkes nő is képvisel, akit linkeltem. Alsópillatő hangsúlyos és nagyon színes. Szerintem írtó izgalmas.
Hűűű nagyon különleges sminkeket készít Szerintem is nagyon izgalmas sminkjei vannak, olyan klassz, hogy megtaláltad benne a stílusod, szerintem jól is áll nagyon
Lehet én is kipróbálok tőle valamit
Hellóóó! Rég láttunk
Azannya!
Hahó, annyi minden történik folyton, de néha benézek ide is:)
Szuper ez az UD paletta, de annyira nehéz lefotózni a végeredményt vele. Tegnap is ezzel sminkeltem, de fotózhatatlan volt, pedig szép őszies, bogyós sminket lehetett vele csinálni. Ma ez volt az inspirációm:
Ilyesmire sikerült Csak a szemem és a szemöldököm csináltam meg
Berakom a bogyósat is azért mint szép inspi:
És megint látom a háttérben a használt színeket.
Ügyes vagy.
Ma gyakorlós napot tartok, és többféle sminkkel próbálkozom. Csak hogy elteljen az itthonülős nap, mert ma nincs semmi programunk. Ez a mai kedvencem.
Köszönöm
Nagyon klassz, különleges smink lett
De jó, köszönöm
Jön a hidegfront megint
Én már érzem a bizsergést: jön az ősz, lehet öltözködni!
Mai elborulás. Mostanában nagyon rákattantam az egyetlen színből készült alkotásokra. Ez már nálam sem hétköznapi kategória.
Baromi jól néz ki.